Arama sonuçlarınız

1. rabbit

Kış Kampı 2016

5-6-7 Şubat yer seçimini kendı aramızda belirleyelim.

2. rabbit

Kış Kampı Araç Gereç Vb Önerilerinizi Bekliyorum Sabırsızlıkla.

Kampa arabayla mı sırt çantasıyla mı gıdeceksin. Birde bütçe konusunda bilgi verirsen tavsiyeler daha realist olur ;)
  3. rabbit

Kış Kampı 2016

4. rabbit

Kış Kampı 2016

5-6-7 subat yapsak uygun olur mu? 29-30-31 ocakta katılmam mumkun değil malesef..
  5. rabbit

Kış Kampı Araç Gereç Vb Önerilerinizi Bekliyorum Sabırsızlıkla.

Uyku Tulumun kış kampı için yeterli olmaz comfort değeri 0 derece!! almışken Husky emotion yada enjoy seçebilirsin. 30 litre çantanın yeterli olmayacağını düşünüyorum. Daha buyuk bir çanta tercih etmeni, alacağın çantayı deneyerek almanı tavsiye ederim. Sırtını oturması senı rahatsız etmemesi...

6. rabbit

Çadır Tavsiyesi

3 çadırıda kullanmadım. Çİft tenteli çadır tercih etmenizi tavsiye ederim. Seçenekler arasında arpenaz dışında diğerleri tek tenteli ve tepesi açık yağmurda sizi üzer ;) Çadır almadan önce açık halde çadırı görmenizi içine girip yatın ne kadar alanınız olucak neye ihtiyacınız var tespit edin...

7. rabbit

Kış Kampı 2016

Merhaba Abant yerine aladagları oneriyorum. Abant fazla nemli ve etrafta çok gunubırlıkcı oluyor..
  8. rabbit

26,12,2015 Hudoff Ömerli Baraji Kampi Görselleri

Haberlerinizi bekliyoruz ;) GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. rabbit

26,12,2015 Hudoff Ömerli Baraji Kampi Görselleri

Keyifli, Guzel kamp olmuş.. Bu havada usumedınız mı diyecektim ki ısıtıcıyı gördim ;)

10. rabbit

2016 Yilbaşinda Herkes Evde Mi ?

Kamp yapmaya karar verdiğimize göre aşağıdaki link üzerinden organize olabiliriz sanırım.. Yılbası Yedıgoller Kampı 2016

11. rabbit

Yılbası Yedıgoller Kampı 2016

Merhaba Gezenbilir üyeleri Bu yıl yılbasını ailecek Yedigollerde kamp yaparak karşılayalım diyoruz. Gelmek isteyen gezenbilir dostlarımızıda bekliyoruz. Gelmek isteyen arkadaşlar ile bu konu başlığı altından organize olabiliriz..
  12. rabbit

Cok defa yaptik. Kamp atilacak alan oldukca fazla.. gittiginizde begendiniz bir bolgeye kurulabilir. Umarim forumdan da katilim olur. GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

13. rabbit

Bizde ailem ile istanbuldan çıkışlı çadır kampı düşünüyoruz. Yedigoller olabilir. Biraz daha kapalı bir bölge kış şartlarını düşünürsek.
  14. rabbit

Takip.. Bizimde yılbasında kamp atma niyetımız var.
  15. rabbit

Unimog 411 Projesi ...

Çok başarılı bir çalışma olmuş..

16. rabbit

Unimog 411 Projesi ...

Super bir proje.. Bakalım ne maceralar çıkacak :)
  17. rabbit

Kış Kampı 2016

Takip.. Umarım planlanıyordur.
  18. rabbit

Unimog 411 Projesi ...

Sonrası gelir herhalde :D

19. rabbit

Outdoor Bot

Aldığın botu ve tecrubelerini de aktarın isterseniz alacak olanlara tavsiye olsun ;)
  20. rabbit

2005 Suzuki Grand Vitara 2,0 Otm Düzeltme Ve Ilave Çalışmaları

tebrik edıyorum ne kadar detaylı çalışıyorsunuz. Araba yakında sıfır km diye satılsa şaşırmayacağım.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,855
Kayıtlı Üye Sayımız
166,649
Kaydolan Son Üyemiz
kendinibilmez

Geri