Arama sonuçlarınız

1. T

95 Grand Cherokee Alıcam Nerde Off-road Tarzı Yaptırabilirim.ayrıca Bu Aracı Almalı Mıyım?

Karlı yoldan kastı sanırım asfalt şehirlerarası günlük kullanılan yollar.Yayla yolları gibi daha offroada yönelik yollarda tabi derin kar olmamak şartı ile AT harici alternatif yok zaten.

2. T

Radyatör Önüne Karton Vs.

Soğuk memlekette şart veya radyatörünü büyüttüysen yine koyman lazım soğuklarda,yani biraz aracına ve tecrübeye göre koyup koymayacağına karar vermek gerekiyor. Araç üreticileri sattıkları pazarın ortalama sıcaklıklar, alınır ona göre araç üretilir. Buna göre yalıtım,radyatör gibi parçalar...
  3. T

Türkiye Gezisi Için Landrover Mantıklı Mı?

Ülkemizi gezmiş birisi olarak uzun soluklu geziler için mümkün olduğu kadar yeni,konforlu ve az yakan araç lazım. Çoğu yerde 4x4 sistemine bile ihtiyacınız olmaz.Altı yüksek olsun yeter. Gerçekten 4x4 bir gezi yapayım derseniz de bu sefer tek araç ile olmaz,ekip lazım. Benim fikrim böyle uzun...

4. T

1998 Zj 5.2 Hakkında Birkaç Soru

Tetikler ama elektrik kaçağı da illaki olur bu yaşta araçta az da olsa olur.
  5. T

1998 Zj 5.2 Hakkında Birkaç Soru

Hafıza olayını bilmiyorum,kalorifer son ayarda gürültülüdür eğer içeriyi ısıtıyorsa sorun yok,yine koltuk ısıtıcılar çok sıcak değil ama koltuğu ısıtır yine de,geç marş olayına gelince bu araçlarda illa ki elektrik kaçağı olur,elektrikçiye gösterin basit birşeyse bulurlar detaylı bir işse...

6. T

2004-2005-2006 Jeep Cherokee 2.8 Crd,nasıl Bilirsiniz?

Otomatik şanzıman basit Jeep'lerde, klasik usul. 250-300 bin km aralığında balataları değiştirmek istiyor genelde. İstanbul için yine Nascar ve Davut Usta'yı öneririm. Diğer bilindik Jeep ustalarının da yapacağına veya yaptıracağına eminim,sistemi gördüm gayet basit diyebilirim.

7. T

2004-2005-2006 Jeep Cherokee 2.8 Crd,nasıl Bilirsiniz?

Aslında 300 binde motor bitmez de bakımları düzgün yapılmıyor araçların açıkçası 300 bin çok 150 bin az diye birşey demek doğru olmaz,ben örneğin 250 bin km de araç aldım,testlere soktuk araç ilk günkü kondisyonuna çok yakındı.Bakım burada hayati rol oynuyor,aracın nereden bakımlı olduğunu...
  8. T

Soğukken Yürümemesi

40-50 mt için aracı bızıklatmaya değmez,çalışsın 10-15 sn ne olacak ki? Sorun olmasa bile pat diye çıkmayın zaten soğuk havada yağın bir kendine gelmesi lazım.
  9. T

Grand Cherokee 2.7 Crd Yardim

Avrupa yakası, İkitelli Nascar Jeep, Anadolu Bostancı Davut Usta esnaftırlar işlerini hallederler.4-4,5 inç yükseltmeye gelince 1000 $ bu işler olmaz,kit en önemli şey kaliteli birşey almak lazım ki o da 1500$ eder. Bunun jantı,lastiği ek masrafları derken arkadaşın dediği gibi bir bakmışsınız...

10. T

Soğukken Yürümemesi

soğuk havadan kasıt ne bilmiyorum ama - derecelerde çalıştırır çalıştırmaz bu araçlar kendine gelmez.Motor hacmi biraz yüksek olduğu için yağlar ancak kendine geliyor,ilk başta güçten düşmüş gibi gitmesi normal.

11. T

Lutfen Yardim Edin Araniza Yeni Katildim

2.hariç hiçbirisi normal değil,ustaya gitmek şart.Debriyajsız kalabilirsiniz büyük eziyet öyle aracı sürmek.
  12. T

Grand Cherokee 3.0 Crd Nasıldır , Alınırmı , Değermi ?

Hayırlı olsun aracınız. Genel bakım deyip geçmemek lazım çok tutuyor.Bunu araç satacağımız zaman bunları yaptırdık siz yaptırmayacaksınız diye söylediğimizde genelde aracı alanlar ne olacak ki onlardan diye bakış atıyorlar ama işte fiyatlar ortada. İlla ki yağ kaçağı olur tamamını engellemek...

13. T

Ne Almalıyım Lütfen Yardım ?

Hasan Kola, Alanya. Facebook'tan kendisini bul,meramını anlat sana istediğin özelliklerde Def bulur,güvenilir ustadır sorun yaşamazsın.
  14. T

4.4 Vogue Hakkında Bilgisi Olanlar

Japon diyorsunuz ama örneğin D-Max'ı biraz zorladık standart AT lastikli aracı ne kadar zorlarsanız işte o kadar. Araç yeni,kmsi düşük olduğu halde motor patlattı,açıkçası servisten tatmin edici cevap gelmediği gibi offroadda kullanıldı,zorlanmaya gelmez vs vs gibi saçma cevaplarla muhatap...
  15. T

95 Grand Cherokee Alıcam Nerde Off-road Tarzı Yaptırabilirim.ayrıca Bu Aracı Almalı Mıyım?

Çevrenizde bu araçlardan anlayan usta yok hiç bulaşmayın derim.İlk önce usta meselesini halledin.Bu her araç için geçerli gerçi. Yükseltme yakın yerlerde Kütahya'dan Ankara üzeri geçecekseniz orada 1 günde yaptırırsınız. Akgün Aydın'ı tavsiye ederim,randevu alın işinizi hızlı bir şekilde çözer...

16. T

Tahoe 100km Sonrası

MT lastik asfaltta ses yapar ancak,yol tutuşu çok zayıf değildir millet dünya turuna çıkıyor bu lastikler ile. Sizin sorununuz yükseltme ile alakalı,araç basmıyor anlaşılan yere. Rot-balansçı anlamaz offroadda uzman usta test sürüşü yapması buna göre çözüm araması lazım.
  17. T

Almayı Düşünüyorum....!

Araziye de girecekseniz 5.9 tavsiye etmem,kolleksiyon aracı o artık.Hem temizini de bulmak zor. İlandaki araca gelince gayet temiz duruyor. Fiyat olarak muadillerine göre pahalı yoksa pazarlık ile birlikte tam ederini istemizş açıkçası. Kendiniz yaptırmaya kalksanız 15 bin TL yi bulur hatta...
  18. T

2. Araç Için Öneriler..

Corsa üzmez

19. T

Satılık Jeep Cherokee Kare Kasa Xj

Kısıtlı bütçe ile olacak iş değil bu işler. Hele ki dolar bu hale gelmişken. En basitinde düzgün bir yükseltme kiti bile 1500$ hatta daha pahalı. Ayrıca Romayı yeniden keşfetmenin bana sorarsanız bir anlamı da yok,hazır piyasa da bu kadar araç varken değmez.
  20. T

Satılık Jeep Cherokee Kare Kasa Xj

İlandaki araç benim değil :) Satarsanız bütçenizi anladım bulunur size temiz XJ. Daha detay yazarsanız illa burayı okuyan birisi dek gelir belki takas yaparsınız. Motoru orjinal mi? Revize edildi mi? Araç komple mi toplandı ? Baskı-balata değişimi gibi ağır bakımlar yapıldı mı? Kaç sendir sizde...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,907
Kayıtlı Üye Sayımız
166,709
Kaydolan Son Üyemiz
Mete26

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri