Sofular Sahil ve Çıkış Etabı (21 Eylül 2008)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bipolar Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 68
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 15,720
Ynt: Sofular Sahil ve Çıkış Etabı (21 Eylül 2008)

Jeep34' Alıntı:
Bu arada kendi aramızda yaptığımız keşif gezileri zaten olacak. Keşif gezileri yapan arkadaşlarımızın gezi fotoğraflarını ve yaşananları paylaşılmasını zaten canı gönülden arzu ediyoruz.
Bu gibi keşif ve öncü geziler yapılarak rotalar tespit ediyoruz, ileriki tarihlerde yapacağımız gezilerde gurupları götürecegimiz güzargahlar ve zorluk derecelerini tespit ediyoruz ki toplu gezilerde süprizler olmasın:smiley: bu gezilerde ise önümüze nasıl bir yerler çıkacagı önceden bilinmiyor, bazen zor durumlarda kalıyoruz:smiley: 15-20 araçla kaldıgınız düşünün ???, bir nokta 4-5 saat sürebilir.
Ön keşif ön keşiftir :smiley:...

Etiketler

güzel gezi olmuş. hakan eline makinana sağlık. bizim gibi gelmeyenler de aynı duyguları yaşadı...

Pazar günü içim kıpır kıpırdı evde kös kös otururken hanıma kesin birileri azıyodur dedim.Haklı çıkmışım artık birdahaki sefere görüşürüz.Emeği geçen herkeze teşekkürler.

çok zevkli ve güzel bir gezi olmuş Hakan bey,resim çekerek bizleri de düşündüğünüz için teşekkürler

Gezinin ikinci etabına bende maymun la katıldım ilk kez çamurda kullanma fırsatı buldum.İkinci etabda an az ilki kadar eğlenceli ve uzun bir aradan sonra bulduğumuz çamurla oldukça tatminkardı.Özelliklede kestirme yol epeyce keyif vericiydi.
Kısacası çamur özlemimizi epeyce gidermiş olduk.

Eh, bu gezilerin darısı başımıza.

Belkli bayramda veya sonrasında bir "hadi" diyen çıkar.

Şinasi bey bayram sonrasından itibaren çok yoğun bir gezi takvimimiz var.2008 son ayları ve 2009 gezi takvimini hazırladık.Ekim sonuna doğru ilk gezimiz tanışma gezisi olarak yapılacak.Çok yakında bu ve diğer gezilerin takvimlri forumda yayınlanacak.Hazırlıklı olun 2009 çok yoğun geçecek :D :D

Jeep34' Alıntı:
Arkadaşlar Gezenbilir toplu gezileri ile alakalı çalışmaların sonuna geldik. Madem haklı olarak merak ediyorsunuz,yönetici arkadaşlarla yaptığımız toplantı sonunda bu sene 3 gezi, 2009 takvimindede 11 genel gezi planlandı. Hemen hemen her ay 1 gezi. Ve bu gezi takvimini genele açacağız.

Herkes önceden tarihi belli olan gezileri bilecek ve durumunu ona göre ayarlamaya çalışacak.

Bu arada kendi aramızda yaptığımız keşif gezileri zaten olacak. Keşif gezileri yapan arkadaşlarımızın gezi fotoğraflarını ve yaşananları paylaşılmasını zaten canı gönülden arzu ediyoruz.
uğur bey bu haberiniz çok sevindirici, her ne kadar gezenbilir ailesiyle tanışamasakda ben sizlere imrenerek bu unimog u aldım ve elimden geldiğince toparlamaya çalıştım ve sonrasında siteye pek hakim olamam da dahil site de hiç bir gezi haberi alamamak (yazl aylarında pek gezi olmuyormuş) gene mi tek başımıza offroad yapacağız endişeleri içindeyken (daha önce de atv ler ile tek başımızaydık) sizden bu haberi almak içime su serpti, açıkalama için teşekkür.

ali günpay' Alıntı:
sağolasın iyiyim güzel gezi oldu aksel senin eski aracı daha kullanmaya fırsat bulamadı aynen duruyor.

hadi ya sattıktan sonra bi kaç gün görüştük ama bi daha görüşemedik
çamur mevsimide yeni açildi be abi daha zaman bol kısmet oldukça artık
ben çok kötü oluyorum yağmur yağdığı zamanlarda direk aklıma çamur + Cj geliyo ;)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,875
Kayıtlı Üye Sayımız
166,661
Kaydolan Son Üyemiz
Necmierdan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR