Arama sonuçlarınız

1. rabbit

İlk Kampım

Ynt: İlk Kampım Çamkoru yu bır dene istersen. Siteden giden bir ekıp bıle var hatta.. http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=109287.0

2. rabbit

İlk Kampım

Ynt: İlk Kampım Hangi şehirdesin bilmiyorum ama ilk kampı merkezlere yakın bir kamp alanında yapman sana çok şey kazandıracaktır. Kampta herkesin olmazsa olmazları farklıdır. BU yüzden 1-2 gunluk kamp alanında bir kamp yapıp malzeme açısından neye ihtiyacın oluyor neye olmuyor gözlemlemen sana...
  3. rabbit

Nemrut Dağı Hakkında Bir Sorum Var

Ynt: Nemrut Dağı Hakkında Bir Sorum Var Soylemeyi unuttum nemruttan adiyamana inerken ol bozuk fakat muhtesem tarih eserleri var gorulmeye deger hatta tarihi krallik demek daha dogru olur. Arac 4x4 se mutlaka gezmenizi tavsiye ederim. Yakit konusuna dikkat etmenizi tavsiye ederim.

4. rabbit

Eyvah Babam Karavan Yaptırıyor!

Ynt: Eyvah Babam Karavan Yaptırıyor! Hayirli olsun umarim hayallerinizin keyfini cikarirsiniz
  5. rabbit

Nemrut Dağı Hakkında Bir Sorum Var

Ynt: Nemrut Dağı Hakkında Bir Sorum Var Nemrut dagina hem adiyaman hem malatya tarafindan cikis var. Adiyaman tarafi gayet zor bir yol virajlar vs. Malatya yolu daha iyi ve doruga cok yakin mesafeye kadar cikabiliyorsunuz. Fakat iki yol arasinda baglanti yok. Eski kahta yolundan adiyamana...

6. rabbit

Soğucak Yaylası Yolu

Ynt: Soğucak Yaylası Yolu Yol açıldığında binek araçlarda çıkabilir mi yaylaya..

7. rabbit

Yedi Göller Kamp Tavsiyelerinize İhtiyacım Var

Ynt: Yedi Göller Kamp Tavsiyelerinize İhtiyacım Var Cevap verılmış ama; 1) yedigöller sezonu ne zaman açılıyor? (çadırımız yazlık o yüzden sıcak havalarda gitmemiz gerekiyor) tahmini mayıs sonu Tulumunuz kaç derecelik akşamları serin olur 2) arabamız renault laguna veya tempra (zamanında...
  8. rabbit

Çadır Konusunda Sıkıntı Yaşıyorum, Yardım Eder Misiniz?

Ynt: Çadır Konusunda Sıkıntı Yaşıyorum, Yardım Eder Misiniz? Çadırın kumaşını bilmem ama ekstra bir havalandırma goremedim ben bu çadırda. Decathlona uğrarsam senin için incelerim. Etkaize'nin dediği gibi çadır yazın güneşte kalırsa hangi çadır olursa olsun sauna etkisi yapıyor ;)
  9. rabbit

Maden Deresi

Ynt: Maden Deresi Merhaba bizde o civarlarda o tarihlerde kamp atmayı hedeflıyoruz bir aksilik olmazsa. Maden deresinde çadır kurulan alan (tesis var mı vs. ve koordinat bilgisi verebilir misiniz. )

10. rabbit

Ynt: Çadır Konusunda Sıkıntı Yaşıyorum, Yardım Eder Misiniz? 2 senedir Bizon 3 kullanıyorum. Kış kampı dahil birçok şartta kamp yaptım bu çadırla. - Bence bizon 3 bahar için çok uygun bir çadır. Yazın iç tenteyle kullanamadık çünkü iç tentenın şeffaf kısımları çok fazla ve dısardan hersey...

11. rabbit

Geleneksel 5. Işık Dağı-karagöl Bahar Kampı (2015 Yılı)

Ynt: Geleneksel 5. Işık Dağı-karagöl Bahar Kampı (2015 Yılı) takip
  12. rabbit

L 200 Off Road Canavarının Adım Adım Modifiyesi

Ynt: L 200 Off Road Canavarının Adım Adım Modifiyesi Bittiğinde eksiksiz bir araç çıkacak sanıyorum.. Detaylı çalışma yapılıyor elinize sağlık

13. rabbit

Ynt: Çadır Konusunda Sıkıntı Yaşıyorum, Yardım Eder Misiniz? Karakoyde bir çok outdoor magazası mevcut zaman ayırıp hepsini gezmeni tavsiye ederim. Hem karar verırken daha rahat olursun hemde fiyat avantajın olur ;)
  14. rabbit

Ynt: Çadır Konusunda Sıkıntı Yaşıyorum, Yardım Eder Misiniz? Yazın hangi çadırı alırsanız alın bir mıktar sıcak sıkıntısı yasarsınız. Bunun için çadırı golge, gunes almayan yerlere kurmak gerekır ve/veya ortam musaitse ust tenteyi takmassınız iç tenteyle çözersiniz olayı :) Husky kendini...
  15. rabbit

Husky Anapurna -28c & Evolite Dreamer Ultralight -32ºc

Ynt: Husky Anapurna -28c & Evolite Dreamer Ultralight -32ºc Husky ! Husky kendini kanıtlamış bir marka daha once birçok denemesi yapılmış kullanılmış memnun kalınmış urun. Evolite kalite anlaminda huskynin yanindan geçemez. .

16. rabbit

Düz dizel Defender BD30 dönüşümü

Ynt: Düz Dizel Defender Bd30 Dönüşümü Hayırlı olsun. Takip..
  17. rabbit

Tire'de Kaza

Ynt: Tire'de Kaza Allah rahmet eylesin.
  18. rabbit

Gülyalı Doğa Sporları Kulübü

Ynt: Gülyalı Doğa Sporları Kulübü Hayirli olsun. .

19. rabbit

Gezenbilir; Bolu Kış Kampı (21-22 Şubat 2015)

Ynt: Gezenbilir; Bolu Kış Kampı (21-22 Şubat 2015) MUhtemelen mehmetçik vakfı opet dir. Kastedılen. Tem e gırdıkten sonra sagınızda viaportu gectıktenden sonra ılk benzınlık (hatta tek benzınlık).
  20. rabbit

Gezenbilir; Bolu Kış Kampı (21-22 Şubat 2015)

Ynt: Gezenbilir; Bolu Kış Kampı (21-22 Şubat 2015) -16 C bizim ekipmanlarla mumkun değil.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,855
Kayıtlı Üye Sayımız
166,649
Kaydolan Son Üyemiz
kendinibilmez

Geri