Arama sonuçlarınız

1. S

Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım

Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım insel hocam bu videoyu izleyin adamlar saray yapmış tırın içine. Ben emekliyim acaba tır şoförlüğünü mü öğrensem :) http://www.youtube.com/watch?v=-G8k416tmd4

2. S

Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım Yeni bir başlık açmamak için buraya ekledim. Tırların içinin güzelliğine bakın insanın tır şoförü olası geliyor
  3. S

Kendi Karavanını Yapan; "ttr Bike" Pop-up (atiladi)

Ynt: Kendi Karavanını Yapan; "ttr Bike" Pop-up (atiladi) Kolay gelsin atilla abi ilgiyle izleyeceğimiz bir sayfa daha açıldı.

4. S

Nissan X Trail Rektefiye Sonrası Motor Vuruntu Sesi

Ynt: Nissan X Trail Rektefiye Sonrası Motor Vuruntu Sesi Yağ konusunu bilmiyorum en güzeli kitabında yazanı kullanmak. Sesin bulunması iyi olmuş.
  5. S

Nissan X Trail Rektefiye Sonrası Motor Vuruntu Sesi

Ynt: Nissan X Trail Rektefiye Sonrası Motor Vuruntu Sesi Aynı şeyi 4 yaşında opel astrada yaşamıştım. Motoru açtırmak zorunda kaldım yapıldıktan sonra özellikle sabah soğukken bir vuruntu yapıyor motor ısınınca kesiyordu devir saatinin belli bölgelerinde gene aynı ses geliyordu. Triger...

6. S

Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım Güzel gözüküyor http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-karavan-motokaravan-sifir-uretim-motokaravan-86175298/detay

7. S

Turkiye Getirilmeyen Araclar: Nissan Nv200 Ornegi

Ynt: Turkiye Getirilmeyen Araclar: Nissan Nv200 Ornegi Bu gün van araçlara cam ve koltuk takıyoruz tarzında bir sürü ilan veren arkadaşları ziyaret edip tanışalım diye telefon numaralarını almak için malum siteyi açtım bütün ilanları kaldırmışlar. İlginç bir ülkede yaşıyoruz :)
  8. S

Samurainin Son Hali

Ynt: Samurainin Son Hali güle güle binmek nasip olsun
  9. S

Ynt: Turkiye Getirilmeyen Araclar: Nissan Nv200 Ornegi Melih bey, Bende panelvanlara cam açılıp koltuk konulamıyor diye biliyordum fakat linkini verdiğim yerde yaptıklarını yazıyorlar üstelik ruhsata da işletiyoruz yazmışlar. Mutlaka yasal bir dayanakları vardır bir ara gidip yerlerini görüp...

10. S

Ynt: Turkiye Getirilmeyen Araclar: Nissan Nv200 Ornegi Melih bey; Konuyu ilk okuduğumda Nissan nv200 ün 2009 modelinin ebatlarına bakmıştım yanlış hatırlamıyorsam kargo bölümü yüksekliği 130 cm genişliği de 150 cm di hatta okuduktan sonra doblonun maxi si bundan büyük oluyor diye düşünmüştüm...

11. S

Ynt: Turkiye Getirilmeyen Araclar: Nissan Nv200 Ornegi Yeni kango uzun kasa 1,5 dizel şehir dışı 4,8 lt veya fiat doblo panorama maxi 1,6 dizel şehir dışı 4,7 lt İç mekan belki biraz küçülebilir ama tavan açılır olursa problem ortadan kalkar diye düşünüyorum.
  12. S

Başkomutanın İzinde Sakaryadan İzmire

Ynt: Başkomutanın İzinde Sakaryadan İzmire Ayağınıza ve yüreğinize sağlık.

13. S

Yeni Karavanım 17m3 İstanbul

Ynt: Yeni Karavanım 17m3 İstanbul Maşallah ne kadar hızlı ilerliyor.
  14. S

Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato 17m3 "YAK" - Atilla Dinçer(Atiladi)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato 17m3 "yak" - Atilla Dinçer(atiladi) Alana hayırlı olsun her kes tarafından bilinen ve güzel bir karavanı aldı, satanın ellerine sağlık.
  15. S

Toyota Fj40

Ynt: Toyota Fj40 Hayırlı olsun güle güle binin.

16. S

Defenderlerede Sefer Görev Emri Çıkarmı?

Ynt: Defenderlerede Sefer Görev Emri Çıkarmı? Sn Murat CESUR, 1.“Türklükse Türk değiller” lafımdaki Türk tabirini belki yanlış anlattım ama ”Türk Devletine vatandaşlık bağı ile bağlı olan herkes Türktür.”Anayasanın 66 maddesindeki Türk tabiri olarak kullandım. Türkmenlerden bahsetmedim. 2...
  17. S

Ynt: Defenderlerede Sefer Görev Emri Çıkarmı? Murat CESUR sana değil hamdi beye yazdım.
  18. S

Ynt: Defenderlerede Sefer Görev Emri Çıkarmı? Hamdi hocam isminize dikkat etmemiştim hakikaten kusura bakmayın. Suriyedeki türkmenleri kurtaralım derken benim veya Türkiye Cumhuriyeti topraklarında yaşayan bir Türk evladının bir damla kanının akmasına hiç bir şekilde gönlüm razı değil. Gecenin...

19. S

Ynt: Defenderlerede Sefer Görev Emri Çıkarmı? Sayın son_kral_54 "bildiğim tekşey orada bizden olan halkın katledildiği yada Müslüman ağırlıklı insanların katledildiği." Sözünüzü anlayamadım bizden olan diyerek kastettiğiniz Türklükse Türk değiller. Dini yönden bahsediyorsanız katledenler de...
  20. S

Ynt: Defenderlerede Sefer Görev Emri Çıkarmı? Sevgili arkadaşım neden bizim ülkemize füze atmaya hazırlanıyor da başka bir ülkeye değil . Sen aylarca ülkesindeki iç savaşa taraflı olarak destek ver. Kendi ülkendeki olayları bırak savaş tamtamları çal gez. Biz olsak şimdiye kadar atmıştık...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,909
Kayıtlı Üye Sayımız
166,709
Kaydolan Son Üyemiz
Mete26

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri