Arama sonuçlarınız

1. X

Araç Seçimi? Ladamı yoksa başka bir araçmı ?

Ynt: Araç Seçimi? Ladamı yoksa başka bir araçmı ? şu araç nasıldır acaba? http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-lada-hesabli-95-model-niva-4x4-70271487/detay/ 95 model muayene bitik. lpg işli değil. ayrıca tüv de son muayene tarihide çıkmıyor. bu 95 model karbüratörlü araca...

2. X

Ynt: Araç Seçimi? Ladamı yoksa başka bir araçmı ? kermit modeli eski ve arazide çok zorlanmış sanıyorum. masraf açarmı bilemiyorum. gri renkli olan araç ise 92 model fiyatı çok geliyor, sadece görüntü var. benim şu an vazgeçilmezim hidrolik ve torsen işi oldu. ustaların tavsiye 95-96 model...
  3. X

Ynt: Araç Seçimi? Ladamı yoksa başka bir araçmı ? bir şu araçlar var http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-lada-turkiye-de-tek-77793313/detay denildiği gibi tertemiz sorunsuz ise ne kadar vermem gerekir. ona göre konuşup göstermek istiyorum. birde şu araçlar var...

4. X

Artık Benimde NİVAm Var

Ynt: Artık Benimde NİVAm Var çok değilmi bu kadar fiyat? hor kullanılmıştı derken nesi problemliydi? 1500 tl yi nerelere harcadınız ? yakın zamanda bir niva alacağım. acaba 6-7 liralık bir tane alıp kendim görerek emin olarakmı masraf etsem yoksa birilerine baktırarar temiz bir nivamı alsam...
  5. X

Artık Benimde NİVAm Var

Ynt: Artık Benimde NİVAm Var kaça aldınız ? özellikleri nedir ? ekstraları nedir ? bende almayı düşünüyorum henüz araştırıyorum.

6. X

Ynt: Araç Seçimi? Ladamı yoksa başka bir araçmı ? o zaman stadart bir lada alıp dediklerinizi yapmak en mantıklısı. peki ayrı ayrı söylebilirmisinz fiyatları? yükseltme ? lsd kiti ? jant fiyatları ? lastikler sanırım tane 200 tl ? vinçler 750-1000 tl arası ? ayrıca bunların şanzımanlarında...

7. X

Ynt: Araç Seçimi? Ladamı yoksa başka bir araçmı ? dünden beri araştırmamı yapıyorum. hem araç hem fiyat bakıyorum hemde forumları okuyorum. lada niva tek seçenek görünüyor 10 bin tl ye. ayrıca parçasıda ucuz. başka markalardan alsam parça parası beni yoracak. düşük km li yeni model bi lada...
  8. X

Konuyu doğru yeremi açtım bilmiyorum. Başlangıç için bir off-road araç alacağım. Ucuzluğu sebebiyle niva düşünüyorum. Daha çok çamurlu ve karlı zemin merakım var, tabi işin içine girince her türlü zeminde gideriz heralde. Bütçem 10 bin tl. Araç için bu kadar + lastik alırım diyorum. Başkaca...
  9. X

Araç Seçimi?

Konuyu doğru yeremi açtım bilmiyorum. Başlangıç için bir off-road araç alacağım. Ucuzluğu sebebiyle niva düşünüyorum. Daha çok ıslak ve karlı zemin merakım var, tabi işin içine girince her türlü zeminde gideriz heralde. Bütçem 10 bin tl. Aracı çamura dağa taşa göle bayıra çalı çırpıya bata...

10. X

Forester 1999 S-Turbo; Atiker Lpg için Yardım Bilgi

Ynt: Forester 1999 S-Turbo; Atiker Lpg için Yardım Bilgi evet sattım. hyundai coupe düşünüyorum. ondanda hevesimizi alalım. sonra yine nissan maxima yada o tarz bir araç. aracı 18 e verdim. lpg, amortisör, silecek ses yapması, aks bilyası uğultusu hepsini söyledim benim içim rahat adam...

11. X

Ynt: Forester 1999 S-Turbo; Atiker Lpg için Yardım Bilgi yarın aracımı son kez servise bırakacağım. "olursa olur olmassa söker alırız" dedi servis. zaten aracıda satacağım bir daha taktırmam heralde.
  12. X

Ynt: Forester 1999 S-Turbo; Atiker Lpg için Yardım Bilgi öncelikle sormayı unuttuğumu söyleyeyim. sabah 8:15 de gittim mavi ay a. oradaki fahri ustayla beraber saat 15.00 e kadar uğraştık. konya atiker ilede görüştük, enjektör sıralamalarını bile değiştirdik. 1.8 den tutun 3,5 e kadar envai...

13. X

Ynt: Forester 1999 S-Turbo; Atiker Lpg için Yardım Bilgi öncelikle sormayı unuttuğumu söyleyeyim. sabah 8:15 de gittim mavi ay a. oradaki fahri ustayla beraber saat 15.00 e kadar uğraştık. konya atiker ilede görüştük, enjektör sıralamalarını bile değiştirdik. 1.8 den tutun 3,5 e kadar envai...
  14. X

Ynt: Forester 1999 S-Turbo; Atiker Lpg için Yardım Bilgi unutkanımdır, umarım sorabilirim.
  15. X

Ynt: Forester 1999 S-Turbo; Atiker Lpg için Yardım Bilgi sabah enjektörlerin çalışması olayı enjektör ısıtması imiş mavi ay otogazdan öğrendim. durum normalmiş anlayacağınız. mavi ay otogaz kontrol edecek aracı. gerekirse internet üzerinden konyadaki atiker mühendisi yada teknik elemanları...

16. X

Ynt: Forester 1999 S-Turbo; Atiker Lpg için Yardım Bilgi başka yere gittim yani başka atiker servisine , şöyle bir baktılar ama birşey yok dediler. atiker merkez çözsün dediler. daha doğrusu taktırdığın yere söyle onlarda atiker merkezi yani taşkını arayıp görüşüp çözüm bulsun dediler. ben...
  17. X

Ynt: Forester 1999 S-Turbo; Atiker Lpg için Yardım Bilgi boruda kalanla çalışır diye servisde söyledi ama sanmıyorum. ecuyla ilgili birşey olsa gerek çünkü kumanda paneli araç benzinde diyor.
  18. X

Ynt: Forester 1999 S-Turbo; Atiker Lpg için Yardım Bilgi şimdi yeni bir durum çıktı, sabah arabayı çalıştırıyorum 5-10 saniye sonra lpg enjektörleri çalışmaya başlıyor. halbuki araç lpg ile çalışmıyor kesin yani depoyu devre dışı bırakıyorum gaz gelmediği kesin ama yinede çalışıyor enjektörler...

19. X

Ynt: Forester 1999 S-Turbo; Atiker Lpg için Yardım Bilgi tekrar gittim servise. horizon enjektör siparişi verecekler, gelsin takılsın bakalım değişecekmi.
  20. X

Ynt: Forester 1999 S-Turbo; Atiker Lpg için Yardım Bilgi güven beyin mesajını yeni gördüm ve hemen aradım. aracı görmek istiyorlar ama ne zaman müsait oluruz bilmiyorum artık. enjektör sıralama konusunu onlarda hatırlattılar ve kendimde hemen kontrol ettim sıralamada doğru, artık görmeden başka...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,906
Kayıtlı Üye Sayımız
166,707
Kaydolan Son Üyemiz
enes_26

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri