Göstermiş olduğunuz İLGİSİZLİK' ten dolayı hepinize sonsuz teşekkürler...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Mustafa E Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 33
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,869

Mustafa E

Doğada Olmak Güzel Şey...
Yer
Yozgat
Geçenlerde bir araç hakkında sitedeki arkadaşlardan yani sizlerden yardım istemiştim ama neyazıkki bitane bile cevap gelmedi.
Saolsun şuana kadar 85 kişi okumumasına rağmen bir Allahın kulu araç hakkında yorum yapmadı yani en azından iyidir kötüdür yarar yaramaz dense kafi idi.
Neyse ben bugün araç sahibiyle görüştüm ve kısmetse anlaştık yani yıllardır hayalini kurduğum KARE KASA' ma kavuşmama çok az kaldı. :(

Etiketler
Ynt: Göstermiş olduğunuz İLGİSİZLİK' ten dolayı hepinize sonsuz teşekkürler...

hayırlı olsun. topiğe her göz atan araçlardan anlamaz,
ne yorum yapsa yanlış olur.demekki anlayanlar topiğinizi görmemiş.

Hayırlısı olsun neyapalım.
Siz andoftan mısınız ?

Bende bu konuların acemisiyim bir kaç kez bazı araçlar hakkında bilgi danıştım ve hepsi hakkında da arkadaşlar yardımcı oldular. Size cevap verilmemesinin şansızlık olduğunu düşünüyorum. Fakat yeni mtv gelecek yıl uygulanacak olursa eski model ve büyük motorlu bir araç canınızı yakar dikkat edin.

canımız yansada kanımız aksada off road çuyuz ;D neyapalım katlanırız ötv ye

mustafa bey öncelikle aracınız hayırlı olsun.Allah kazasız belasız mutlu günlerde kullanmak nasip eder inşallah.yorum yapmamamın sebebi bir aracı sadece fotosundan bakarak yorumlamanın doğru olmadığını düşündüğümden.eminim diğer arkadaşlarda aynı düşüncededir.naçizane arazi araçlarından anladığımı düşünüyorum amakendimde yeni araç aldım ancak 150 km yol geldim sonrasında çekiyle getirdim aracı şu andada motor yaptırıyorum.aracı yakından görmeden yapacağımız yorumlar sizi yanıltabilir.başka bir art niyet aramayın bence.tekrar hayırlı olsun inşallah.

Kimsenin fikrine ihtiyacınız yok demektir canda kanda sizin. Bizede hayırlı olsun demek düşer.

Kaptan 11 takip ediyorum paylaşımlarınızı başınıza gelenlerden haberim var geçmiş olsun. İyi tarafından bakarsanız olaya en azından kendi yaptırdığınız sıfır motora gönül rahatlığıyla bineceksiniz.
Bu ara aracı daha almadım sadece sahibiyle anlaştık fiyatta yani gidip bakıcam sonrası kısmet.
Aslında bende sizin gibi 2.1 td istiyorum ama bulmak zor fiyatlar çok uçuk bildiğiniz 2.1 varsa bilgi verin lütfen.

Mustafa E' Alıntı:
Kaptan 11 takip ediyorum paylaşımlarınızı başınıza gelenlerden haberim var geçmiş olsun. İyi tarafından bakarsanız olaya en azından kendi yaptırdığınız sıfır motora gönül rahatlığıyla bineceksiniz.
Bu ara aracı daha almadım sadece sahibiyle anlaştık fiyatta yani gidip bakıcam sonrası kısmet.
Aslında bende sizin gibi 2.1 td istiyorum ama bulmak zor fiyatlar çok uçuk bildiğiniz 2.1 varsa bilgi verin lütfen.
[/quote
malum sitede zaten hepsi 5 adet 2.1 var araçlar güzel görünüyor ancak sizinde dediğiniz gibi rakamlar çok uçuk.antalyadaki araç çook güzel görünüyor.bozulmamış orjinal ve bakımlı gibi görünüyor.ama her zaman dediğim gibi yakından bakmak lazım.birde satıcılarla görüşmek gerekir bazı satıcıları aradığınızda yazmış oldukları fiyatın çok altında fiyatlara verebiliyorlar bence arayıp deneyin derim.hatta yazdıkları fiyattan geri adım atmayanlarada en son şu fiyat verebilirim aklınıza yatarsa tekrar görüşelim diyebilirsiniz.

Aracınız Hayrlı olsun.Sn:Mustafa bey ,arkadaş siteminizde haklısınız ama bu formdaki her arkadaş, dediğiniz aractan anlamıyor.ancak aynı kategoride yada bu konuda bilgi ve tecrübesi olan arkadaşların lafı kayda değer ,ayrıca onlarında demesi ne kadar doğru ,oda kendi içinde ap yrı bir konu.Belkide kimsenin bir şey dememesi daha Hayrlı olmuştur.Sizi anlıyorum.Ama yinede bir yorumum olmayacak.Ehil olmayan benim gibilerde formu ya bakarak,yada okuyarak geciyorlar.Hal böyle ,iyi paylaşımlar ve kolaylıklar dilerim.

Mustafa Bey; öncelikle hangi aracı alırsanız alın Hayırlı olsun kazasız Belasız binmek nasip olsun... Araçtan anlamak ayrı bir konu ama; bir arac hakkında alın almayın demek için aracı ve sahibini tanıyor olmak gerekir. Üç beş fotoğrafla anca makyaj, duruşa aldanılır sesini duymak lazım, kullanmak hissetmek lazım, sahibi araca ilgili mi değil mi bakımlarına özen göstermiş mi bilmek lazım. Tanıdığınız araçta bile objektif olamama riski var. Birde tavsiye ederken "İyi olur Alah'tan, kötü olur Kul'dan" sözünü unutmamak lazım :smiley: :D
konunuza göz atan arkadaşlar acaba aracı tanıyormuyum diye bakmış; tanımayınca Sizi yanıltmak istememiş olabilir. Naçizane tavsiyem araç hakkında görüş sormak yerine ilgilendiğiniz araç modelini alırken nelere dikkat etmeli sorusuna yönelmeniz ki bu sitede bu konularda epey bir konu başlığı ve bilgi bulunmakta.
Size iyi alış verişler dilerim. Tekrar Hayırlı olsun.
C.C.

Teşekkür ederim arkadaşlar biliyosunuz bu tip araçlar piyasada bilinen araçlar değil dolayısı ile yanlış bir tercih yapmamak için ince eleyip sık dokumaya çalışıyorum. Malüm kıt bütçeyle bişeyler yapmaya çalışıyorum.
Yorum yapan arkadaşlara tekrar teşekkürler...

başlığa yorum yap(a)mamız size göre ilgisizliğimiz bize göre size duyduğumuz sevgisizliğimizden değil, yapılan diğer yorumlar gibi araca dokunmadan, görmeden, dinlemeden sizi yanıltmak istemememizdendir ;), aramıza tekrardan hoş geldiniz, güzel ve gönlünüze göre bir araç bulmanız dileği ile, selamlar....

İyi dilekleriniz için teşekkür ederim erdoğan bey yorumdan ziyade hani fiyat nasıl açısından değerlendirmeler bekliyodum bide daha öncede araç soranlar olmuş ve aracı tanıyan arkadaşlar çıkmış, hani belki burdada aracı bilen vardır gibisinden sordum.
Amacım kimseyi kırmak değil eğer konu maksadını aştıysa herkezden özür dilerim.

Mustafa E' Alıntı:
İyi dilekleriniz için teşekkür ederim erdoğan bey yorumdan ziyade hani fiyat nasıl açısından değerlendirmeler bekliyodum bide daha öncede araç soranlar olmuş ve aracı tanıyan arkadaşlar çıkmış, hani belki burdada aracı bilen vardır gibisinden sordum.
Amacım kimseyi kırmak değil eğer konu maksadını aştıysa herkezden özür dilerim.

estağfurullah, özür dileyecek bir şey yok ;) kazasız, belasız binmeniz dileği ile...

Heyecaniniz cok dogal. Buradaki bircok kisi de ayni yollardan gecmistir buna BEN dahil. Benim actigim topic tam 1 sene sonra amacina ulasti ve aracimi aldim. Kisitli butce dolayisi ince eleyince boyle oluyor. Tekrar hosgeldiniz dilerim istediginiz gibi olur....

SON KONULAR - FORUM

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,910
Kayıtlı Üye Sayımız
166,710
Kaydolan Son Üyemiz
HANLİFE

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR