Arama sonuçlarınız

1. drares

Karantina Günlerinde Dostlardan Haber Almanın Önemi

Tamam o zaman :smiley:

2. drares

ben de kim bu kovboy diyordum :)
  3. drares

Kim Nerede?

Aslında karavanımın içinde, bir yayla başında ya da pırıl pırıl bir sahildeyim demeyi çok isterdim ama şimdilik evde ve işteyim. Gelecek güzel günlerin arzusuyla beklemekteyim...

4. drares

@EvliyaCelebi2 Mesut abimizden haber alan var mı?
  5. drares

Merhaba, öncelikle sağlık haberlerini aldığımız dostlarımıza teşekkür ediyorum. İyi olduklarını duymak hepimizi mutlu etti. Ancak bu mesajı şu an itibarı ile 172 kişi okumuşken 7 kişi tarafından yanıtlanılmış olması da düşündürücü. Sosyal medyada karavanla ilgili basit bir konuda bile bundan...

6. drares

Merhaba arkadaşlar, siteye üye olalı 15 seneyi geçti. Burada bir çok kişiyle tanışma fırsatını elde ettim. Corona virus salgını nedeniyle bir çok kişinin sağlık durumunu merak etmekteyim. Eminim benimle aynı duyguları bir çoğumuz paylaşıyor. Bu başlığı o nedenle açtım. Herkes çok kısa bir iki...

7. drares

Elektrikli Fırını Lpg'li Fırına Dönüştürme Projesi

Az önce firma sahibi Hürrem beyle telefonda görüştüm. Kendisi oldukça ilgili, daha önce Bodrum'da 15 tane tekneye bu fırından verdiklerini, geçen hafta da İzmir'den bir karavancı arkadaşa sattıklarını anlattı. İzmir'deki arkadaşımızdan daha dönüş olmadığını, onunla konuşarak tecrübelerini bize...
  8. drares

Almanya 2019

Eşinizin bir an önce iyileşip, gezgin hayatına dönmesini diliyorum, geçmiş olsun.
  9. drares

Çekme Karavanla 2 Hafta Halkidiki Ve Thassos

Gezi bu kadar mı?

10. drares

Uçmakdere-ayvasıl Plajı - Şarköy - Tekirdağ

Merhaba Mehmet bey, uzun zamandır yazmıyordunuz. Mavi İveco sizin mi? öyleyse karavanı büyütmüşsünüz. Hayırlı olsun :)

11. drares

Karavanla Aydın-pamukkale-eğirdir-konya-göreme-manavgat Gezimiz

Yollar açık olsa bile kar lastiği,patinaj zinciri, karavanın ısınması için webasto, karavanda duş için sıcak su üreticisi gibi donanımlara ihtiyaç duyacaksınız.
  12. drares

Hayıklı Merada Termal Dikili

Biz de zaman zaman Balçova termale gidip günü birlik giriş yapıp, akşam da otoparkında konaklama yaparız. En son aile giriş ücreti 50 tl. idi

13. drares

Arabayla Transilvanya

Merhaba, Romanya'ya yapacağımız gezinin arefesinde, hazırlık yaparken sizin yazınız keşfettim. Güzel bir gezi yazısı hazırlamışsınız. Sizinle birlikte bizler de (samimi anlatımınızla) oraları gezdik. Detaylı fotoğraflarınızla bölgenin içindeymişiz gibi hissettik. Ama bu kadar da çıta...
  14. drares

Doğu Anadolu

2006 yılındaki Doğu karadeniz gezimiz sırsında burada 1 gece konaklamıştık. Doğu Karadeniz Gezimiz (Haziran 2006)
  15. drares

Romanya

Haklısınız, şansımıza ne çıkarsa...

16. drares

Romanya

Bu Yunanistan'da da başımıza geldi. Esmer vatandaşı bırakın, Selanik'te yanımıza yaklaşan bir kişinin terör örgütü üyesi olduğundan bile şüphe ettik ve hızla ondan uzaklaştık.
  17. drares

Romanya

Bunu öğrendiğimiz iyi oldu. Adamlar sinekten 3 kez yağ çıkarmışlar
  18. drares

Romanya

Bükreş merkeze mutlaka uğrarız. Ama 4 karavanı park edecek yer bulmamız gerekiyor. Park4night sitesinde ücretsiz ve ücretli park yerleri var. Onları değerlendireceğiz.

19. drares

Romanya

İyi akşamlar, aklıma takılan bir kaç nokta var. Biz grup olarak yaptığımız gezilerimizde genellikle kamp dışı konaklama yapıyoruz. Bulgaristan ve Romanya için bunun sıkıntısını yaşar mıyız? Bir de su sıkıntısı olur mu?
  20. drares

Romanya

Şadan bey önerileriniz için çok teşekkür ediyorum Trasfaragan yolunu çok merak ediyoruz. Görmeyi istiyoruz

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,912
Kayıtlı Üye Sayımız
166,712
Kaydolan Son Üyemiz
drazg

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri