Arama sonuçlarınız

1. rabbit

Sorunu Bulamadılar

Kızdırma bujılerı gorev yapmıyor olabilir. Kontak açık bır sure bekleyın. Bır ıkı kez marsa basın tekrar kontakı acıp kapayıp bekleyın tekrar marsa basın. Bir değişiklik olursa kızdırma bujılerınden olabilir. Eski aracımda bunun gibi bir problem vardı. Elektrikçi kızdırma bujılerını manuel...

2. rabbit

14.11.2015 Tarih Yedigöller Gezi

Niyazi Bey yedigollerde gece hava sıcaklıgı kaç derece idi..
  3. rabbit

Kış Kampı Için Ekipman Listem

Mat hakkında açıkcası çok yorum yapamıyorum kullanmadım daha önce bu modeli. Kafa lambası alırken ben olsam sarj edilenlerden almam bitince kalıyorsun ortada. Pilli olanlarda yeni pil takıp devam edıyorsun. Ben 25-30 Tl gibi bir rakama led manuel zoomlu ortalama bırsey aldım 2 senedir...

4. rabbit

Kış Kampı Için Ekipman Listem

Fenere ihtiyacın olucak mutlaka, Kafa lambası tercih edersen rahat edersin. Ateş yakman gerekir bunun içinde balta,testere vs. ihtiyacın var. Kış kampı yapacaksan mat için daha korumalı birşey tercih edebilirsin belki sana kalmış. Çadırın altına çadır boyutlarında bir branda vs. mutlaka...
  5. rabbit

Üyelik Seviyesi Problemi

Sanırım yazdığınız açıklama kısmını silmeniz gerekıyor. Benim profılımde sizin açıklama yazdığınız yerde yazıyor kamp vs.

6. rabbit

Aralık Ayı 15-20 Günlük Tur Ve Gezi Bölgesi Önerisi

Hangi şehirden hareket edeceksiniz. Gezinizi yaya, bisiklet, araç ile nasıl yapmacaksınız. Detayları belirtirseniz siteden öneriler çıkacaktır..

7. rabbit

Bizim 4x4 L300

Çok güzel oluyor emeiğinize sağlık. Tekerin üzerindeki mekanizma bir nevi kilit görevi mi görüyor?
  8. rabbit

Lg 5+1 Sinema Paket

İnput giriş varmı? Örneğin TV sesini sistemden alabiliryormuyuz...
  9. rabbit

Husky Bizon 3 Kisilik Cadir Hakkinda

Mat çalışmanızı merak ettim doğrusu..

10. rabbit

Hangi Matı Önerirsiniz?

tarihe bakmayı atlamışım. :):) Gitmiş ama dönmemiş sanırım :D

11. rabbit

Gökçetepe Milli Parkı Ve Bölge Durumu

Konuyu tam okumamıssınız sanırım konuya yazan herkes Gökçetepenin en iyi tanımla ticarethane, kotu ve pis olduğunu yazmış. Kamp atılan yerde gökçetepe değil onun yakınında başka bir koy ;)
  12. rabbit

Göynük Çubuk Gölü Etkinliği; 7-8 Kasım 2015

Beypazar yolu uzerinden 2.5-3 saat gıbı suruyor yolculuk. Otobandan gıdersenız bıraz terse dusuyor.

13. rabbit

Merrell Ayakkabı Almayın Pişman Olmayın...

Zor arazi şartlarında kullanılacak marka tavsiye edebilir misiniz.
  14. rabbit

2 Tulum Arasında Kaldım Yardım Lütfen

Evolite tulum kullanmadım malesef biraz araştır inceleme yazılarını bence. Kampta Tulumunla yaşayacağın sıkıntı seni epeyce üzer dikkatli olmak lazım.
  15. rabbit

2 Tulum Arasında Kaldım Yardım Lütfen

200 Tl altında -18 tulumla hiç karşılaşmadım. Diğer tulumda +11 derecelik, almışken comfort sıcaklık değeri daha düşük ama kaliteli bir tulum almanı tavsiye ederim. Daha deneyimli arkadaşlar yorum yağar sanırım. Yada sitede birçok tulum konusu ve önerisi var araştırabilirsin.

16. rabbit

Goruntu ekteki gibi 1 fotograf ve goruntulenemeyen 1433 eklent, şeklinde. Cubuk golune gıttım daha önce kamp alanı tam nereye yapıldı acaba. Yel değirmenlerinin oldugu alana mı? Çadır kabul edıyorlar mı sadece karavan alanı mı mevcut
  17. rabbit

2007 Otomatik L200 Hararet Sorunu

Yıllardır bende boyle bılıyordum gecen ay Arkadaşın fiestası conta yakana kadar. Araçta hararet problemı cıktı hararet gostergesı kafasına göre gezıyordu yukarı aşağı benım yorumumda dırek conta yakmış oldu. Radyatorde yag yok, su eksilmesi yok görünürde hiç bir sorun yok. Termostatlar...
  18. rabbit

Fotoğraflar goruntulenmıyor malesef..

19. rabbit

Aspava Kadikoy

Hayırlı olsun. İstanbulda yaşayan bir Ankaralı olarak büyük eksiklik giderildi sanırım, ilk fırsatta uğrayacağım. Ama Ankarada yaptığımızın tersine gündüz uğramak gerekecek:( sanırım şimdilik erken kapatıyorsunuz ilerde gecede açık olması gibi bir düşünce var mı:) Birde şöyle güzel bir yer...
  20. rabbit

Overland Ekibi Ve Izlenimler

Sizim için güzel bir anı ve gözlem olmuş. Fotoğraflar süper emeğinize sağlık.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,855
Kayıtlı Üye Sayımız
166,649
Kaydolan Son Üyemiz
kendinibilmez

Geri