Arama sonuçlarınız

1. vileda

Dıscovery 2.5 Td5 Önerileriniz

Ynt: Dıscovery 2.5 Td5 Önerileriniz Sıkıntılı aşamayı geçmişler, keyifle zevkle kullanırlar umarım. Bende D1 V8 - D2 Td5 aralığında değerlendirmeler yaparak arayış içindeyim. Beraberinde sizin de görüşlerinizi paylaşmanızdan memnun olacağım "Discovery I-II Fiyat Aralığı" başlığı altında araç...

2. vileda

Discovery I-ıı Fiyat Aralığı

Ynt: Discovery I-ıı Fiyat Aralığı Tüm düşüncelerin yanı sıra özellikle araç sahibi olan arkadaşların görüş ve önerilerini çok önemsiyorum. Çünkü hem süreci -araştıma ve edinme adımları bakımından- bütünüyle yaşadılar, hem araç hakkında hali hazıda deneyimsel bilgi ve tecrübeleri var hem de...
  3. vileda

Ynt: Discovery I-ıı Fiyat Aralığı Merhaba Burak Bey. Öncelikle belirtmek isterim ki bu başlık altında yazdıklarım araç arayışımda bireysel olarak fayda sağlamayı umduğum dar kapsamlı bir talepten ziyade, araç seçimi yapılırken genel olarak yaşanılan zorlukları hafifletmenin çözümü adına çok...

4. vileda

Gezenbilir Logo

Ynt: Gezenbilir Logo Sedat Bey Merhaba. 24 Haziran 2013 tarihinde "Birkaç Sticker" adıyla açmış olduğum konu (http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=97095.msg1267209#msg1267209) içerisine arkadaşlarımızın kullanımı için kendi çizimim olan birkaç sticker eklemiştim. Bunların arasında...
  5. vileda

Lr Discovery Almak İstiyorum Yardım Lütfen

Ynt: Lr Discovery Almak İstiyorum Yardım Lütfen Günaydın Mustafa Bey. Aracınız Hüseyin Usta (Hüsoff) kontrolünde ise zaten top listemde olur. Telefonda detayları konuşuruz. Sizin için de sakıncası yoksa ben ve ilgilenebilecek arkadaşlar adına fikir edinerek ön değerlendirme yapabilme amaçlı...

6. vileda

Lr Discovery Almak İstiyorum Yardım Lütfen

Ynt: Lr Discovery Almak İstiyorum Yardım Lütfen Yeni bir araç edinme arifesinde hepimizin yaşadığı sıkıntılı ve zorlu süreçleri geçerek aracınıza kavuştuğunuz için sizi kutluyorum. Umarım yeni aracınızla beklentilerinize erişmiş bir kullanıcı olarak mutlusunuzdur. Keyif dolu kullanımlar...

7. vileda

Disco Iı V8 İzlenimleri

Ynt: Disco Iı V8 İzlenimleri Öncelikle yeni aracınız hayırlı uğurlu olsun, bol keyifli kullanımlar dilerim. Yakın zaman öncesinde deneyimlediğiniz araç alımı ve onun üzerinden cevaplar içeren yazınız benim gibi yeni discovery arayışındaki kişiler için güncel tecrübelerin paylaşımı niteliğinde...
  8. vileda

Dıscovery 2.5 Td5 Önerileriniz

Ynt: Dıscovery 2.5 Td5 Önerileriniz Bende Discovery arayışındayım, bu durumda bulunan çoğu arkadaşa rehberlik etmesi adına değerli görüş ve önerilerinizi, "Discovery I-II Fiyat Aralığı" başlığı altında paylaşmanızdan çok memnun olurum. Saygılar...
  9. vileda

Yeni Aracımız 2003 Land Rover Discovery 2 Td5

Ynt: Yeni Aracımız 2003 Land Rover Discovery 2 Td5 "Her bebek uğuruyla gelir" derler. Ailenize katılan minik, uğurunu aracınıza da taşımış görünüyor. Maaşallah tertemiz, güzel bir araç intibası taşıyor. Kazasız belasız ailenizle keyifli kullanımlar diliyorum. Aracı yakın zaman önce aldığınızı...

10. vileda

İyi forumlar, selam ve saygılar... Yaşadığım, ağırlıkla da yaşanıldığını düşündüğüm bir konu hakkında düşüncelerimi paylaşarak görüşler almak istiyorum. Paylaşımımı -alım-satım bakımından- genel bir konu olmasına karşın bu başlık altında oluşturmamın ne kadar doğru olduğunu bilmiyorum ama buna...

11. vileda

Mıtsubıshı Pajero 2.6 Kısa Şasi

Ynt: Mıtsubıshı Pajero 2.6 Kısa Şasi Artık benim gibi aracının üstüne titreyerek hiçbir eksiğini bırakmamış bir satıcının, tertemiz 98-2001 Discovery I-II sinin arayışındayım. Herkese iyi forumlar, saygılar...
  12. vileda

Ynt: Mıtsubıshı Pajero 2.6 Kısa Şasi Birkaç kare daha...

13. vileda

Ynt: Mıtsubıshı Pajero 2.6 Kısa Şasi Satılmadan önceki son geziden (Malatya->Ankara->İstanbul->Edirne->Tekirdağ->Çanakkale->Ayvalık->İzmir->Bodrum->Akbük>Marmaris->Datça->Kapadokya->Malatya 45 gün 7000 Km) birkaç kare. Baybars (1986 Pajero 2.6 Benzinli) bizi o kadar zorlu yol boyunca hiç...
  14. vileda

Ynt: Mıtsubıshı Pajero 2.6 Kısa Şasi Hep aklımda olmasına karşın malesef epeydir foruma girip bilgi düşemediğimden ötürü araç için arayan arkadaşlardan özür diliyorum. Aracım satılmıştır.
  15. vileda

Benzinli kamp ocağı marakası tavsiyeleriniz.

Ynt: Benzinli Kamp Ocağı Marakası Tavsiyeleriniz. Geçtiğimiz yaz 1 ay boyunca kullandım sorunsuz yemek ve çay yaptım. Kovea nın benzinli ocağını da inceleyin. Tavsiye olunur.

16. vileda

Tavan Sepeti Moonvısor Toyota Nissan Cj Jeep

Ynt: Tavan Sepeti Moonvısor Toyota Nissan Cj Jeep ...
  17. vileda

Birkaç Sticker

Ynt: Birkaç Sticker Son dosyaların *.CDR Dosyaları
  18. vileda

Birkaç Sticker

Ynt: Birkaç Sticker ARB STICKER, MITSUBISHI AMBLEM ve LOGO

19. vileda

Pajero Silecek Motoru Alınık

Ynt: Pajero Silecek Motoru Alınık Sargı, kömür mıknatıs bölümünü kontak temizleyici ile temizleyip dişli ve sargı arkası burç bölümünü sıvı gresle iyice yağlayıp denediyseniz söz bitmiştir. Bendeki 86 pajero, silecek motoru orjinal ve bu işlemler sonrası canavar gibi olmuştu. co.uk izlemeyi...
  20. vileda

Pajero Silecek Motoru Alınık

Ynt: Pajero Silecek Motoru Alınık Hım, şunu da belirteyim ki eğer ağır çalışma problemi var ve bu nedenle değişim düşünüyorsanız öncelikle söküp temizle/yin-tin ve kaliteli bir sıvı gres ile yağlayın, ilk günkü gibi verim alırsınız.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,855
Kayıtlı Üye Sayımız
166,649
Kaydolan Son Üyemiz
kendinibilmez

Çevrimiçi üyeler

Geri