Arama sonuçlarınız

1. Betulakın

Yeni Offroadcuyum Tavsiyeleriniz Altın Niteliğinde

1. İşaretlediğim yerde ne varda çalışmıyor ne işe yaradığını dahi bilmiyorum 2. İşaretlediğim yerde bomboş telefon koymalık yapayım diyorum ama o da sığmıyor

2. Betulakın

1. İşaretlediğim yerde ne varda çalışmıyor ne işe yaradığını dahi bilmiyorum 2. İşaretlediğim yerde bomboş telefon koymalık yapayım diyorum ama o da sığmıyor
  3. Betulakın

Araçta kol dayatması yok elim boşta kalıyor alışmışım renegade aracımdan var mı paylaşabileceğiniz

4. Betulakın

Şimdi ilk eksiklerden biri dodikler çamurluklar renk atmış uygun fiyatlı dodik paylaşabilir misiniz Birde yükseltme 10 cm yeterlimi yada ustaya nereden yükselttirmeliyim aracı çünkü araç mersindeydi büyük ihtimal adana veya kayseride yaptırıp çıkabilirim
  5. Betulakın

Artık çok geç aldık bile :) birçok eksiğim var paylaşacağım buradan resmiyle şimdi tam boyutları nedir almam gereken lastiğin ve marka olarak sizce hangisi fedima var bf goodrich var bi çok marka var sizce hangisi

6. Betulakın

Artık çok geç aldık bile :) birçok eksiğim var paylaşacağım buradan resmiyle

7. Betulakın

Aciliyetli olarak yükseltme ve doğru lastik seçimi yapmam lazım offroad için düşüncelerinizi alabilirmiyim kaç cm yeter birde lastik
  8. Betulakın

Şu anlık üzerinde 1.3 enjeksiyonlu motor varmış şimdilik idare eder herhalde beni sonra değiştiririm
  9. Betulakın

Sağolun şimdilik bir grup buldum kuzenimle kendi aracım olunca katılmayı isterim

10. Betulakın

Tamir kılı tüğü anlamadım bunu

11. Betulakın

Suzuki sj alacağım ve yükseltme yapacağım offroada yönelik
  12. Betulakın

Benim merak ettiğim 96 enjeksiyonlu mu daha iyi diğer 90 model eski motor mu Birde biri helezon yaylıymış yani nedir bu farklar anlamadım tam olarak offroadda ne işime yarar herkes helezonlu enjeksiyonlu modeli almamı söylüyor sebebi ne öğrenmek istiyorum Bu arada geçende bataklıkta kaldık...

13. Betulakın

Kuzenim onla görüşüyor fakat long varmış elinde kısa olanından gelince eline yazacakmış
  14. Betulakın

Niva düşünmüyorum zaten istediğim kadar yükselmiyor +tipi çok komik geliyor samuraiye göre
  15. Betulakın

Karar verebilirsem :) 96 model olan mı 90 model dolu olanmı

16. Betulakın

Olmadı nazara geldik galiba şimdi 2 araç daha var biri 96 model biri 90 model biri helezon yaylı ve enjektörlü diğeri ise eski motormuş hangisi acaba biri dolu 96 model ise biraz değiştirmem lazım
  17. Betulakın

Haftaya resimlerini burada paylacağım bi sıkıntı çıkmazsa eğer :)
  18. Betulakın

Offroad olayın dolayı kullanışlıdır

19. Betulakın

Arabanızı arabanızın kapı içi yan tarafları neden gri metal normalde kavçuk deri tarzı yapıyorlar bende öyle yaptırcam maaliyeti nedir acaba
  20. Betulakın

Sepeti orta boy yaptırırım olmazsa

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,855
Kayıtlı Üye Sayımız
166,649
Kaydolan Son Üyemiz
kendinibilmez