Arama sonuçlarınız

1. Derinderin

Kayıp Disco 2 :)

2. Derinderin

ohhroadcuyuz :D
  3. Derinderin

bir yıla yakın arayış,bir yıllık sayısız gezi kamp dostluktan sonra iyiki discovery. one life,live it.

4. Derinderin

Salda Gölü Kampı // Overland Turkey

Ynt: Salda Gölü Kampı // Overland Turkey bi deli daha :)
  5. Derinderin

Salda Gölü Kampı // Overland Turkey

Ynt: Salda Gölü Kampı // Overland Turkey emre sen norveç mi dedin?

6. Derinderin

Yeni Aracımız 2003 Land Rover Discovery 2 Td5

Ynt: Yeni Aracımız 2003 Land Rover Discovery 2 Td5 bende istiyorummmm

7. Derinderin

Ynt: Yeni Aracımız 2003 Land Rover Discovery 2 Td5 umut,bu lastik ebatların nedir?memnunmuydun şehir içi kabiliyetinden,yakıt tüketiminden? sonra hangi lastiklere geçtin??
  8. Derinderin

Ynt: Yeni Aracımız 2003 Land Rover Discovery 2 Td5 buyrun :) kontrollu bir full depo 800 kesin bence ...
  9. Derinderin

Ynt: Yeni Aracımız 2003 Land Rover Discovery 2 Td5 gençler selam... hemen konuyua gireyim,hüseyine bi 10 gün önce gittim.arada mevzusu geçti bu muhabbetin.kısmen oda hak verdi,yakıt tüketimimin düşük oluşuna,şöyleki;sıfır donanım,yazılım yok,michelin latitude 16'' jant var ne kadar faydası var...

10. Derinderin

Araç Üstü Çadır Kampçıları ( Cartop Camper ) Buraya...

Ynt: Araç Üstü Çadır Kampçıları ( Cartop Camper ) Buraya... bir süredir çevremde kamplarda incelediğim gördüğüm araçüstü çadırlarda bence en pratik kullanımlısı bu sistem,

11. Derinderin

Ynt: Kayıp Disco 2 :) geçen sene bir kaç gün çadırlı bir kampımız oldu mesela gökçeada'da.bir kaç aile ve deniz kenarında... gecesi gündüzü çok keyifliydi, eşim için ve özellikle kızımız için.yani genel olarak mutluydular aslında zehiri orda aldım ben.zaten eylül gibi de önce arabayı...
  12. Derinderin

Ynt: Kayıp Disco 2 :) e arabanın hakkını verelim yavaş yavaş,kampçılık yolunda ilerliyoruz dimi :)

13. Derinderin

Discovery Iı , 2.5 Td5 Jeep İçin Tavsiyeye İhtiyacım Var. 7 Kişilik Olan Bu Araçta 6 Kişi Konforlu

Ynt: Discovery Iı , 2.5 Td5 Jeep İçin Tavsiyeye İhtiyacım Var. 7 Kişilik Olan Bu Araçta 6 Kişi Konforlu Seyahat E selamlar, sorunuzun cevabı etraflıca ve farklı bakış açılarıyla bu bölümde o kadar çok yazılmış yorumlanmış vaziyetteki biraz vakit ayırırsanız bir dolu şey öğrenir böyle güzel bir...
  14. Derinderin

Son Dönemde Discovery 2 Td5 Alan Arkadaşlardan Geribildirim

Ynt: Son Dönemde Discovery 2 Td5 Alan Arkadaşlardan Geribildirim bana göre bu paylaşımlardan şu çıkıyor, herşey göreceli. şöyleki; kullanım tarzı,amacı,beklentisi vs. birçok noktadan farklı sonuçlar çıkarır.kritik yapmaya hesap kitaba dökülürse birbirlerine oranla avantaj-dezavantaj uzar...
  15. Derinderin

Ynt: Son Dönemde Discovery 2 Td5 Alan Arkadaşlardan Geribildirim birde bu araçların doğası gereği çamura bayıra sürdürür sahibini.çamur dağ bayır çok güzel çıkar iner gezersin ve dönersin evine işte bence önemli bir noktayı atlamamak gerekir. yürüyeni,hareketli parçaları yani tüm eklem...

16. Derinderin

Ynt: Son Dönemde Discovery 2 Td5 Alan Arkadaşlardan Geribildirim rica ederim,aslında yazacak paylaşacak çok detayı olan bir araç discovery td5. bir aracı sevmek çok saçma gelirken zaman zaman ona bir günümü ayırmak için bahaneler üretiyorsam seviyorum huleeyynn aklımda kalanlar,aklıma...
  17. Derinderin

Ynt: Son Dönemde Discovery 2 Td5 Alan Arkadaşlardan Geribildirim hayat çok kısa köksal ,güzel günlerin olsun. erdinç
  18. Derinderin

Ynt: Son Dönemde Discovery 2 Td5 Alan Arkadaşlardan Geribildirim kıvanç bu aracı almadan bir gün önce seni aramıştım hatırlarsan ve sende aşağı yukarı böyle şeylerden bahsetmiştin.sabah düşünüyordum yazdıklarıma ne katabilirim diye buzdağının görünwn kısmını yazmışım desem az. ki takip ettiğim...

19. Derinderin

Ynt: Son Dönemde Discovery 2 Td5 Alan Arkadaşlardan Geribildirim selamlar. yaklaşık bir yıllık arayıştan sonra aldım 2004 discovery td5.bir yıldırda kullanıyorum aşağı yukarı. aracım standart.yükseltme yok,chip yok.sepet yok.255 65 r16 4 mevsim michelin latitude lastikleri var... ve bu zamana...
  20. Derinderin

Discovery I-ıı Fiyat Aralığı

Ynt: Discovery I-ıı Fiyat Aralığı selamlar hakan bey,yaklaşık bir yıl karar verme ve işte bu diyebileceğim aracı alma sürecinden sonra 8-9 aylık 2004 discovery kullanıcısıyım. elimden geldiğince kısa zamanda edindiğim tecrübemle yardımcı olmak isterim,naçizane... bahsetmiş olduğunuz araç...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,911
Kayıtlı Üye Sayımız
166,711
Kaydolan Son Üyemiz
konyageziturizm

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri