Arama sonuçlarınız

1. A

İlk Defa Karavan Sahi̇bi̇ Olacaz

Bu arada evrak konusundan korkmalı mıyım sizce ? Karavan ruhsatı çıkarırken eski zorluklar var mı bilmiyorum. Daha önce netten anladığım zor işler olduğuydu. Karavanı yapmak, projesini çizdirmek, TSE den onay almak, muayeneden geçmek ve son olarak noterden ruhsat değişimini yaptırmak. Bunlarda...

2. A

Hocam çadırı deneyimledik aslında. Motorsiklet sürdüğüm bir dönemde 2 gecelik kamp yapmıştık 2 defa. Yanılmıyorsam yağmur da yemiştik çocukla :) Ama en sert tecrübe deprem zamanı 3 hafta serada kalmaktı . Sonra minibüste devam ettik bir süre. Dediğiniz gibi ihtiyaçlarımızı asgari düzeyde...
  3. A

Evet diğer seçenekler cazip gelmişti . Açıkçası maddiyat sorunu olmasa hazır alırdım ama hazır olan daha verimlidir sebebiyle değil. Çeşitli sebeplerle çok yorgunuz :) Biraz da motivasyon düşüklüğü var. ama proje başladıkça toparlanırız :) WV Volt düşünüyorum. Sebepleri ; hatayda tamircileri...

4. A

Herkese tekrar merhaba. Bütçeyi karavan almak için toparlayamadık. Fikirden de vazgeçemedik :) Kendim yapma konusunu düşünmeye başladım. Olmaz diyordum ama burada paylaşılan kendi karavanını yapma konularını inceliyorum. Korkum azaldı biraz :) Şimdilik konu öyle kaldı. Olur da kendim yapmaya...
  5. A

Şimdi bahsettiğin üyenin konularını bulup incelemeye başlıyorum. Bilgi için sağ olasın 👍

6. A

Teknoloji uygun kullanıldığında büyük nimet, şurada tanımadığım insanlar tarafından anlaşılma, onlarla sohbet etme imkanını veriyor bize 🙏 Süreçten burada bahsedeceğim. Yapamasak bile konunun neticesinden bahsederim. Satın alma vy kendim yapma seçeneklerinin maliyetini çıkarmaya başladım. 1)...

7. A

Selamlar. Fikrinizi ayrıntılı yazmanıza sevindim açıkçası 🙏İletişime önem vermeye gayret ediyorum sürekli. Hevesim kursağımda kalmıyor endişelenmeyin. Ancak şu da var, 750 - 800 bin bütçe ile çok ta seçeneğim yok gibi. Risk alma motivasyonum ya da sebebim büyüklerin istemesi. (ve çekirdek aile...
  8. A

Proje Vamos

Merhabalar. son durum nedir acaba ? Merak ettim.
  9. A

Evet çözülmüş :) Elinize sağlık . Kaldığımız yerden devam edeyim. En son deneme yanılma pahalı bir yöntem demiştiniz ve ben size katılmıştım :) ancak katılsam da ve sizin uyarılarınızı aileme anlatmış olsam da "karavanı ölmeden önce denemek istiyoruz" demeleri kararımda sabit tutuyor beni...

10. A

Sorunun çözüldüğünü umarak yazmayı deniyorum.

11. A

İlk Defa Karavan Sahi̇bi̇ Olacaz (konu Devami)

Herkese merhaba. Sebebini anlayamadığım şekilde forumda açtığım ilk konuda tekrarlı yazışmaları görüyorum. Birileri oraya yazıyor ise de ben okuyamıyorum. Bu sebeple konuyu buraya taşımaya çalışıyorum :) Bahse konu yazışmaların linki ...
  12. A

Yorumunuzu okudum ve bizimkilere okuttum. Deneme yanılmanın pahalı yöntem olduğu konusunda size katılıyoruz. Ancak depremden sonra bazı konularda fikrimizi hayata geçirmeyi ertelemek istemiyoruz. Riski görüyor ve kabul ediyoruz diyelim :smiley: Biraz da yaşadığımız koşulların etkisidir...

13. A

Yorumunuzu okudum ve bizimkilere okuttum. Deneme yanılmanın pahalı yöntem olduğu konusunda size katılıyoruz. Ancak depremden sonra bazı konularda fikrimizi hayata geçirmeyi ertelemek istemiyoruz. Riski görüyor ve kabul ediyoruz diyelim :smiley: Biraz da yaşadığımız koşulların etkisidir...
  14. A

Yorumunuzu okudum ve bizimkilere okuttum. Deneme yanılmanın pahalı yöntem olduğu konusunda size katılıyoruz. Ancak depremden sonra bazı konularda fikrimizi hayata geçirmeyi ertelemek istemiyoruz. Riski görüyor ve kabul ediyoruz diyelim :) Biraz da yaşadığımız koşulların etkisidir muhtemelen. Ama...
  15. A

Herkese merhaba. Hataydan Deniz ben. Karavancılık dünyasına adım atmaya karar verdik. Bu kadar geniş bir alanda haliyle bir çok soru çıkıyor ortaya. Bulduğum karavanı almadan sizlere de danışmak , olumlu olumsuz yorumlarınızı duymak istedim. Öncelikle bizim hakkımızda bilgi vereyim ki, paylaşım...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,876
Kayıtlı Üye Sayımız
166,663
Kaydolan Son Üyemiz
Mpakalin

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri