Arama sonuçlarınız

1. V

Türkiye'de Kömürden Akaryakıt Üretilecek!..

Ynt: Türkiye'de Kömürden Akaryakıt Üretilecek!.. Ürettikten sonra da maliyetinin birkaç katı vergi koyarız!!...

2. V

Zeitgeist Addendum

Ynt: Zeitgeist Addendum Bu sanırım belgeselin ikinci bölümü? Birinci bölümü de oldukça ilgi çekiciydi. Fakat tüm anlatılanları bir araya getirince eleştirdikleri sistemin propagandasını yapmaktan ileriye gidemediklerini düşünüyorum. Venus Project olarak pompalanan alternatif hayattaki öğeler...
  3. V

Hangi Araç Beni Yolda Bırakmaz ?

Ynt: Hangi Araç Beni Yolda Bırakmaz ? Yolda bırakmaz derken "off" yolda mı "on" yolda mı?

4. V

Sürekli 4x4 lerde Lastik Rotasyonu

Ynt: Sürekli 4x4 lerde Lastik Rotasyonu Ben de ön tekerleklerin çapraz olarak değiştirilerek arka tekerleklerin yerine konabileceğini okumuştum, kaynağı arıyorum fakat bulamadım henüz.
  5. V

Yeni Kimlik Kartları

Ynt: Yeni Kimlik Kartları "Big Brother" a doğru adım adım...

6. V

Biyoyakıtlar Küresel Gıda Krizini Etkiliyor mu?

Ynt: Biyoyakıtlar Küresel Gıda Krizini Etkiliyor mu? IMF bu konuda bu kadar hassas ise emtiaya dayalı türev ürünleri piyasadan kaldırsın da görelim. Emtia fiyatlarını sadece kar etmek amacıyla kullanan bu zihniyet değil de biyoyakıtlar mı artırıyormuş?

7. V

Intercity Trophy - İğneada (14-16 Kasım 2008)

Ynt: Intercity Trophy - İğneada (14-16 Kasım 2008) Arkadaşlar, tartışmalara bir parantez açarak bir hususu hatırlatmakta fayda görüyorum: Bu tip durumlarda, hele ki düşüncelerin yazılı olarak kayıt altına alındığı internet ortamında haklı olabilmek kadar haklı kalabilmek de önemlidir. Lütfen...
  8. V

Hayattaki Son Gazi Mustafa Şekip Birgöl Vefat Etmiştir

Ynt: Hayattaki Son Gazi Mustafa Şekip Birgöl Vefat Etmiştir Hepimizin başı sağolsun, Allah rahmet eylesin...
  9. V

Doğada Tek Başına Yürüyüş

Ynt: Doğada Tek Başına Yürüyüş Şehirde yaşadığımız hayat ile doğa arasında farklar vardır. Şehirde başımıza gelen bir herhangi bir olay karşısında yakınımızda bulunan kişilerden, yanımızda kimse yoksa bile kolluk kuvvetlerinden vb. yerlerden yardım isteyebiliriz. Fakat doğada tek başınayken...

10. V

Traf(j)ik Kazaları !

Ynt: Traf(j)ik Kazaları ! İzleyip izleyip öfkeyle doldum. Cahil insanların oldukça fazla olduğu İstanbul trafiğinde buradaki gibi yaratıklara ne yazık ki hergün rastlıyorum. Ehlilleştirme veyahut ders almayı geçtim, umarım masum insanlara zarar vermeksizin yok olurlar!

11. V

Tampon, Koruma, Sis Farı Projeleri

Ynt: Tampon, Koruma, Sis Farı Projeleri Bende mevcut değil fakat ustada olabilir. Genelde Nissan çalışıyordu çünkü.
  12. V

Ynt: Tampon, Koruma, Sis Farı Projeleri Nedim Usta'nın benim araç üzerindeki çalışmalarını aşağıdaki linkte görebilirsiniz. http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=8624.0 Kendisinin telefonunu bilmiyorum çünkü herşeyi benim usta organize etti, aşağıdaki linkten Ertuğrul veya Mustafa Bey'e...

13. V

Ynt: Tampon, Koruma, Sis Farı Projeleri Evet, kendisinden almıştım. Eh, hacı hacıyı Mekke'de jipçi jipçiyi, Gezenbilir'de desek yanlış olmaz :)
  14. V

Küresel Isınma

Ynt: Küresel Isınma Küresel ısınmada metan şüphesi Amerikalı bilim adamları, metan gazının atmosferdeki miktarının geçen yıl hızla arttığını belirledi. Sürpriz artışın dünyanın her yerinde gerçekleşmesi, bunun insan kaynaklı olmadığını gösteriyor. Karbondioksitten 25 kat daha etkili olan...
  15. V

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Gezenbilir Korteji (2008)

Ynt: 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Gezenbilir Korteji (2008) Arkadaşlar ne yazık ki aranızda olamayacağım bu sene, umarım güzel vakit geçirirsiniz.

16. V

Aracına Çip Taktırmayan Ceza Ödeyecek

Ynt: Aracına Çip Taktırmayan Ceza Ödeyecek Bu devletin de herşeyi cezayla benimsetme anlayışına hastayım. Sonuçları da malum...
  17. V

Discovery I MPI Gaz Kesiyor

Ynt: Discovery I MPI Gaz Kesiyor Stop müşirinde sorun olabilir. Gaz kesmenin dışında stop ediyor mu?
  18. V

Hayatı İdame Teknikleri

Ynt: Hayatı İdame Teknikleri Şu konu işinize yarayacaktır diye tahmin ediyorum http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=2238.0

19. V

Ağabeyimiz Nadir Uğurlular'ın (mogzilla) Doğum Günü Kutlu Olsun

Ynt: Ağabeyimiz Nadir Uğurlular'ın (mogzilla) Doğum Günü Kutlu Olsun Zaman çabuk geçiyor ... :)
  20. V

Maliyenin Hatası

Ynt: Maliyenin Hatası Maliye'nin bu tip çılgınlıkları daha öncesinden de mevcut. Benim aracın eski sahibi, Maliye'nin bilgi işlem sistemine geçerken yaptığı hata yüzünden Land Rover'ın İngiltere fabrikasıyla epey bir ahbaplık kurmuş. Faturasından motor çizimine kadar epey bir döküman getirtip...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,875
Kayıtlı Üye Sayımız
166,661
Kaydolan Son Üyemiz
Necmierdan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri