Arama sonuçlarınız

1. rabbit

Hudoff 08,02,2015 Lopez Gezisi Görselleri

Ynt: Hudoff 08,02,2015 Lopez Gezisi Görselleri Çok başarılı ve güzel çekim olmuş. ;) :)

2. rabbit

4*4 low2 garage

Ynt: 4*4 Low2 Garage Hayırlı olsun.. Bol kazançlar...
  3. rabbit

Uzaktan Motor Çalıştırma

Ynt: Uzaktan Motor Çalıştırma Kışın araci boşta birakip, el frenini cekmeniz gerekecek. El freni donarsa daha büyük problem olabilir.

4. rabbit

3.2 Did Dakar Versiyonu Nedir ? Ne Degildir.?

Ynt: 3.2 Did Dakar Versiyonu Nedir ? Ne Degildir.? Ilgiyle uzaktan takip ediyorum. Bakalim neler öğreneceğiz [emoji1] [emoji3]
  5. rabbit

Satılık Hapro Portbagaj, Aluminyum Barlar Ve Pugeot 207 Uyumlu Ayaklar

Ynt: Satılık Hapro Portbagaj, Aluminyum Barlar Ve Pugeot 207 Uyumlu Ayaklar Merhaba i20 sahibiyim malum bagaj ufak olduğundan ihtiyaç oluyor arasıra. Yolculuk esnasında ses yada ne biliyim yüksek hızda dengesizlik gibi olumsuzluk yaratıyor mu port bagajlar.

6. rabbit

Usb Çevirici

Ynt: Usb Çevirici Konuyla ilgili bir bilgim yok ama Sistem aslında basit gibi görünüyor. CD changer arkasındaki sokete uygun jak ve sd kart okuyucu gibi görünüyor (Özel bir kodlama var mı onu bilemiyorum). Sanki kendinizde yapabilirsiniz çok daha uygun bir fiyata. Konu hakkında bilgili bir...

7. rabbit

En İyi Outdoor Sitesi

Ynt: En İyi Outdoor Sitesi Hangi ildesiniz? Çadırlar genel olarak gorerek kurup bakarak alınır daha önce tecrubenız yok ise..
  8. rabbit

Gezenbilir Logo

Ynt: Gezenbilir Logo Teşekkürler bu süper oldu.
  9. rabbit

Site Çok Yavaş Ve Karışık..

Ynt: Site Çok Yavaş Ve Karışık.. Bence; > Renk konusu herkese göre değişiklik gosterebilecek bir konu gerekirse bir anket açılır bir iki örnek üstünden site üyeleri oylar seçilir. > Konu alt başlıklarının anasayfada olması her zaman sitede gitmek istediğiniz yere daha hızlı ulaşmanızı sağlar...

10. rabbit

Çanakkale Savaşının 100. Yılında Gezenbilir Olarak Şehitlerimizi Ziyaret Edelim

Ynt: Çanakkale Savaşının 100. Yılında Gezenbilir Olarak Şehitlerimizi Ziyaret Edelim Kafaya bak. O kadar insan geliyor nasıl bir organizasyon yapıp herkesi mennun etmeye çalışacaklarına. Kendi vatanımıza kendi şehitlik anıtımıza çıkışı yasaklıyor. Kendi toprağımız kendi vatanımız bize yasak ....

11. rabbit

Gezenbilir Logo

Ynt: Gezenbilir Logo Merhaba; Dosya ai de açılmıyor malesef. .eps ve/veya illustrator de açılabilecek bir format yukleyebilir misiniz.
  12. rabbit

Ballı Kayalar Kamp Alanı....

Ynt: Ballı Kayalar Kamp Alanı.... Olabilir gezmiş gormuş oluruz.

13. rabbit

Ynt: Ballı Kayalar Kamp Alanı.... Tam tahmin ettiğim gibi [emoji1] hava guzelse gidilmeyecek yerlerden..
  14. rabbit

Ynt: Ballı Kayalar Kamp Alanı.... Yazın cok kalabalik olur sanirim. Goletten bizim de tutmamiza izin veriyorlar mi [emoji15]
  15. rabbit

Ynt: Ballı Kayalar Kamp Alanı.... yemek ve diğer ihtiyaçların karşılanması için alan mevcut mu? Kendımızı tedarik edip mi gıdıyoruz. Çadır kampına uygun mu bölge.

16. rabbit

Hangisi ? İnvite/instyle/intense/magnum

Ynt: Hangisi ? İnvite/instyle/intense/magnum Aracı bılenler daha ı yanıt verırler ama benım araştırmalarım sonucu modelerin ozellıklerının model yılına Temsa ya gore epey degısıklık gosterdıgını farkettım araştırarak. Hatta aynı yıl aynı modelde bıle farklı donanımlar olabilıyor anladıgım...
  17. rabbit

Kamp İcin Deneyimli Kisilerin Tavsiyelerine İhtiyacimiz Var

Ynt: Kamp İcin Deneyimli Kisilerin Tavsiyelerine İhtiyacimiz Var 2-3 gun kalıcaksanız tunc cadırı eleyın bence, kurması o kadar kolay değil. Ağırlık, kurma zorluğu vs. tavsiye etmem. Yeni tip çadırların kapalı çantası arabada çok fazla yer kaplamaz ufak bir çanta sonuçta 1 ve/veya 2 olması...
  18. rabbit

Kamp İcin Deneyimli Kisilerin Tavsiyelerine İhtiyacimiz Var

Ynt: Kamp İcin Deneyimli Kisilerin Tavsiyelerine İhtiyacimiz Var Kampı araba ile mi yapıcaksınız? En uzun kampınız kaç gün olucak? Kamp yapmayı planladığınız bölgelerde campinglerde mi kalıcaksınız, bakir alanlar mı tercih ediceksiniz? > Bence 5 kişi olimpia çadıra sığar mısınız sığarsınız...

19. rabbit

Düşük Sistemli Android Cihazlar İçin Basitleştirilmiş İgo Primo:)

Ynt: Düşük Sistemli Android Cihazlar İçin Basitleştirilmiş İgo Primo:) Utku Bey; yine bir raw display sorunu yaşıyorum. Obur igo da çalışan raw displayı kopyaladım ancak çalışmadı. ::) :D Özetle yine raw display code ihtiyacım var..
  20. rabbit

İgo Primo Full Son Versiyon 3 Haritalı

Ynt: İgo Primo Full Son Versiyon 3 Haritalı Hocam dünden bu yana defalarca restart aç kapa vs. denedim ama sonuç aynı malesef. açıldığı gıbı kalıyor program. Acaba gereksiz bir dosya mı var ana hafıza dizininde. Eski igo yu tamamen silip ana hafızaya yukledim ama silmeyi unuttuğum bir dosya...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,854
Kayıtlı Üye Sayımız
166,648
Kaydolan Son Üyemiz
Kasim_Sabbag

Çevrimiçi üyeler

Geri