Arama sonuçlarınız

1. vileda

Toyota Hilux Adventure 4x4 Satılık

Ynt: Toyota Hilux Adventure 4x4 Satılık Her iki tarafa da hayırlı olsun.

2. vileda

Toyota Hilux Adventure 4x4 Satılık

Ynt: Toyota Hilux Adventure 4x4 Satılık İlan pasif araç satıldı mı?
  3. vileda

Discovery I-ıı Fiyat Aralığı

Ynt: Discovery I-ıı Fiyat Aralığı Eyvallah Ali Bey, ifadenizi ben yanlış aldım o vakit. Bugün-yarın için biraz da olsa hepimizi rahatlatabilecek birkaç adım atabiliriz diye yola çıkmıştım ama anladım ki böyle olmayacak. Uzun du kısaydı derken konu benim derdim, hassasiyetim hatta evhamım gibi...

4. vileda

Birkaç Sticker

Ynt: Birkaç Sticker Eyvallah...
  5. vileda

Birkaç Sticker

Ynt: Birkaç Sticker Eyvallah. Önce bir araç bulup alalım, gerisi fırsat buldukça benden size olsun. Saygılar...

6. vileda

Ynt: Discovery I-ıı Fiyat Aralığı Birkaç istek üzerine uzuuun yazının özeti, güldüm... Herkesin onay vereceği üzere, 2. el araç alımı da satımı da zordur. Öncelikle "nedir bu zorluk?" sorusunun -alıcı/satıcı- taraflarca ayrı ayrı cevapları olduğu düşünülse de her alıcının/satıcının zamanı...

7. vileda

Ynt: Discovery I-ıı Fiyat Aralığı Sevgili Yasin, klasik ama yanlış tahmin oldu, güldüm. Biz ağırlıkta "görsel iletişim" kurarız ve bunu da yıllarca -başlıkları değil, altını- okuyup ondan sonra pratiğe dökeriz. Anlayacağınız az konuşup görsel anlatım yapanlardanım, Grafik Tasarım...
  8. vileda

Ynt: Discovery I-ıı Fiyat Aralığı Yapmayın yahu, o cep tel ekranından öyle gelmiştir, güldüm. Keşke başta sıkılıp, sonra rahat olsak. Ben dahil -ki aldanmışlığım çok oldu- araç alıp sonra ha bire sorunlarını yazar çizer oluyoruz...
  9. vileda

Ynt: Discovery I-ıı Fiyat Aralığı A evet o da olabilir, ama eğitimci oluşumdan ötürü benim işim de bu. Konuyu detaylı paylaşır, ardından az konuşurum, güldüm...

10. vileda

Ynt: Discovery I-ıı Fiyat Aralığı Eyvallah Umut Bey, ilk önemli katkıyı sağladınız, objektif ve 2. eş ortamında olan biteni çok güzel yansıtmışsınız, umarım diğer değerli üyelerden de paylaşımlar gelir. Yazımın başında uzun uzun durumu anlatmıştım; ve nihayetinde bu araçları kullanan...

11. vileda

Gezenbilir Logo

Ynt: Gezenbilir Logo Eyvallah Sedat Bey...
  12. vileda

Birkaç Sticker

Ynt: Birkaç Sticker Epeydir bakındığım ve azimle devam ettiğim "Discovery" i buldukdan sonra; Land Rover, G4 Challenge, Camel Tropy vb. çalışmalarda gelir diye düşünüyorum, güldüm...

13. vileda

Birkaç Sticker

Ynt: Birkaç Sticker "Baybars" lı günlerin anısına...
  14. vileda

Birkaç Sticker

Ynt: Birkaç Sticker Olur mu hiç Emre Bey rica ederim, bu denli geniş ve paylaşımcı bir platformda "siz-biz" ne demek... Önceki aracımdan (Pajero) hareketle, Mitsubishi kullanıcısı olan arkadaşlar da faydalansın diye düşünerek sadece "birkaç sticker" ı paylaştığım bir başlık açmıştım. Ancak...
  15. vileda

Birkaç Sticker

Ynt: Birkaç Sticker Reklamcıların folyo kesiminde kullandığı program çeşitliliği dolayısıyla sıkıntı yaşayabilecek arkadaşlar için, ekte Illustrator (.AI), FreeHand (.FH11) ve CorelDraw (.cdr) uzantılı dosyalardan oluşan vektorellogo.rar, "GEZENBİLİR LOGOSU" için her platformda işinizi...

16. vileda

Gezenbilir Logo

Ynt: Gezenbilir Logo Ekte Illustrator (.AI), FreeHand (.FH11) ve CorelDraw (.cdr) uzantılı dosyalardan oluşan vektorellogo.rar her platformda işinizi görecektir...
  17. vileda

Gezenbilir Logo

Ynt: Gezenbilir Logo Elbette, ilk fırsatta .ai olarak da burada paylaşırım.
  18. vileda

Lr Discovery Almak İstiyorum Yardım Lütfen

Ynt: Lr Discovery Almak İstiyorum Yardım Lütfen Selam Mustafa Bey. Aracınız sizinde belirttiğiniz üzere oldukça diri duruyor. Bakım adresiniz (hüsoff) ise bana göre zaten en önemli referans durumunda. Keşke diyerek iç geçirdim, çünkü aklınızdaki rakam beni çok aşar. Umarım forum içerisinden ve...

19. vileda

Dıscovery 2.5 Td5 Önerileriniz

Ynt: Dıscovery 2.5 Td5 Önerileriniz Selam. Piyasa denilen bu tuhaf ortamda ve daha da önemlisi sizin de belirttiğiniz üzere durumu belirsiz araçlarla dolu bir saha da en doğru kararı vermiş evdeki bulgurdan olmamışsınız. Kafanız rahat... Pajero edinmeden -yaklaşık 4 yıl önce- bir süre...
  20. vileda

Dıscovery 2.5 Td5 Önerileriniz

Ynt: Dıscovery 2.5 Td5 Önerileriniz Selam Kıvanç Bey. Yanlış anlaşıldım sanırım, benim DI - DII araçlar konusunda herhangi bir bilgi arayışım yok, araç seçimi yada beklentiye göre hangisi durumunu çoktan geçtim, yani forumu sürekli takip ederek Pajero 2.6 kullandığım dönem de dahil olmak...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,855
Kayıtlı Üye Sayımız
166,650
Kaydolan Son Üyemiz
alkocburak

Çevrimiçi üyeler

Geri