Arama sonuçlarınız

1. kadri

Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) arazide yalnız olmamanın faydalarından biri daha :D

2. kadri

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) zamanın bol olacak bunlardan bir tane toplayacaksın,hebirinden sağlam olan kısımları bir araya getirip..... düşünmesi bile güzel. ::)
  3. kadri

Şeker (Ramazan) Bayramı Kutlamaları

Ynt: Şeker (Ramazan) Bayramı Kutlamaları tüm Gezenbilir camiasının ramazan bayramını kutlarım,daha nice bayramlarda beraber olmak dileğiyle

4. kadri

Kamplı Kıyıköy-İğneada Gezisi...( 20-21 Eylül 2008)

Ynt: Kamplı Kıyıköy-İğneada Gezisi...( 20-21 Eylül 2008) Bu gezinin havası çok farklı göründü bana,gerek mekanın güzelliği,gerekse tek araçlık gezi oluşu,doğa ile başbaşa harika bir şey, paylaşımınız için teşekkürler Murat bey
  5. kadri

Sofular Sahil ve Çıkış Etabı (21 Eylül 2008)

Ynt: Sofular Sahil ve Çıkış Etabı (21 Eylül 2008) çok zevkli ve güzel bir gezi olmuş Hakan bey,resim çekerek bizleri de düşündüğünüz için teşekkürler

6. kadri

İzmit Samanlı Dağlarında Bir Tur Atalım Dedik (21 Eylül 2008)

Ynt: İzmit Samanlı Dağlarında Bir Tur Atalım Dedik (21 Eylül 2008) arkadaşlar geziniz çok güzel olmuş paylaşım için teşekkürler,siteye hareket kattınız.

7. kadri

Mitsubishi L200 Ciddi Düşünülecek Bir Makina

Ynt: Mitsubishi L200 Ciddi Düşünülecek Bir Makina her eve bir tane şart, ;D
  8. kadri

Mitsubishi Pajeronun Kumdaki Performansı

Ynt: Mitsubishi Pajeronun Kumdaki Performansı o bir tank :)
  9. kadri

Ynt: Mitsubishi Pajeronun Kumdaki Performansı 4x4 olsunda çamurdan olsun ;D en kötüsü bile beni heyecanlandırıyor.

10. kadri

Ynt: Mitsubishi Pajeronun Kumdaki Performansı merhaba arkadaşlar, pazar günü karasu ya gidip pajeromu tekrar deneme fırsatım oldu. bana önerdiğiniz taktiklerle kumda batmadan gezmeyi başardım. Böyle güçlü ve ağır bir aracın kullanımının daha farklı olduğunu anladım. Demekki daha öğreneceğim çok...

11. kadri

Ynt: Mitsubishi Pajeronun Kumdaki Performansı arkadaşlar yazdıklarınızdan anldığıma göre hatanın çoğu bende,öncelikle ben vitara ile kumsala hep basagaz girdiğim için pajeroyu aynı kefeye koyup hızımı iyi ayarlayamamış olmalıyım,hold düğmesinin aracı 2. vitesle hareket ettirdiğini biliyorum...
  12. kadri

Ynt: Mitsubishi Pajeronun Kumdaki Performansı serdar bey öncelikle sattığım rav 4 ümün 98 model ve sürekli 4x4 olduğunu söylemeliyim,sizin yazdıklarınıza aynen katılıyorum lastikler gayet geniş görünmesine rağmen lastik başına düşen ağırlık basınç ilişkisi çok mantıklı,ayrıca benim 1200kg lık...

13. kadri

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) konuyu araçlar- mitsubishi bölümüne açtım ,teşekkürler.
  14. kadri

merhaba arkadaşlar, siteyi bir süredir takip ediyorum ve çok beğeniyorum. son 7 senedir vitara ve rav4 kullandım, iki hafta kadar önce 99 model 5 kapı pajero aldım ve büyük bir hevesle ayvalıka tatile gittik. asıl olay da bundan sonra başlıyor, vitara ve hatta rav 4 le gezdiğim kumsalda pajero...
  15. kadri

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) lassa competus 265/70/15

16. kadri

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) merhaba arkadaşlar, siteyi bir süredir takip ediyorum ve çok beğeniyorum. son 7 senedir vitara ve rav4 kullandım, iki hafta kadar önce 99 model 5 kapı pajero aldım ve büyük bir hevesle ayvalıka tatile gittik. asıl olay da bundan sonra başlıyor, vitara...
  17. kadri

Tanışma Köşesi (Off-Road)

Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road) merhaba ben Kadri Savaş Sakarya/Adapazarındayım.36 yaşındayım, İnşaat Teknikeriyim, 4-5 aydır siteyi takip ediyorum,gerçekten bir çok şeyi sayenizde öğrendim. mercedes (taksi) ve 1998 model toyota rav4 üm var(eşim kullanıyor) hanımın rav 4 ü ilana verdim satıp...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,875
Kayıtlı Üye Sayımız
166,661
Kaydolan Son Üyemiz
Necmierdan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri