Arama sonuçlarınız

1. Tempus

Kış Lastiği Zorunlu Oluyor! Karar alınmış...

Ynt: Kış Lastiği Zorunlu Oluyor! Karar alınmış... Müthiş bir hükümetimiz var, eski arabalara çok vergi, yakıta çok vergi, 4 senede arabasına 1 set lastik zor alan insanlara kış lastiğini zorunlu filan müthiş işler oy vermemiştim ama artık ben bile vericem :)

2. Tempus

..HJ 60 sevdasından sonra VX 80 rüzgarına kapıldım veeee Yeni VX 80'im

Ynt: ..HJ 60 sevdasından sonra VX 80 rüzgarına kapıldım veeee Yeni VX 80'im Recep abi yedekli almıştı ama iyi para ister ;D ;D ;D ;D
  3. Tempus

Ynt: ..HJ 60 sevdasından sonra VX 80 rüzgarına kapıldım veeee Yeni VX 80'im Artık 80 t-shirtlerini karaborsadan alırsın ;D ;D ;D

4. Tempus

Amatör Telsizcilik Sınavı 2012

Ynt: Amatör Telsizcilik Sınavı 2012 Bu sefer almalıyım bu sefer almalıyım bu sefer almalıyım :))))
  5. Tempus

Ynt: ..HJ 60 sevdasından sonra VX 80 rüzgarına kapıldım veeee Yeni VX 80'im Hayırlı olsun Mustafa abi, 80 ötesi yok. :)

6. Tempus

Nissan Patrol 3300 TD Modifiye

Ynt: Nissan Patrol 3300 TD Modifiye ooo hayırlı olsun sonunda aldın ha :))) bunca araba beğenmeyip sonunda ne aldın çok merak ediyorum :)))))

7. Tempus

Ynt: Nissan Patrol 3300 TD Modifiye tama avatarımıda geçen hafta çekilen bir fotografımla değiştirdim :)
  8. Tempus

Ynt: Nissan Patrol 3300 TD Modifiye Hepinize teşekkürler :) dediğim gibi araba bitti, yakıt pompası sente sorunuda halledildi saat gibi çalışıyor. şu an uğraştığımız işler dediğim gibi 3 günde hard top arka cam takıldı, 1 günde o camdaki silecek elektirik tesisatında sorun çıktı o...
  9. Tempus

Ynt: Nissan Patrol 3300 TD Modifiye deneyimden kendime çıkarttığım tek ders dostlarımı seçerken daha dikkatli olmak :) onun dışında geri kalan herşey yolunda bittiğinde eşsiz bir aracım olucak. çok teşekkürler

10. Tempus

Ynt: Nissan Patrol 3300 TD Modifiye haklısınız şimdiye kadar aksini yaşayanda duymadım , ben mecburiyetten düştüm bu duruma zaten yoksa ciddi sabır işi teşekkürler

11. Tempus

Range Rover P 38 için ne tip modifikasyonlar yapılabilir ?

Ynt: Range Rover P 38 için ne tip modifikasyonlar yapılabilir ? ve buda P38 rehberi http://www.4x4dergi.com/2012/02/18/range-rover-p38-2.html
  12. Tempus

Range Rover P 38 için ne tip modifikasyonlar yapılabilir ?

Ynt: Range Rover P 38 için ne tip modifikasyonlar yapılabilir ? teşekkürler :) http://www.4x4dergi.com/2011/11/08/range-rover-p38.html

13. Tempus

Ynt: Nissan Patrol 3300 TD Modifiye bu tip muhabbetleri bu sayfada yapmazsanız sevinirim, kim ne giyer ne yapar hiçbirimizi ilgilendirmez
  14. Tempus

Ynt: Nissan Patrol 3300 TD Modifiye bir arka hard top camını 3 günde taktılar ben artık oluruna bıraktım ses etmiyorum :)
  15. Tempus

Hunileri Taktık 42 Lastik Ford F250 Geliyor

Ynt: Hunileri Taktık 42 Lastik Ford F250 Geliyor çok teşekkürler darısı her bu işlere girişenlerin başına ben uzun süre bir daha yapmaya töbe ettim :) http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=77186.1410

16. Tempus

Hunileri Taktık 42 Lastik Ford F250 Geliyor

Ynt: Hunileri Taktık 42 Lastik Ford F250 Geliyor benimki ikinizindekinden de önce bitti ohh ;D
  17. Tempus

Bir Jeep'cinin Land Cruiser VX80 Günlüğü

Ynt: Bir Jeep'cinin Land Cruiser VX80 Günlüğü güzel olmuş elinize sağlık. ama o çekme noktaları bana güçsüz göründü çok daha sağlamlarının koptuğunu gördüm :)
  18. Tempus

Satılık 35x12.5x15 bf goodrich at

Ynt: 35x12.5x15 bf goodrich at sıfır iseler çok iyi fiyat :) jant sorunu ne neden kullanamadınız

19. Tempus

Satılık 35x12.5x15 bf goodrich at

Ynt: 35x12.5x15 bf goodrich at kaç tane ?
  20. Tempus

VX-100

Ynt: VX-100 standart bir vx80 enjeksiyonlu benzinli için ön arka kilitleride olmak şartı ile mantıklı fiyat aralığı 25-35 arasıdır 25 en bitiği 35 en tertemizi için. Bunun dışındaki fiyatların hepsi satıcıların ve sahiplerin kişisel tasarrufudur alan memnun satan memnunsa 100 e de satabilirler...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,916
Kayıtlı Üye Sayımız
166,696
Kaydolan Son Üyemiz
BiSQuiT.

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri