Arama sonuçlarınız

1. Slyhuman

Uyku Tulumum Hakkında Bilgi

aslında istediğim bilgi tam olarak buydu. yani benim yastık altı yapıp planımı bir sonraki seneye ertelemem lazım. eyvallah hocam.

2. Slyhuman

anladım :) aslında bi nevi benim olmak istediğim hayal. bir çok bilgiye sahibim kampçılık yada traıkıng konusunda ama tecrübem çok az. yazın staj kışın üni. derken bu hayalleri gerçekleştirememek biraz kötü. bu siteyi bulduğum çok iyi oldu. eyvallah sorularımı cevapsız bırakmadığın için.
  3. Slyhuman

anladım hocam. o zaman bendekiler tam hipotermilik. teşekkür ederim. bu arada sen profesyonelsin galiba motor çadır falan :)

4. Slyhuman

Uludağ Da Kamp Için Yardımlarınız..

tek kişi değilim. yasak olduğunu bilmiyordum. araştırırım. teşekkürler.
  5. Slyhuman

birkaç ay evvel arkadaşımla aldığımız 2 uyku tulumumuz var. -5 e kadar dayanıklılılar. şubat ayı içerisinde iki kişi uludağ da kamp yapmayı düşünüyoruz. olası bir sıcaklık düşüşünde atıyorum -10 yada -8 falan bu tulumların bir işlevi olur mu? yada biz içine normal kıyafet yerine kalın...

6. Slyhuman

eyvallah hocam.. bir sorun çıkmazsa inşallah bi teşekkür daha ederim. :)

7. Slyhuman

anladım hocam sağol. peki herhangi bir yabani hayvanla karşılaşma durumunda ne yapmamız lazım??
  8. Slyhuman

arkadaşlar siteyi rastgele buldum ve yapılan yorumlardan aktif ve yardımcı olunacağnı düşünüyorum. 2 kişi uludağa ,kaplıkaya vadisinden sarı alana doğru çıkmayı düşünüyoruz. alet edevat yiyecek içecek çadır tulum planlarını yaptık. 2 hafta iiçerisinde gerçekleştireceğiz inşallah. ama bir...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,855
Kayıtlı Üye Sayımız
166,649
Kaydolan Son Üyemiz
kendinibilmez

Çevrimiçi üyeler

Geri