Arama sonuçlarınız

1. rabbit

Cooper Ve Kamping

Konuyu motorsıklet bolumune açarsan iyi olur. Sordugun soru ıkı teker seçimi ;)

2. rabbit

Aman..kimse Kendi Çekme Karavanını Yapmasın.!

Bence Bunları çekme karavan kategorısınde değerlendirmemek gerekıyor malesef. Daha iyi yapılmış ama elektrık sistemi ve/veya yürüyeninde buyuk hatalar olanları incelemek sanırım daha faydalı olur.
  3. rabbit

Merrell Ayakkabı Almayın Pişman Olmayın...

merrell ayakkabıyı bende aldım 2 ay sonra aynı şekilde açılma yaptı. Sonuç sizinde elinizde olan kağıtla geri geldi ayakkabı. Firmaya teslim ederken muhtemelen kullanıcı hatası gelecek dediler. Merrell türkiye distributoru kesinlikle ürünün arkasında durmuyor. Kalite olarak da rakiplerinin...

4. rabbit

Istanbul Tasucu Arası Gezi Ve Kamp Rotası Yardımı

Tasucu silifke hattında Yapraklı koyu, tisan ve mavikent koylarına uğramalı arkadaslar...
  5. rabbit

Ada Kamping; Cunda - Ayvalık

Sırf denizi için ada campinge girmeye gerek yok bence hemen yanında daha güzel sessiz temiz ufak bir koy var. İster guneslenirsiniz ister yanındaki agacların golgesınde dinlenirsiniz. Bizde geçen sene internetdeki yorumlara bakıp gittik kapıda gunubirlik 100 TL fiyat çıkınca geri döndük hemen...

6. rabbit

te teşekkür ederim.

7. rabbit

Merhaba İstanbuldan tasucuna seyahat etmem gerekıyor. Bu rotayı değerlendirip hem gezi hemde kamp yaparak katetmek istıyorum. Rota üstünde ugranacak, gezilecek, kamp yapılabilecek yerler hakkında yardımlarınızı rica edıyorum. Not. Istanbula yakın ve bolu cevresını daha once gezdim.
  8. rabbit

Böylesi Henüz Yok..gökçetepe Tabiat Parkı

Kesinlikle şikayet edilmeli. Zaten işleten şahsiyet tamamen para kazanma derdinde. Hizmet vs. umrunda değil. Girişte parayı cebe indirsin de ne olursa olsun. Cafesine Gıda taşıdığı kamyonetle çöp toplayan zihniyetten ne beklenebilir ki.
  9. rabbit

Tek Başına Kampın Dayanılmaz Hafifliği :)

neyse yaklaşmamış çakallar :)

10. rabbit

Yedigöller Kamp Yolu

En son 2 sene önce gittim evet Yol bozuk yavaş hızlarla yaklaşık 2 saat gidiyorsunuz. Mengen yolu için yeniçagda otobandan çıkıp mengene sürüyorsun .Mengeni geçtikten sonra sol tarafta bir stabilize yol ve yedigolller tabelası goreceksin. Yedigoller tabelası biraz zor gorunuyor çok dikkatli...

11. rabbit

Havaalani Ekipman Gecisi Acil Yardim

Geçen hafta kasap bıçağıyla havaalanına girdim Bagajımı teslim ettim İstanbuldan izmire seyahat ettim. X-ray den geçerken bagajınızı teslim edin uçak altına dediler. Teslim ettim sorunsuz yolculuk yaptım. Kabin içine kesinlikle alamazsınız.
  12. rabbit

Deneyimlerinizi Aktarırsanız Sevinirim

Bence Karlı, rüzgarlı, bol yagmurlu havalarda kullanacaksanız daha kendini kanıtlamış marka profesyonel çadırlara yonelmeniz herhangi bir olumsuzluk yaşama riskinizi azaltır. Kamp attığınız bölgede çadırla yaşayacağınız herhangi bir olumsuzluk büyük sıkıntı yaşamanıza sebep olur.

13. rabbit

Hangi Matı Önerirsiniz?

Çadırın taban olculerıne uygun branda kestırebılırsın. Yada koctas ta hazır satılan 3x3 m brandalar var ekonomik olanlardan alıp ıster keser ıster cadır tabanına gore katlar altına serebılırsın. "Kendinden şişen" matları da bir miktar kendin şişirıyorsun. Vanasını açar açmaz bir anda şişmiyor ;)
  14. rabbit

Husky Bizon 3 Kisilik Cadir Hakkinda

Suv almayı düşünüyorsan araç üstü çadır alternatifini de değerlendirebilirsin.. ;)
  15. rabbit

Bütçen varsa flame vs. yok bizon bütçeme uygun diyorsan aralarında içindeki sıcaklık ile ilgili çok fark yok zaten çadırın görevi sadece biraz rüzgarı kesip yagmurdan vs. korumak. Dediğin gibi alttan mat ile iyi yalıtım üstüne iyi bir tulumla hiç sıkıntın olmaz. Biz -2 lik kış kampıda...

16. rabbit

Klasik ucuz matları kullanıyoruz. Şimdiye kadar pek bir şikayetimiz yok evdeki yatak kadar rahat değil ama :) Şişme matlar patlama vs. açısından çok nazikler benim kullanımıma pek uygun değiller. Bulabilirseniz 25-35mm yoga matı bir tarafı sert diğer tarafı yumuşak olanlar var sert kısmı...
  17. rabbit

Ben goruyorum. sayfayı yenıleyın ıstersenız.
  18. rabbit

düzenledim..

19. rabbit

Merhaba Çadırı yaklaşık 2.5 yıldır kullanıyorum. Çadırı 2 kişi 2 terierimiz ile kullanıyoruz. Gayet geniş ve ferah bir çadır. İki bagajlı olması bizim için çok kullanışlı. Çadırı bir çok hava koşulunda kullandık. Şiddetli yagmur, rüzgar, yaz-kış kampları çadırımdan çok memnunum. Alırken de uzun...
  20. rabbit

Gökçetepe Milli Parkı Ve Bölge Durumu

Güzel bir kamp olmuş. Bilgi için teşekkürler.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,855
Kayıtlı Üye Sayımız
166,649
Kaydolan Son Üyemiz
kendinibilmez

Geri