Arama sonuçlarınız

1. TULUMCU

Mitsubishi Pajero Pinin Kullananlar Buradayız

Ynt: Mitsubishi Pajero Pinin Kullananlar Buradayız PİNİN sadece iyi bir araç değil, ÖZEL BİR ARAÇ..! Bunu siz koltuğuna oturunca hissetmişsiniz.. birde bizim gibi sahibi olsaydınız ne hissederdiniz bilemiyorum artık.. Alacağınız araç size hayırlar getirsin inşallah..

2. TULUMCU

Ynt: Mitsubishi Pajero Pinin Kullananlar Buradayız Tabiiki seve seve.. ama dediğim gibi henuz Allaha şükür bir problem olmadığı için herhangi bir parçasını aramak zorunda kalmadım.. eğer fırsat bulur ve gidersem bütün parçalarını ayrıntılı olarak araştıracağım.. o zaman sizlerle de bunu...
  3. TULUMCU

pajero pinin hakkında genel bilgi

Ynt: pajero pinin hakkında genel bilgi tekrar hayırlı olsun aracınız..evet kesinlikle çok ekonomiktir yakıtı.. ve çok kabiliyetli bir araç.. gaz kelebeği ise tam bir şehir efsanesi gibi..bir doktor abimizde var Trabzon da 8 yıldır kullanıyor ve hiç değişmemiş, yine bir abimde var Trabzon da gaz...

4. TULUMCU

Ynt: Mitsubishi Pajero Pinin Kullananlar Buradayız Merhaba aramıza hoşgeldiniz.. aracınız hayırlı uğurlu kademli olsun.. çok zevkle bineceğinizden eminim.. Gaz kelebeğini çok kafanıza takmayın.. ama hazırlıklı olmak için Batum da bir araştırın.. orda komik fiatlarda olduğu söyleniyor..ben henüz...
  5. TULUMCU

Sayın Pajero PİNİN Kullanıcıları; paylaşımlarınızı ve deneyimlerinizi bekliyoruz..Bakalım kaç kişiyiz...?

6. TULUMCU

Ynt: pajero pinin hakkında genel bilgi Evet ihtiyaç ve kullanım şekline göre tercih yapmak gerekiyor.. tercihinizi yaptınızmı da artık söylenenlere bakmayın.. çünkü hepimiz biliyoruz ki sıfır hatalı bir araç veya herkesi memnun edecek bir araç yok ve aslada olmayacak.. burda önemli olan...

7. TULUMCU

Ynt: pajero pinin hakkında genel bilgi Merhaba.. eğer Pajero Pinin ile ilgili gezenbilirde ki diğer başlıklara baktıysanız aslında yeterince bilgi ve paylaşımımız var..Şunları da ilave edyim; ben 8 aydır Çamlıhemşin-RİZE de kullanıyorum.. sıfır sorunla Allaha şükür dağ tepe yayla geziyorum...
  8. TULUMCU

Pajero Pinin

Ynt: Pajero Pinin Takip..
  9. TULUMCU

Pajero Pinin

Ynt: Pajero Pinin Sayın Geluwer amortisör ve firen balataları çok daha uyguna internette var.. Ayrıca teyp orjinal teyp ise cd chencer desteklidir.. üzerinde cd düğmesi var ve cd chenceri kumanda edebiliyor..

10. TULUMCU

Pajero Pinin

Ynt: Pajero Pinin Rica ederim zevkle yaptım bunu.. Aracın yere en yakın yeri fabrika verilerinde 200mm dir. ne çok yüksek nede alçak yani.. yalnız ben 215 65 16 orjinal lastikleri 215 70 16 yapacağım kışlık lastik alırken..böylece 1 cm ye yakın bir yükseklik artışı ve konfor oluşacak.. amacın...

11. TULUMCU

Pajero Pinin

Ynt: Pajero Pinin Aracın ön tamponunun yere en yakın noktası sis farının iç kenar alt noktası 34.5 cm, ön plakanın altında ise 38.5cm dir.. bu aracın yaklaşma ve uzaklaşma açıları oldukça iyidir, yalnız karın açısı 22 derecedir.. arka tanpon yüksekliğide 37.5 cm dir.. dilerim temiz ve sorunsuz...
  12. TULUMCU

Pajero Pinin

Ynt: Pajero Pinin Merhaba yazınızı yeni okudum.. birazdan ölçüp burada paylaşırım..

13. TULUMCU

Pajeronun Küçük Kardeşi : PİNİN

Ynt: Pajeronun Küçük Kardeşi : PİNİN Kıştan kalan birkaç foto..
  14. TULUMCU

Pajero Pinin

Ynt: Pajero Pinin Cemal Bey çok teşekkür ederim..evet özel ve güzel bir araba.. Allah sizinde gönlünüzdeki aslanı nasib etsin inşallah.. evet bu akşam TULUMCU Belgeseli vardı TRT de.. Geleneklerimi ve kültürümü yaşatmak için elimden geleni yapıyorum.. Dilerim ki Anadolunun birbirinden renkli...
  15. TULUMCU

Pajero Pinin

Ynt: Pajero Pinin Çok teşekkür ederim.. bende elimden geldiğince PİNİN ile ilgili herşeyi paylaşarak aracın tanınmasına yardımcı olacağım.. selamlar..

16. TULUMCU

Pajero Pinin

Ynt: Pajero Pinin Sorunsuz yedinci ay..
  17. TULUMCU

Pajero Pinin hakkında

Ynt: Pajero Pinin hakkında Sorunsuz yedinci ay ve Çamlıhemşin yayla yolları..
  18. TULUMCU

Mitsubishi Pajero Pinin Hakkında Bilgi Rica Ediyorum

Ynt: Mitsubishi Pajero Pinin Hakkında Bilgi Rica Ediyorum Sorunsuz yedinci ay..

19. TULUMCU

2001 Pajero Pinin 2.0 GDI ?..

Ynt: 2001 Pajero Pinin 2.0 GDI ?.. Sorunsuz yedinci ay..
  20. TULUMCU

2001 pajero pinin 5k

Ynt: 2001 pajero pinin 5k Sorunsuz yedinci ay ve yayla yolları..

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,918
Kayıtlı Üye Sayımız
166,700
Kaydolan Son Üyemiz
olcayozan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri