Arama sonuçlarınız

1. itfaiyeci

Sis Farları Bağlantısı Nasıl Yapılır

ölmüşüs be

2. itfaiyeci

Röle Bağlantısı Nasıl Yapılır

aracc defender..önde 4 adet sis lambası var...arkada bir aydınlatma lambası...içerdede bir adet lamba....aküden direk hat geliyor ..tamamen bağımsız...tek ortak nokta kullandığım düğme 3 lü..
  3. itfaiyeci

röle olmadan olur mu

4. itfaiyeci

Defender'e J10 minibüslerin Farlarını uygulayabilirmiyiz.

resim var mı acaba

5. itfaiyeci

Sis Farları Bağlantısı Nasıl Yapılır

bu konuyu teknik bölümde actım ama burda kendimi evimde hissettiğim için buraya sormakta sakınca bulmadım bağlantı konusunda yardımlarınızı bekliyorrum...selam arkadaşlar.....öncelikle bir elektirikciye git yaptır demeyeceklere ricam....bu şekle göre bağlantılarımı nasıl yapabilirim.... tek...

6. itfaiyeci

selam arkadaşlar.....öncelikle bir elektirikciye git yaptır demeyeceklere ricam....bu şekle göre bağlantılarımı nasıl yapabilirim.... tek anahtar üzerinde 3 açma kapama düğmesi...role ....şimdiden beyin fırtınası yapan ve yapmaya çalışan arkadaşlara teşekkur edrim saygılarımla
  7. itfaiyeci

8. itfaiyeci

Defender Yükseltme Hakkında Yardım

çarpışantürke yaptırıyorum -30 ofset 8 inç 16

9. itfaiyeci

Defender Için Ofsetli Jant Yapma

kaç ofset acaba teşekkürler

10. itfaiyeci

Çift Akü

aynen ...bi arkadaşımda aynı şekilde yaptı aracına memnun...
  11. itfaiyeci

Çift Akü

İnce999 bey ne dersiniz bu konuda'''''bayar bey bi basit kroki cizebilirmisiniz acaba

12. itfaiyeci

Çift Akü

1. akü den hat çekeceğiz....araya bir şartel.....araba çalışınca şartel açık ikisi beraber dolacak ...akşam olunca şartel kapalı...2. aküden harcamaya devam :p
  13. itfaiyeci

Çift Akü

selam arkadaşlar ...malum kamp hazırlıklarımız başlıyor....acaba diyorum aracımıza çift akü yapsak ve akşamları 2. aküden lambalarımızı yaksak...telefon ve telsizleri 2. aküden doldursak vs..... bunun için nasıl bir yol izlemeliyiz.....ama lütfen çok bilen değilde bu işe yeni başlayan...
  14. itfaiyeci

Defender Çalışmıyor...

evet aslında hındai h 100 motoru var aracımda ısıtıcı var...ama havalar soğuk olduğununda ısıtıcıyı en az 3-5 defa aç kapa yapıyorum ...o zaman bile bazen zor çalışıyor...ama sıcak havalarda veya ısındıktan sonra tek marşte çalısıyor...tek akü var araçta................çift akü olayını bilen bi...

15. itfaiyeci

harika olmuş ellerinize sağlık güle güle kullanırsınız inşallah
  16. itfaiyeci

Defender Çalışmıyor...

evet..92 tdi sabahları birza zor çalışıyor
  17. itfaiyeci

jant 8 inç mi..... bide taktığınız lastiğin ölçüsü ne acaba güzel durmuş....ayrıca aracın çekişinde bu lastikleri taktıkdan sonra bi sorun oluyormu....teşekkürler

18. itfaiyeci

Defender Çalışmıyor...

bu ısıtıcıları değiştirmek zor bişeymi bi ince ayar falan gerekiyormu ....bizde yapabilirmiyiz acaba....bi de bu bujilerin sağlam olup olmadığını nasıl anlarız.....hepsini bir mi değiştirmek gerekiyor
  19. itfaiyeci

-50 Ofsetli Defender Jantı

255/85/16lastik almaya karar verdim suan 235/85/16 kullaniyorum yeni alacagim lastiklerin bana ne gibi eksi ve artilari olur acaba '''ayrica janntlarim6x5.5 carpisanturkte yeni jant yaptiracagiz galiba olculer ne olmali ,,,aracin cekisi nasil olur 2500 tdi aracim... Tesekkurler

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,937
Kayıtlı Üye Sayımız
166,708
Kaydolan Son Üyemiz
Serseri Bey

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri