Arama sonuçlarınız

1. Betulakın

Yeni Offroadcuyum Tavsiyeleriniz Altın Niteliğinde

Samurai için ne kadar yükselir yani pek fazla dengesini bozmadan diyeyim Özel Renkli Samurai Jeep İlan No: 745490809 Suzuki / SJ / Samurai / Özel Renkli Samurai Jeep sahibinden.comda - 745490809 ACİKLAMAYI OKUYUN İlan No: 720085195 Suzuki / SJ / Samurai / ACİKLAMAYI OKUYUN sahibinden.comda -...

2. Betulakın

Samurai ve niva içi.
  3. Betulakın

Aktif kullandığım aracım var jeep renegade ama satmayı düşünmüyorum sadece bu yeni aracım off roadlık olcak hemen değil parça parça geliştireceğim

4. Betulakın

Sıfır parça bulabilir miym peki
  5. Betulakın

Avantajları dezavantajları nelerdir

6. Betulakın

Bir de yükseltme bazlı bir sorum olacak samurai yada nivayı max kaç cm yükseltebiliriz yükseltme kitiyle

7. Betulakın

Bide bunu nerede yaptırabilirim arka koltukları iptal ettirmek istiyorum arkadaşlarımda simit tüple daha hoş görünür diyorlar
  8. Betulakın

Aynen öyle sürekli 2 araç karşılaştırma videoları izliyorum birde jeep c 5 kalitesine acaba hangisi daha yakın yani arkadaşlarımda olanlar var geride kalmak istemem :)
  9. Betulakın

Benim içinde bakarmısınız lada niva ve samurai arasında halen kararsızım ama ikiside olur şöyleki nivanın tipi hoşuma gitmiyor ama usta vs sanayi olayı olunca samurai gözümü korkutmuyor değil ustasını bulamam diye

10. Betulakın

Hayır sadece biraz yoğundum :)

11. Betulakın

Özel Renkli Samurai Jeep İlan No: 745490809 Suzuki / SJ / Samurai / Özel Renkli Samurai Jeep sahibinden.comda - 745490809 ACİKLAMAYI OKUYUN İlan No: 720085195 Suzuki / SJ / Samurai / ACİKLAMAYI OKUYUN sahibinden.comda - 720085195 bu ili ilandan hangisi yada başka ilanda olur
  12. Betulakın

Şimdi bende yedek parça sitelerine baktım örneğin samurai ve niva nın şanzumanı parçaları arasında 10 -20 tl lik bir fark var çoğu parçada da böyle sanki bilemedim şimdi siteler mi yanlış acaba

13. Betulakın

Mesela şu 2 ilan nasıl anlaştık sayılır Özel Renkli Samurai Jeep İlan No: 745490809 Suzuki / SJ / Samurai / Özel Renkli Samurai Jeep sahibinden.comda - 745490809 ACİKLAMAYI OKUYUN İlan No: 720085195 Suzuki / SJ / Samurai / ACİKLAMAYI OKUYUN sahibinden.comda - 720085195
  14. Betulakın

Okudum çok sağolun
  15. Betulakın

Hayır sponsor olayını başka bir arkadaş söylemişti ondan ötürü öyle yazdım düzce grubunu buldum Arka koltukları iptal edip yaptırmak istiyorum uzun şase dediği olayı şimdi anladım kısa şase daha hoş duruyor Peki uzun şase ve kısa şase arasında motor şanzıman vs gibi farklılıklar varmı acaba...

16. Betulakın

Tavsiyeleriniz Altın Değerinde

Suzuki samurai ye döndüm şu aralar onu araştırıyorum var mı bilginiz
  17. Betulakın

Fotolarını atarmısınız acaba buraya
  18. Betulakın

Sponsoru nasıl halledeceğimi bilmiyorum jeep Renegade aracım var ama satmak istemiyorum şehir içinde ve uzun yolda çok kullanışlı oluyor bu aracı en fazla 20 bine offroada hemen hemen hazır hale getirmek istiyorum herşey dahil içerisinde

19. Betulakın

Ayrıca arka koltukları iptal edip şu tarz birşeyler yaptırmak istiyorum nerede bulabilirim acaba ama orta geçiş yerini kendim dizayn etmek istiyorum
  20. Betulakın

Ayrıca arka koltukları iptal edip şu tarz birşeyler yaptırmak istiyorum nerede bulabilirim acaba ama orta geçiş yerini kendim dizayn etmek istiyorum

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,855
Kayıtlı Üye Sayımız
166,649
Kaydolan Son Üyemiz
kendinibilmez

Çevrimiçi üyeler

Geri