Arama sonuçlarınız

1. cengizonikiler

Kamp Için Tüplü Mangal

Çok teşekkürler fakat bu fiyatlara çok buldum. 50 TL civarında bir mangal arıyorum. Muhtemelen bir yerler satıyordur fakat neresi bilmiyorum. Araştırmaya devam. Devir tasarruf devri malum

2. cengizonikiler

Kamp Için Tüplü Mangal

Merhaba değerli dostlar İzmir de lav taşlı mangal diğer değişle tüple çalışan mangal arıyorum. Ucuz satan bir yer biliyor musunuz? Teşekkürler
  3. cengizonikiler

Çadırın Önüne Sereceğim Birşey Arıyorum

Branda toplanır diye düşündüm. 75 gün kamp yapacağız sonuçta. sıkıntı olmasın. Çim halıyı taşımak sıkıntı olmaz. 2 araba gideceğimiz için yer sıkıtımız yok

4. cengizonikiler

Çadırın önü toprak olacak. Toz toprakla uğraşmak istemiyorum. Mutlaka bir şey sermek istiyorum. Plastik çim halılar çok hoşuma gitti ama nereden bulacağımı bilemiyorum. Koçtaşta var çok para
  5. cengizonikiler

Merhabalar Çadırımın ön tarafındaki alana sermek için plastik çim halı düşünüyorum Veya sizin önerilerinize açığım. Sonuçta ben çömezim. İlk defa kamp yapacağım Çadırım Arpenaz 5.2 İzmirde plastik çim halıyı en ucuz nereden alabilirim ? Veya dediğim gibi yere başka ne serebilirim? Teşekkürler

6. cengizonikiler

Özdere Hipocamp Başvuru

Evet bugün aradım konuştum. Kamp 2016 da açılacakmış.

7. cengizonikiler

Özdere Hipocamp Başvuru

Web sitesine İzmir ofis numaraları eklenmiş veya hep oradaydı ben görmedim. Yarın arayıp bilgi alacağım. Teşekkürler
  8. cengizonikiler

Hipocamp Başvuru

Herkese merhaba. Yeni üye oldum Yazın 2 veya 3 ay Hipocamp'ta çadır kurup kamp yapmayı planlıyorum. Hipocamp'ta kalanlara bir kaç sorum var; 1- Başvuruyu en erken ne zaman yapabilirim? Telefonları şuan aradığımda hiç kimse cevap vermiyor 2- Decathlon'un sattığı Arpenaz 5.2 aile çadırını...
  9. cengizonikiler

Özdere Hipocamp Başvuru

Herkese merhaba. Yeni üye oldum Yazın 2 veya 3 ay Hipocamp'ta çadır kurup kamp yapmayı planlıyorum. Hipocamp'ta kalanlara bir kaç sorum var; 1- Başvuruyu en erken ne zaman yapabilirim? Telefonları şuan aradığımda hiç kimse cevap vermiyor 2- Decathlon'un sattığı Arpenaz 5.2 aile çadırını...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,855
Kayıtlı Üye Sayımız
166,650
Kaydolan Son Üyemiz
alkocburak

Çevrimiçi üyeler

Geri