4. Bus Buluşması - 13-15 Mayıs Sinekli Yaylası

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan taiga Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 45
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 10,507
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: 4. Bus Buluşması - 13-15 Mayıs Sinekli Yaylası

Bir aksilik olmazsa 4.Büs buluşmasına gidiyorum.

Gitmek isteyenler katılım formuna adını yazıyor.
http://www.busbulusmasi.com/?page_id=533

Etiketler

Gitmeyi çok istediğim bir etkinlik ama malesef uzak ve bu sene çok zor.. Bence çok renkli ve güzel olacaktır.

aslanahmet' Alıntı:
Bir aksilik olmazsa 4.Büs buluşmasına gidiyorum.

Gitmek isteyenler katılım formuna adını yazıyor.
http://www.busbulusmasi.com/?page_id=533

Hakan,

İnan bende gitmeyi o kadar istiyorum ki...

Lakin hemen ardından 19 mayısta 4 günlük bir tur yapmayı planlarım, doğal olarak üstüste 2 hafta uzak diyarlara gitmek duygusal açıdan tsunami etkisi yaratır bünyede... :'(

Tabi seçim dolayısıyla hükümetimiz mazotta dramatik bir indirim yaparsa durum değişir, ama pek umudum yok... ;D

AVD'ndeki üstadlar VW dışındaki araçları misafir olarak kabul ediyorlar mı?

Katılım formunda diğer araçlar seçeneği olduğuna göre kabul ediyorlar demektir.

merhaba arkadaşlar,
olcay zaten tüm detayları paylaşmış. cem'in görüşleri için de teşekkürler.
anatolia olarak biz bu buluşmaları 4 yıldır yapıyoruz. her geziiçin en az 3 kez keşif yapılıyor aylar öncesinden. arka planda iş bölümleri, afişler, stickerlar... hem maddi olarak, hem de fiziken yorucu bir süreç. ama bir kültürü yaşatmak, bir geleneğe katkı sunmak bizler için önemli.
bus buluşmalarına bugüne kadar herhangi bir model araç gelemez kısıtlaması yapmadık. ilk buluşmamızda özellikle busların olmasını "ilk" olduğu için istemiştik. yine de vw harici araçlar geldi tabi. bu buluşma da öyle. davet buslara ve vosvoslara yapılıyor. diğer tür araçlar da gelebilirler. gerçi o zaman da "bus buluşması özelliğinden çıkmış oluyor" eleştirileri de alıyoruz. çok da haksız bir eleştiri sayılmaz. ama yine de vosvosu/busu olmasa da, aynı masayı paylaşabileceğimiz, bizlerle birlikte olmak isteyen, vosvoslara/buslara önül vermiş, kamp kültürünü yaşatan arkadaşlarımızı, dostlarımızı bekliyoruz.
buluşmanın detaylarını www.busbulusmasi.com sitesinden, derneğimizin forumu olan www.avd.org.tr'den veya yine buradan da takip edebilirsiniz.

Katılmayı inanılmaz istiyorum ama ben de 19 Mayıs konusunda aynen Haldun'un pozisyonundayım. Üst üste iki hafta bütçemi çok zorlar.. :(

toffy' Alıntı:
AVD'ndeki üstadlar VW dışındaki araçları misafir olarak kabul ediyorlar mı?

PSA grubu araç sahiplerini, alan girişinde direk katran tüyle bekliyormuş...
Uzakdoğu (Hyundai, Kia, Mitsubishi vb) tayfasına ise daha toleranslılar dile duydum... :D

taiga' Alıntı:
PSA grubu araç sahiplerini, alan girişinde direk katran tüyle bekliyormuş...
Uzakdoğu (Hyundai, Kia, Mitsubishi vb) tayfasına ise daha toleranslılar dile duydum... :D
Ön cam ve aynalar hariçse razıyım. ;D

T5 e kuyruk takıyorlar size ne yaparlar artık bilemem,yakınıma gelmeyin de bana da bulaşmasın,kimseyi tanımam orada ona göre,PerfectSüperAraç sahipleri sizi.

dün Sinekli yaylasındaydık son işleri gözden geçirmek için. hava kapalı ve serindi. Saçakder dernek başkanı ile arkadaşı yayla sakini ayrıca Düzvosder den arkadaşımız bize çok yardımcı oldular. Saçakder yayladaki lavabo ve tuvaletlerin temizliğini yapıp sularını bizim için bağlayacaklar( kış vakti lavaboları kaldırıp su bağlantısını söküyorlarmış). genel olarak tem yolundan İstanbul-Sinekli yaylası git-gel 550 km. Tem'den kolay şekilde ulaşım yapılabiliyor (tem ücreti anadolu gişeler-abant çıkış 4 tl), Abant'tan 3-4 km kadar önce Sinekli yaylası çıkış var(etkinlik için gerekli afiş ve yön tabelalar konacak). asfalt yoldan yayla uzaklığı 3 km. dar ama düzgün şose yol. yol üzerinde bir kaç tekel bayisi var ama alışverişi yola çıkmadan halletmek en az 2 günlük erzak almak gerekir. yaylaya ekmek temini için düzce de bir fırıncıyla dernek başkanı görüştü ama ben pek iyi sonuç çıkaramadım. yayla kamp yapmak için düzgün ağaç altlarına kadar karavanla girilebilir güzel yerlere çadır kurulabilir ama ağaçlarn altnda kesinlikle ateşe ve mangala izin yok. en azından bize uzaklğı dolaysıı ile sıcak bakmamıştm ama iyi seçimde bulunmuşuz. abanta veya yakın yaylalara kadar da ara yollarda yürüyüş yaplabilir. daha önce de hep gelen özellikle acemi kampçları uyarmıştık. rakım 1400mt dolaysı ile tedarikli gelinmesi gerekiyor. özellikle giysi ve uyku tulumu, battaniye.. vs ihtiyaçlarnda ne alıyorsanız bir o kadar daha yanınzda getirin, özellikle çadırclar. son cümle ile, su ve tuvalet sorunumuz yok. elektrik şimdilik yok. zemin, kar yeni kalktığı için nemli/ıslak. 2 hafta içinde daha iyi duruma gelir.

AVD'yi bu çabaları için kutluyorum. Geçen yıl, Sapanca etkinliklerine katılmış ve bu birliktelikten çok mutlu ayrılmıştık. Çıktıkları yolda başarılar ...

Gültekin' Alıntı:
Ellerinize sağlık.
Motoru da astık, işlem tamam.
Ne tarafa gidiyoruz abi? :smiley:

Gültekin ayın 15.de sinekli yaylasına gitmeyi düşünüyoruz, senide bekleriz,
bu haftasonuda karavana çalışırız :smiley:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,038
Kayıtlı Üye Sayımız
166,785
Kaydolan Son Üyemiz
Tbrk

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri