Arama sonuçlarınız

1. V

Abu Dhabi - Dubai

Ynt: Abu Dhabi - Dubai Elinize sağlık, inşallah bir dahaki sefere görüşürüz :) Bir iki konuda ekleme yapmak isterim; - Su gösterisi hava kararırken başlıyor ve gece 12 sularına kadar yarım saatte bir yapılarak devam ediyor. - Burj Khalifa şu an en yüksek olsa da önümüzdeki 10 sene içerisinde...

2. V

Dubai-Abu Dabi seyehati için yardım

Ynt: Dubai-Abu Dabi seyehati için yardım Umarım memnun kalmışsınızdır ziyaretinizden :) Eh, çay daveti için bir dahaki sefere diyelim ki geliş bahaneniz olsun...
  3. V

Ortadoğu'nun "Beyrut"u

Ynt: Ortadoğu'nun "Beyrut"u İlhami Bey, yol arkadaşlarımdan biri Beyrut ile ilgili sağlam bir çalışma yapıp gitmeden bize tek tek okutmuştu :) Mailinize bu çalışmayı atıyorum. Bunun dışında tipik Akdeniz iklimi mevcut, neredeyse Dubai'den bile daha sıcaktı diyebilirim. Ocak ayında da farklı...

4. V

Ortadoğu'nun "Beyrut"u

Ynt: Ortadoğu'nun "Beyrut"u Bugünkü hedefimizde yine antik bir kent Baalbek yer alıyor. Suriye sınırına doğru Bekaa Vadisi içerisinde bulunan bu antik kentte devasa Jüpiter, Bacchus ve Venüs tapınakları bulunuyor. Bir kısmı bozulmuş olsa da yüzlerce yıl önce yapılan bu devasa yapılar sapasağlam...
  5. V

Ortadoğu'nun "Beyrut"u

Ynt: Ortadoğu'nun "Beyrut"u Sabah yaptığımız vasat kahvaltı sonrası ilk işimiz, Beyrut’a bir buçuk saat uzaklıktaki Jeita Grotto Mağaraları’na gitmek oluyor. Burası birbiriyle bağlantılı ve 8 km boyunca uzanan iki mağaradan oluşan bir yapı. Üst mağaraya teleferikle çıkıyorsunuz, Türkiye’deki...

6. V

Ortadoğu'nun "Beyrut"u

Ynt: Ortadoğu'nun "Beyrut"u Esasen bugüne kadar üç kez niyet edip de bir türlü gidemediğim Beyrut gezisini, bu sefer Dubai’deki bir tatilin haftanın son işgününe gelmesi nedeniyle daha fazla erteleyemedim. Tabi bunda, Kanada’da yayın yapan bir haber kanalının, Şubat 2005’te öldürülen eski...

7. V

Ortadoğu'nun "Beyrut"u

“Ne kadar güzeldir Beyrut? Tarifi yoktur. Beyrut ancak Beyrut kadar güzeldir. Beyrut kadar harabe, Beyrut kadar görkemli ve Beyrut kadar gizemlidir. Beyrut’ta yapılan her şey yalnızca Beyrut’a özgüdür. Beyrutça’dır. Bir şehir düşünün ki, her aklına estiğinde İsrail uçaklarınca bombalansın...
  8. V

Ynt: Dubai-Abu Dabi seyehati için yardım Hayırlı yolculuklar, müsait olursanız marinaya beklerim çaya :)
  9. V

Ynt: Dubai-Abu Dabi seyehati için yardım Rica ederim ne demek, forumun amacı bilgi paylaşımı değil mi :) Dubai'nin (ya da BAE'nin) kuruluş yaşı benden birkaç yaş büyük sadece :) Bu sebeple burada tarihi, yöresel, kültürel vs. kavramları pek geçerli değil :) Toplama bilgisayar gibi bir yer...

10. V

Ynt: Dubai-Abu Dabi seyehati için yardım Estağfirullah, canınızın sağlığı yeter :)

11. V

Ynt: Dubai-Abu Dabi seyehati için yardım Safari programları değişiyor, klasik günübirlik bir safari saat 2-3 gibi başlar ve gece 9-10 civarı biter. Sizi otelden alır yine otele bırakırlar. Yaklaşık 45 dakika safari, gün batımı, sonrasında açık büfe yemeğin ikram edildiği bir ortam, deve ve çöl...
  12. V

Ağabeyimiz Nadir Uğurlular'ın (mogzilla) Doğum Günü Kutlu Olsun

Ynt: Ağabeyimiz Nadir Uğurlular'ın (mogzilla) Doğum Günü Kutlu Olsun Ya habibi, doğum günün kutlu olsun ;D

13. V

Ynt: Dubai-Abu Dabi seyehati için yardım Esasen dediğiniz gibi sevgili yeğen ( ;D), BAE genel olarak toplama bir memleket olduğu için aslında Türkiye'de bulabileceğiniz herşey burada da var. Belki hurma alabilirsiniz ama, buradaki kadar çeşitli hurma Türkiye'de yok. Bunun dışında ünlü yerlerin...
  14. V

Ynt: Dubai-Abu Dabi seyehati için yardım Sponsorluk şartlarında anlaşırsak olur, dayı diyebilirsiniz ;D Şöyle açıklayayım, Dubai'de hava hiçbir zaman mont veya "iki kat" giyinmeyi gerektirecek kadar soğuk olmuyor. En soğuk aylar ocak-şubat, orada da gündüzleri 20-25, geceleri 16-18 derece...
  15. V

Land Rover Discovery 300TDI Yardım?

Ynt: Land Rover Discovery 300TDI Yardım? Sorun halloldu, arkadaş aracını bile sattı :)

16. V

Ulubatlı Hasan to Kağıthane

Ynt: Ulubatlı Hasan to Kağıthane @sakura18, geziden çok daha fazla fotoğrafla döndüm ama bu kadarını hikaye için yeterli buldum :) Aracı LR Discovery aracımla yapmıştım, bir hafta yetti de arttı bile :) Kaldığım yerler hep otellerdi (sadece Ankara'da bir arkadaşımda kaldım). @Bahadır Baysan...
  17. V

Trans - Sbirya Ekspresi - Rusya Vizesi

Ynt: Trans - Sbirya Ekspresi - Rusya Vizesi Çok güzel bir paylaşım, devamını da bekliyoruz :)
  18. V

Ynt: Dubai-Abu Dabi seyehati için yardım Merhabalar. space cem'in sponsoru olarak bir iki husus daha eklemek istedim: - Abu Dhabi'de Yas Island ve Ferrari Park mevcut, şu an son rötuşları yapılıyor. Kasım ayında Abu Dhabi GP'si ile kapılarını açacak, burayı da ziyaret edebilirsiniz. Bunun...

19. V

Arkadaşımız Murat Ayduran'ın Babası Vefat Etmiştir

Ynt: Arkadaşımız Murat Ayduran'ın Babası Vefat Etmiştir Murat, başın sağolsun. Allah sabırlar versin.
  20. V

Orada, Burada, Nepal'de...

Ynt: Orada, Burada, Nepal'de... Teşekkürler. Pokhara'ya giderken sağ tarafımızda gördük. Bir de kaldığımız otelin bahçesinden pussuz havada görülebiliyormuş, o gün göremedik.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,875
Kayıtlı Üye Sayımız
166,661
Kaydolan Son Üyemiz
Necmierdan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri