Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Mack
ömer abi böyle makinanın arkasına 1 caravan yetmez abi hafif kalır! ama bu kafalar bize göre diil biz dağa çok camuru ve off roadu sevenleriz!: )
Ynt: Ankara - Ayaş - Ortabereket Köyü Off-Road Etkinliği Duyurusu (28 Aralık 2008)
cem abi bizi zorla götüremezler ama zorla gitmek isteriz zorla gitsekte gitmesekte dediğin gibi gönül işi!
Ynt: Ankara - Ayaş - Ortabereket Köyü Off-Road Etkinliği Duyurusu (28 Aralık 2008)
: ) işte abi sorunda orda ya ben daha tanıyamadım uzak kalıyorum size! burda sayenizde kaynaşıcam sizlerle :)
sizinle geziye gelemiyorum die kıskanabilirim ama seni diil abi zerrin ablam öle güzel sölemiş ki! selami sende geliyosun demiş biraz hoşuma gitti! : D
zerrin abla selami abiyi sanki zorla getirtiyosun gibi selami sende geliosun diosun . D valla ne yalan sölim böle organisasyonlara zorla gitmek güzel oluyodur! : )
Ynt: Uydu Telefonları Hakkında Bilgisi Olan Var mı ?
Marmara Off Road Team
onu bunu bilmem abi en yakın zamanda bekliyorum videoları : D kusra bakma izlemek hoşuma gidiyor heleki yurdum insanının şeylerini!
Ynt: Suzukiciler Buluşması Etap Arama (2) Off-Road Gezisi (21 Aralık 2008)
hidayet abi o da güzeldi! sen diosunki arabayı diilde kullanana bakmak lazım! : )