Arama sonuçlarınız

1. kartalveat

1.2 Tdi Polo İle 81 Günde Türki̇ye Turu! Tam 14.089 Km!

Meryem ana girişinde o geniş otopark alanına girdiğimizde gişeden 25 TL otopark parası ve kişi başı 15 TL alıyorlardı ,siz nasıl ikinci kez para kaptırdınız anlayamadım. Köprünün ortasınada gişe koyun diyen adam mı oranın belediye başkanı oldu? Gezi ve yazınızı İlgi ile takip ediyorum. Mini...

2. kartalveat

Karavan İle Kuzey-orta Avrupa Turu

Çok geçmiş olsun. İnşallah ,gelecek yıl aksiliksiz ve keyifli geziyi gerçekleştirirsiniz.

3. kartalveat

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Bu siteden araç dizaynı,ekipman seçimleri ve gezi rotaları konusunda oldukca yararlı bilgiler elde edeceksiniz.Takıldığınız hususlarda yardımcı olan çok kişi var. Yeni hayallerinizi gerçekleştirmenizi temenni ederim.
  4. kartalveat

İklim Değişikliği Ve Daha Az Karbon Ayak Iziyle Karavancılık Yapma Yöntemleri Üzerine...

Bu araştırmayı yapan Amerikalıların ya boş vakitler çok ,can sıkıntısından çalışma yapmışlar yada onlara "Elma ile armutun toplanmayacağı" öğretilmemiş. Madem elma ile armudu karşılaştırıyorlarsa; Türk ürünü dolmuşlardaki (ve hatta otobüslerdeki )yolcu sayılarına bakarak hesaplama yapsalardı...

5. kartalveat

Çeki Demirine Takılacak Motosiklet Çekme Aparatı Yapımı

Sizin tasarımın benzerleri aşağıdaki videolarda var. Eli düzgün iş yapacak demir ve kaynak işleri yapan biri örneğe bakarak yapması gerekir. yada

6. kartalveat

Yeni Çeki Demiri Boya Çıkarılması

Sorun,kendiliğinden sorun olmaktan çıkmış o halde.
  7. kartalveat

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Hoş geldiniz.
  8. kartalveat

Merhaba Millet

Dağ ,bayır gezermişsin Susadıkca rakı da içermişsin. O halde ;tam yerine hoş gelmişsin.

9. kartalveat

İklim Değişikliği Ve Daha Az Karbon Ayak Iziyle Karavancılık Yapma Yöntemleri Üzerine...

O zaman en çevreci karavancılar/kampingciler ülkemizde yaşıyor olmalı. Hemen hemen tüm kamp alanlarında neredeyse senenin 12 ayı demirlemiş ,etrafı çitlerle ,çevresi saksılarla donatılmış çekme yada motokaravanlarla dolu. Bu insanlara kullanma hakkımızı gasp ediyorlar diye bazen kızıyorken...

10. kartalveat

Çeki Demiri Prosedüründe En Son Durum

Paralel bağlantı yapılacak kablolardaki basit kural; 1- İki kablonunda kesitleri aynı olmalıdır.Farklı kesit kablo kullanılmamalıdır. 2-İki kablonunda uzunlukları aynı olmalıdır.Biri uzun biri kısa olmamalıdır. İki kablodan, küçük kesitli kablonun gerilim düşümünü azaltmada size fazla yararı...
  11. kartalveat

Kamplarda 3-5 odun yakmamakla karbon ayak izi azaltmaya çalışırken dünyanın her yerinde hektarlarca orman yanarken bu çabanın etkisi ne olacaktır? Dünyadaki tüm araçlardan salınan atık gazlar,patlayan püsküren volkanların atmosfere yaydıkları gaz ve küllerin yanında etkisi nedir bunun tespiti...

12. kartalveat

Motokaravanda Dört Mevsim Lastikleri

Sürüş emniyeti ve teknikleri lastiklerin tercihinden daha öncelikli geliyor. Tecrübeli değilseniz kış lastiği takın gene kayar yada kaza yaparsınız. Ayrıca Kış lastiği olsa bile yoğun kar yada buzlu ortamlarda yetersiz geldiğini görüyor olmasınız. Zincir, kar klips,kar paleti vs de gerektiği...
  13. kartalveat

Araçlarımda ;ne kış lastiği nede 4 mevsim lastik kullanmadım .Gerekte şu ana kadar hiç duymadım. Kısaca şürüş emniyeti ve teknikleri daha öncelikli geliyor,lastik çeşitlendirmesi sizinde belirttiğiniz gibi ticari oyun.
  14. kartalveat

Yaz ve kış lastiği ayrımı ticari kazıklama yöntemiyse, 4 mevsim lastik diye size satılanlar bu bu ticari kazıklamaya niye girmiyor? Bu lastik türünde doğru ve ahlaklı üretici olasıları mı tuttu?

15. kartalveat

Yazı dili ve anlatım akıcı,sıkılmadan bitti. Tek sıkıcı yanı ,İşin yoksa yeni bölüm gelsin diye bekle.:wink:
  16. kartalveat

Land Cruiser Ile Moskova

Hayırlısı ile tamamlamışsınız.Kutlarım sizi. Aktaracağınız bilgiler bir başkasının rehberi olacaktır. Beklemedeyiz.
  17. kartalveat

Güzel yazı dili ve iyi anlatım.Tebrik ederim sizi.

18. kartalveat

4 mevsim lastikler bana hep deve kuşunu hatırlatır. Ne "deve" ye benzer ne de "kuş"a. Yaz lastiklerine göre daha fazla yakıt tüketimi,kış lastiklerine göre daha kötü buz -kar performansı sergiler. Avrupa gibi Türkiye geneline göre daha soğuk olan bölgelerinde ;kışın soğuk ve bol karlı yollarda...
  19. kartalveat

14 bin fotodan üşenmeden uygun olanları seçmeye vaktiniz ve yolculuğunuz hakkında burada bilgilendirmeniz olacaksa,yazı dizinizi bekliyor olacağım.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,893
Kayıtlı Üye Sayımız
166,687
Kaydolan Son Üyemiz
gulo1969

SON KONULAR

Geri