Arama sonuçlarınız

1. golhiat

Restorasyon bitti :)

Ynt: Restorasyon bitti :) sadece o mu var? alım satım vergisi felan birşeyler yok mu? ben çok uzun zamandır araba alıp satmıyorum :s

2. golhiat

Ynt: Restorasyon bitti :) ooooo iş almanyadan iyi vallahi ayak üzeri 1200 tl cepte kaldı. :) şaka bir yana güzel bir dayanışma. temmuz'a kadar süremiz var bu sürede bir çok arkadaşım olacak gibi forumda... bıktırmadıysam son sorum şu olacak alım satım ne tutuyor?
  3. golhiat

Ynt: Restorasyon bitti :) o yazanları tek tek inceledim. şaşmazsa bir jeep ustasına aracı incelettirdim. yaştan olsa gerek adını hatırlamıyorum :s aracı temiz buldu. zaten aracın periyodik bakım çizelgeleri, faturaları var. sahibi zaten oldukça titiz birisi. dün s60 bakmaya giderken aracı...

4. golhiat

Ynt: Restorasyon bitti :) bilgiler için teşekkürler.
  5. golhiat

Ynt: Restorasyon bitti :) sanırım sizin kadar ince eleyip sık dokuyamayacağım. araç tanıdığın aracı. kendisine s60 almaya karar verdi bende aracına müşteri oldum. tanıdık bildik bir araç. onunda üzerinde atiker var. michelin alpine kış lastikleri üzerinde 4 tane de asfalt lastiği varmış...

6. golhiat

Ynt: Restorasyon bitti :) aynı mesaj 2 tane olmuş son hali aşağıda...

7. golhiat

Ynt: Restorasyon bitti :) merhaba, aracınızı güle güle kullanın. 1 ay içinde benzer koşturmaca beni de bekliyor. 96 model bir zj'de bana doğru yola çıkmış bekliyor. yazdıklarınız benim de neler yapırmam gerektiğinde kılavuz oldu. teşekkür ederim.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,855
Kayıtlı Üye Sayımız
166,649
Kaydolan Son Üyemiz
kendinibilmez

Çevrimiçi üyeler

Geri