Arama sonuçlarınız

1. Mezzy

Geleneksel 3. Gezenbilir Anıtkabir Ziyareti Duyurusu (06 Şubat 2010)

Ynt: Geleneksel 3. Gezenbilir Anıtkabir Ziyareti Duyurusu (06 Şubat 2010) 01- Ufuk SARNIK +1 02- Aygül HAŞLAMACIOĞLU 03- Sedat AÇIL 04- Mehmet Ali Yücesan 05- Ünal ÇELİK 06- Sevtap Dilek Çimen 07- Funda Erhan 08- Mustafa Eraslan Tabiki kaçmaz bu :D

2. Mezzy

Schengen Vizesi?

Ynt: Schengen Vizesi Bir ülkenin schengen'i varsa sorun çıkmaz diye biliyorum. Ama aldığınız ülkeye de en azından 1 günlüğüne giriş çıkış yapmanız gerekiyor. Yoksa tekrar başvurursanız vermiyorlar.
  3. Mezzy

California 2 hafta ve karavan kiralayarak...

Ynt: California 2 hafta ve karavan kiralayarak... aman neyse biliyorum öyle olduğunu. Konu bittiğine göre kilitliyorum artık :)

4. Mezzy

Ynt: California 2 hafta ve karavan kiralayarak... Eheh zaten bu da edebiyat değil türk diline giriyor. O yüzden takılmamıştır :P
  5. Mezzy

Ynt: California 2 hafta ve karavan kiralayarak... tabi o da'daki -da eki ayrı oluyor. Yoksa bildiğin oda demiş gibi oluyorsun.

6. Mezzy

Ynt: California 2 hafta ve karavan kiralayarak... Aslında bu etkinliği iptal ettim gibi. onun yerin 1 hafta kalıp geri gelicem. Çünkü kartı almadan da gelebiliyormuşum.

7. Mezzy

Işık Patlatması Yapmadan Nasıl Çekeriz?

Ynt: Işık Patlatması Yapmadan Nasıl Çekeriz? Bence bu tip fotoğraflarda hdr yoluna başvurmak gerekiyor. Aslında hdr'nin amacı da bu olsa gerek. Çünki öyle yerler oluyorki çok aşırı gölge ve çok aşırı patlama oluyor. Bunları kapatmak için hdr yaparsanız orantılı bir ışık yakalamış oluyorsunuz...
  8. Mezzy

50mm Lens Seçimi

Ynt: 50mm lens secimi: 1.4 mu, 1.8 mi ? Paran varsa kıyarsan 1.4 al. Yoksa 1.8 tabiki yeterli olur. Ama gece çekimlerinde 1.4 aradığım zamanlar oldukça çoktur.
  9. Mezzy

Beyoğlu`na Gözün Gibi Bak

İstanbul`un en özel köşelerinden Beyoğlu. Dünyanın buluştuğu semt. Gelenler, dönenler, kalanlar. Beyoğlu`nda yaşama biçimleri... Yarışmaya son katılım tarihi 15 Ocak 2010; sonuçlar ise 1 Şubat 2010`da bildirilecek. Yarışmada ilk üçe girenlerle mansiyon alan üç fotoğrafçıyı para ödülü bekliyor...

10. Mezzy

İnterrail ! (2010)

Ynt: İnterrail ! (2010) Bence rotanız güzel değil. Almanya'da bişey yok diyorlar. O yüzden Almanya yerine Fransa, ispanya, belçika,hollanda, çek cumhuriyeti, polonya yapmanızı öneririm.

11. Mezzy

Gezenbilir Paintball Turnuvası (22 Kasım 2009)

Ynt: Gezenbilir Paintball Turnuvası (22 Kasım 2009) Benim bildiğim prof oyunlarda 10 mermi veriliyormuş. Heralde bir de bıçak veriyorlardı :)
  12. Mezzy

Ynt: Gezenbilir Paintball Turnuvası (22 Kasım 2009) Fiyatını bilmem de o kadar mermi atmaya gerek yok. Çok masraflı olur. Amaç eğlence delik değilk etmek diil :))

13. Mezzy

İnterrail ! (2010)

Ynt: İnterrail ! (2010) ben bu sene yapacaktım ama kriz sebebi ile iptal etmem gerekti. Bazı kitaplar var. Onları okumanızı da öneririm. Mesela "sırt çantamda avrupa" kitabı var.
  14. Mezzy

Greencard kazandığım için Amerika'da 2-3 hafta takılmam gerekiyor. Bunu da karavanla California eyaletini gezerek değerlendirmek istiyorum. MAyıs haziran 2010 gibi benimle gelebilecek başka bir deli arkadaş arıyorum :D
  15. Mezzy

Filtre Seçimi

Ynt: Filtre Seçimi Hocam bunların Uv filtre olduğuna emin misin. Yansımalar falan kesilmiş. Bana polarize filtre fotoğrafları gibi geldi...

16. Mezzy

Ynt: Gezenbilir Paintball Turnuvası (22 Kasım 2009) Güzel bir etkinlik oldu. Pazar pazar temiz havayı çektik içimize. Oyun başlar başlamaz kırmızı takımdan 10-15 kişi vurduğumu hatırlıyorum. Bunların 5 tanesi vurulduğunu beyan etti sanırım. Kalanlar yatışa geçti tabi. Böyle olunca da doğal...
  17. Mezzy

Filtre Seçimi

Ynt: Filtre Seçimi Evet 1.5 stop fark olayından bahsetmemişim. O da dezavantajı işin. Ben genelde doğa fotoğrafı çektiğim için polarize kullanıyorum. Işığı az olan yerlerde çıkarmak gerekiyor. Bi de L serisi olan lensimde hiç filtre kullanmıyorum. Tam kalite güzel oluyor. 1 senedir çizilmedi...
  18. Mezzy

Filtre Seçimi

Ynt: Filtre Seçimi Gönül isterki B/w ya da Hama almak. Ancak 150-250 euro fiyatlarla dudak uçuklatabilirler. En azından benim 77mm için öyleydi. Filtrenin çapı arttıkça fiyatı artıyor. Daha ucuz seçim olarak Cokin alınabilir. Ama B/w ile cokin arasında bariz bir fark olduğunu söylüyorlar. Yine...

19. Mezzy

Gezenbilir Paintball Turnuvası Duyurusu (22 Kasım 2009)

Ynt: Gezenbilir Paintball Turnuvası Duyurusu (22 Kasım 2009) Çok vurulursan güzel bir başlangıç olmaz gibi ehehe. Tabi işin şakası bu :)i
  20. Mezzy

Filtre Seçimi

Ynt: Filtre Seçimi Eğer lensini korumak istiyorsan sana tavsiyem UV filtre alma. Kalitesiz bir lensin varsa UV filtre kaliteli lensini biraz daha kalitesiz yapacaktır. Ben genelde UV filtre yerine Polarize filtre alınması taraftarıyım. Böylelikle hem lens korunur hem yansımalar kesilir hem de...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,875
Kayıtlı Üye Sayımız
166,661
Kaydolan Son Üyemiz
Necmierdan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri