Arama sonuçlarınız

1. S

Karavanımın Yapım Aşamaları Hyundai-Country; ALBATROS

Ynt: Karavanımın Yapım Aşamaları Hyundai-Country; ALBATROS güle güle kullanın

2. S

Dört kişilik Bisklet

Ynt: Dört kişilik Bisklet bunlarda diğer modelleri (oldukçada çokmuş)
  3. S

Dört kişilik Bisklet

Aslında küçük bir motor ile yokuşlarda desteklense kullanılabilir gibi geldi

4. S

Göstermiş olduğunuz İLGİSİZLİK' ten dolayı hepinize sonsuz teşekkürler...

Ynt: Göstermiş olduğunuz İLGİSİZLİK' ten dolayı hepinize sonsuz teşekkürler... Kimsenin fikrine ihtiyacınız yok demektir canda kanda sizin. Bizede hayırlı olsun demek düşer.
  5. S

Göstermiş olduğunuz İLGİSİZLİK' ten dolayı hepinize sonsuz teşekkürler...

Ynt: Göstermiş olduğunuz İLGİSİZLİK' ten dolayı hepinize sonsuz teşekkürler... Bende bu konuların acemisiyim bir kaç kez bazı araçlar hakkında bilgi danıştım ve hepsi hakkında da arkadaşlar yardımcı oldular. Size cevap verilmemesinin şansızlık olduğunu düşünüyorum. Fakat yeni mtv gelecek yıl...

6. S

Sahibinden.com'daki Saçma İlanlar...

Ynt: Sahibinden.com'daki Saçma İlanlar... İğneyi kendimize çuvaldızı başkasına batıralım. Bu sitede de bakıyorsun "Hayatımın ..... sı onun için yaşadım" felan gibi bir başlık (biraz abartılı oldu ama) çakılan çivi resimleniyor. Diyorsun ki hiç satmaz herhalde bunu. Bittigi gün akıl almaz...

7. S

Yeni mtv faciası

Ynt: Yeni mtv faciası Sevgili Murat bey, Haklısınız buradaki bir çok araç sıfırlarından daha teknik daha iyi özelliklere sahip fakat o araçların da fiyatı sıfır arabalardan pahalı. Satılırken görüyoruz fiyatlarını (20 yaşındaki bir land ın az kullanılmış diye 90 bin tl satılmasının haklı...
  8. S

Yeni mtv faciası

Ynt: Yeni mtv faciası Yazacaklarımın yanlış anlaşılacağını bildiğimden baştan yazmak istiyorum. HAYATIMDAKİ EN BÜYÜK ARZUM BİR WİLLYS WAGON SAHİBİ OLMAK. Bir örnek vereyim ki tam olarak düşüncelerim anlaşılsın. Geçen sene Ankara’ya meşhur bir kar yağdı. O gün evime gitmek için...
  9. S

Kamp Alanında Yağmurdan Korunma (Tente Tavsiyeleri vb)

Ynt: Kamp Alanında Yağmurdan Korunma (Tente Tavsiyeleri vb) Decathlon magzalarında satılan altına araç ta girebilen gölgelikler var. Çok hafif ve yeterince büyük...

10. S

Gezenbilir İçin Oylarınızı Bekliyoruz!.

Ynt: Gezenbilir İçin Oylarınızı Bekliyoruz!. hadi hayırlısı

11. S

Bu keçiyi tanıyan var mı?

Ynt: Bu keçiyi tanıyan var mı? ben yanlış mı okudum yoksa normalden 20 cm daha yüksek mi yazmış ?
  12. S

GÜLENAY kardeşimizin en geç bir ay içerisinde acil ilik nakli

Ynt: GÜLENAY kardeşimizin en geç bir ay içerisinde acil ilik nakli Geçmiş olsun Ankarada bir sistem kurulmuş ise hangi hastahanede ise gidip kan verebilirim telefonum 5387245352

13. S

Dalyan'ın yeni oto galerisi

Ynt: Dalyan'ın yeni oto galerisi Yeriniz hayırlı ugurlu olsun
  14. S

Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım

Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım Ayhan bey geçmiş olsun
  15. S

30 Ağustos Zafer Bayramı

Ynt: 30 Ağustos Zafer Bayramı 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamasında sadece üç mesaj ilginç bir durum. Hepimizin bayramı kutulu olsun.

16. S

30 AGUSTOS ANKARA'DA ETKİNLİK VARMI

30 Agustos için Ankara'da yapılan herhangi bir etkinlik var mı?
  17. S

DEFTERDARLIKTAN SATILIK 130 DEFENDER

Ynt: DEFTERDARLIKTAN SATILIK 130 DEFENDER Aynı özelliklerde bir tane istesenize bakalım kaça teklif edecekler? Read more: http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=88861.45#ixzz24bIyVvBK İlandan bahsediyorsanız insanların dürüst ve insan oldugunu düşünürsek yazdıkları fiyata vermeleri...
  18. S

DEFTERDARLIKTAN SATILIK 130 DEFENDER

Ynt: DEFTERDARLIKTAN SATILIK 130 DEFENDER Saygıdeğer üstadlar Siteyi çok okuyorum bazen insanların arabalarına veya bir markaya olan sevgilerinden dolayı normal bakış açısının dışına çıktıklarını hayretle izliyorum. Aşağıdaki linkte örneği oldugu gibi (aynı araç değil ama) bu aracın sıfırı 110...

19. S

Benim Karavanım; Peugeot Boxer Alkoven- raptor

Ynt: Benim Karavanım; Peugeot Boxer Alkoven- raptor Hayırlı olsun güle güle kullanın
  20. S

Ustalarımdan bir yardım. Beni de CJ'ci yapın.

Ynt: Ustalarımdan bir yardım. Beni de CJ'ci yapın. Hayırlı ugurlu olsun hep mutlu olarak anın ve binin

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,908
Kayıtlı Üye Sayımız
166,709
Kaydolan Son Üyemiz
Mete26

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri