Arama sonuçlarınız

1. vileda

5000 lbs elektrikli portatif winch 12v

Ynt: 5000 Lbs Elektrikli Portatif Winch 12v Evet bence de son durum ve kullanım tecrübeleri hakkında bir ses verilse güzel olur.

2. vileda

Mıtsubıshı Pajero 2.6 Kısa Şasi

Ynt: Mıtsubıshı Pajero 2.6 Kısa Şasi Güncel... Araç için hazırladığım (dosyaları paylaşımlı olarak eklerdedir) birkaç Sticker http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=97095.0 adlı topikte. Yakında da araca uygulanmış olarak fotolarıyla birlikte burada, herkese iyi forumlar...
  3. vileda

Birkaç Sticker

Ynt: Birkaç Sticker Araca özel tasarladığım için .cdr uzantılı dosyalarını paylaşmadığım birkaç jpeg ön izlemeli çalışma daha... 1. Foto: Kapı yanı için (İsim-Kan Grubu) 2. Foto: Cam için (Dostum Kediler) 3. Foto: Uzaktan bakıldığında netleşen (Baykuş-Tilki-Kedi karması), güldüm...

4. vileda

Birkaç Sticker

Ynt: Birkaç Sticker Ekteki .zip uzantılı dosyaların jpeg olarak ön izlemeleri... Çalışmalardan "Lisboa-Dakar" ve "PajeroOwnersClub" adlı dosyalar, cama içten yapıştırmalı sticker olarak kullanılmak üzere hazırlanmıştır.
  5. vileda

Birkaç Sticker

Ynt: Birkaç Sticker Boyut engelinden dolayı 2 dosyada burada.

6. vileda

Birkaç Sticker

Merhaba arkadaşlar, herkese iyi forumlar dilerim... Kendi aracıma uygulatmak üzere çizimlerini yaptığım birkaç stickeri sizlerle de paylaşmak istedim. Çünkü görebildiğim kadarıyla bu tür çalışmaların dilenen yerlerde ve kişiye özel bütçelerle yaptırılabilmesi için sitede çokta fazla seçenek...

7. vileda

Ynt: Mıtsubıshı Pajero 2.6 Kısa Şasi Güncel...
  8. vileda

Ynt: Mıtsubıshı Pajero 2.6 Kısa Şasi Güncel...
  9. vileda

Ynt: Mıtsubıshı Pajero 2.6 Kısa Şasi Teşekkür ediyorum Murat Bey.

10. vileda

Ynt: Mıtsubıshı Pajero 2.6 Kısa Şasi Güncel... Telefon aracılığında yada mesaj yoluyla ulaşan arkadaşlara birde buradan tekrar söylemek istiyorum ki araçlar elbette görülmeden yada bir yakın ile inceletilmeden alınan varlıklar değildir. Ama sizde takdir edersiniz ki sırf görücüye çıksın diye...

11. vileda

Ynt: Mıtsubıshı Pajero 2.6 Kısa Şasi Teşekkürler Ali Bey...
  12. vileda

Ynt: Mıtsubıshı Pajero 2.6 Kısa Şasi Merhaba Mustafa Bey. Önce bir düzeltme yapayım, bizim herhangi bir telefon diyaloğumuz olmadı, sanırım karıştırdınız. Ancak hatırlamanıza yardımcı olur diye belirtiyorum ki, malum satış sitesindeki ilanıma geçmişte gönderdiğiniz ("satacağın gerçek fiyatı...

13. vileda

Ynt: Mıtsubıshı Pajero 2.6 Kısa Şasi İLAVE FOTOĞRAFLAR
  14. vileda

Herkese iyi forumlar... Epey bakındıktan sonra geçen yıl bu sıralar severek aldığım, zaman içinde uğraşı vererek derlediğim ve aktif olarak hala keyifle kullandığım aracımı özel nedenlerden dolayı satıyorum. Aracım; 1986 model, 2.6 Benzin+LPG li, 259.500 Km de, kısa şasi olup, fiyatı 15.500...
  15. vileda

ALINIK (TERCİHEN SİTE İÇİNDEN BİR DOST) SUZUKİ VİTARA

Ynt: ALINIK (TERCİHEN SİTE İÇİNDEN BİR DOST) SUZUKİ VİTARA Umarım sizde iyi bir alışveriş yaşarsınız. Temennileriniz için ayrıca teşekkür ederim, darısı sizin aracı alacak yeni arkadaşa olsun...

16. vileda

Ynt: ALINIK (TERCİHEN SİTE İÇİNDEN BİR DOST) SUZUKİ VİTARA KONU SİLİNEBİLİR, ARAÇ ALINMIŞTIR :!!!
  17. vileda

Ynt: ALINIK (TERCİHEN SİTE İÇİNDEN BİR DOST) SUZUKİ VİTARA Teşekkür ediyorum, geçen hafta bir araç aldım. Hayırlı satışlar dilerim...
  18. vileda

Mitsubishi'ciler Peki Biz Kaç Kişiyiz?

Ynt: Mitsubishi'ciler Peki Biz Kaç Kişiyiz? 01- Umut ÖCAL (umutkaptan) - L200 4x4 - Kocaeli02- Serhat Çakır (semuca) - L200 2008 - Samsun/İstanbul03- Hakan Gürel (hagurel) - L200 Magnum 4X4 2001 Mengen / BOLU04- Barış Sezgin (jeeper)...

19. vileda

Satılık - 1986 Model Orjinal Sorunsuz Pajero

Ynt: Satılık - 1986 Model Orjinal Sorunsuz Pajero Teşekkür ediyorum Saruhan Bey...
  20. vileda

Satılık - 1986 Model Orjinal Sorunsuz Pajero

Ynt: Satılık - 1986 Model Orjinal Sorunsuz Pajero Hadi hayırlısı, umarım beklentiniz doğrultusunda bir alışveriş olmuştur. "Galiba" kısmı da kesinleşir ve güzel haberlerinizi alırız, saygılar...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,855
Kayıtlı Üye Sayımız
166,650
Kaydolan Son Üyemiz
alkocburak

Çevrimiçi üyeler

Geri