Arama sonuçlarınız

1. drares

İsviçre'de Bir Hafta

Limmat nehri... Merve döneri görünce balıklama daldık :)

2. drares

İsviçre'de Bir Hafta

Gezimizin sondan bir önceki günü, artık tatili bitiriyoruz. Rotamız İsviçre'nin baş kenti Zürih. Sabah kahvaltısının ardından yola koyuluyoruz, yollarda hız sınırı 80 km/h şehir içlerinde 50, hatta 30 km sınırlamaları var. Ama herkes sakin ve güvenli bir şekilde sürüş yapıyor. İnanın böylesi...
  3. drares

80 Gün İtalya Fransa Belçika Hollanda Lüksemburg

Yaşadığınız tatsızlığa rağmen keyfinizin kaçmaması çok güzel. Sizinle birlikte gezmeye devam ediyoruz :)

4. drares

80 Gün İtalya Fransa Belçika Hollanda Lüksemburg

Güzel bir gezi yazısı daha burada hak ettiği yeri alıyor, Teşekkürler Tünay bey. İlgiyle takipteyiz :)
  5. drares

Izmir'den Hopa'ya Karadeniz Gezisi

İbrahim bey, Karadeniz gezi yazınızı az önce inceledim. Bu güzel gezi yazınızın yarım kalmış olmasına üzüldüm. Umarım tamamlarsınız :)

6. drares

Karavanlarda Güvenlİk

*candeniz bey, belki haklısınız, silah olması hayat kurtarıcı olabilir, ama karşı taraf da doluysa ve o gerçekten öldürücü mermi kullanıyorsa? kendi öldüğüme yanmam ama eşime çocuklarıma gelecek zararı önleyememek çok acı olur. bu nedenle çatışma ortamı yaratmamak, böyle durumlarda ortamdan...

7. drares

İsviçre'de Bir Hafta

Sn. kartalveat, gezi yazımızı beğenmeniz bizi de mutlu etti. Ben bir geziye gittiğim zaman bunu gezenbilirde nasıl anlatırım diye düşünür, fotoğrafları da ona göre hazırlarım. Bu da ciddi bir hazırlık demek :) Sizlerden gelen beğeni de bu tür paylaşımların tek güç kaynağı ;)
  8. drares

İsviçre'de Bir Hafta

Şadan bey, ben de İsviçre'nin bahar-yazını görmek, yaşamak istiyorum. Kısmetimizde varsa onu da yaşarız umarım. Ama ülkemizde tl olarak kazandığımız paraları Avrupa'da euro olarak harcamak her geçen gün bütçeleri zorlar hale geliyor. 2010 yılında 1 isviçre frankı 1,4 lira iken şu an 4,04 lira...
  9. drares

Kısa Geziler; Paşa Yaylası

Zaman ne kadar hızlı akıyor, bu geziden beri 3 yıl geçivermiş. Fotoğraflar da tekrara yüklenince keyfim yerine geldi :)

10. drares

Çekme Karavanla İlk Seyahat

Çekme karavanların dengeli yüklenmesi en önemli konulardan birisidir. Prensip olarak ağır donanımları (buzdolabı, su deposu gibi) dingil üstüne yerleştirmek yolda daha dengeli bir sürüş sağlar. Çeki topuzuna da karavanın her bir tekerine de 80 kg civarı yük binmesi dengeli yüklediğinizin...

11. drares

Uyurgezer (çekme Karavan) Ile 2016 Yılı Özeti

Çekme karavanlar genelde "uyurlar" sizinki "uyurgezermiş" bu ismi ve eylem tarzınızı çok beğendim. Güzel gezilerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederim. Umarım yeni karavanınıza tez zamanda kavuşursunuz :)
  12. drares

Doğu Karadeniz Gezimiz (Haziran 2006)

Bu gün güzel bir sürprizle karşılaştım, site içinde yapılan yenileme çalışmaları sırasında eskiden yayınlanan gezilerin fotoğrafları kaybolmuştu, görünmüyordu. Ben de bu yüzden siteye küskün yönetime de kızgındım. Ama bugün fotoğrafların büyük oranda geri yüklendiğini ve yeniden görünür hale...

13. drares

Karavanlarda Güvenlİk

Kamp yaptığım yer eğer yalnızsam güvenli olmak zorunda. Ama bir kaç karavan gidip dağ başında da sıkça kalırız. Silaha ben de karşıyım. Çünkü tehlikesi çok büyük. Doğa kamplarında bir tane el baltam var, onu her ihtimale karşı ortalık yerde bulundururum, ama daha hiç kullanma ihtiyacım olmadı...
  14. drares

İsviçre'de Bir Hafta

Arkadaşlar 2010 yılında İsviçre'ye yaptığımız karavansız gezimizi Aşağıdaki linkte paylaştım. İlgilenenlere duyurulur :) İsviçre'de Bir Hafta
  15. drares

İsviçre'de Bir Hafta

Mustafa bey Allahım gönlünüze göre versin, umarım hayalinizdeki karavana en kısa zamanda kavuşursunuz :)

16. drares

İsviçre'de Bir Hafta

Ayrıca bir şeyi daha belirtmek istiyorum, site takipçilerimizden sn maschuk beyefendi bu gezi yazımı okuyup beğenmeseydi ben bu yazının yarım kaldığının farkında olmayacaktım. Bunun için kendisine ayrıca teşekkür etmek istiyorum :)
  17. drares

İsviçre'de Bir Hafta

Bu gezi yazısını tamamlamak benim için bir ödev niteliğinde :) Çocuklarımız ne yazık ki artık büyüdüler ve gelmek istemiyorlar. Aslında haklılar da, kendileri özgürce gezmeyi tercih ediyorlar. Ama ikisi de bu tatili birlikte tekrar etmeyi arzuluyorlar ;) Çünkü bu gezi bizim ailecek yurt dışına...
  18. drares

İsviçre'de Bir Hafta

Fotolara devam, okula giden çocuklar, Kasabanın içindeki donmuş şelale ve kızımın kızak keyfi...

19. drares

İsviçre'de Bir Hafta

Ertesi gün tatilimizi geçirdiğimiz Lungern kasabasında gezmeyi tercih ediyoruz. Çok büyük olmayan kasabada bile yaşam standartları çok yüksek. Sokaklar tertemiz, her yer belirli bir düzen içinde ve bakımlı. İnsanların rahatı ve huzuru için her şey düşünülmüş. Kapalı spor salonunun bir bölümü...
  20. drares

İsviçre'de Bir Hafta

Burada en son paylaşımı 21 Mart 2010 tarihinde yapmışım. Hatırlamadığım bir nedenden dolayı bu güzel gezi yazısı yarım kalmış. Buna gönlüm razı olmadı kaldığım yerden devam edip tamamlayacağım :smiley: Akşam üzeri dönüş yoluna geçiyoruz. Yolumuzun üzerinde Thun kenti var. Burası da güzel bir göl...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,914
Kayıtlı Üye Sayımız
166,687
Kaydolan Son Üyemiz
Zazizizo

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri