Arama sonuçlarınız

1. onur akarsu

Amasra'ya 14 Km Çakraz'a 3 Km Mesafede Kamp Alanı

Ynt: Amasra'ya 14 Km Çakraz'a 3 Km Mesafede Kamp Alanı Merhaba Zafer bey, Hafta sonu geldiğinizi öğrendim, ben genelde Anakara'dayım ama hergün telefonla görüşüyorum. Yerimizi beğendiyseniz ve sizi rahat ettirebildiysek ne mutlu bize. Aynı tarihlere denk getirebilirsek bende tanışmak isterim...

2. onur akarsu

Ynt: Amasra'ya 14 Km Çakraz'a 3 Km Mesafede Kamp Alanı Merhabalar. Yerimiz müsait, hava durumu iyi olacak gibi görünüyor. Gündüzleri sıcak olsa bile akşamları biraz serin oluyor. Deniz gayet iyi rahatlıkla girilebiliyor, görüşmek dileği ile.
  3. onur akarsu

Ynt: Amasra'ya 14 Km Çakraz'a 3 Km Mesafede Kamp Alanı Merhabalar, Ne zaman isterseniz misafir etmek isteriz. Facebook sayfamızda beğenmişsiniz eşiniz benim eşimin ilkokul arkadaşıymış. Tanışmak isteriz sizinle. Iyi günler

4. onur akarsu

Akarsu Camping 20-21 Eylül 2014 Tanıtım Kampı.

Ynt: Akarsu Camping 20-21 Eylül 2014 Tanıtım Kampı. Merhaba, Yer ayırmanıza gerek yok.yerimiz müsait. Hava durumuna gelince pek belli olmuyor dün gece sabaha kadar. Yağmur yağdı ama gündüz gayet sıcak bir hava vardı.tanıtım kampının tarihini üyeler arasında konuşarak istenilen bir tarihe...
  5. onur akarsu

Ynt: Akarsu Camping 20-21 Eylül 2014 Tanıtım Kampı. Bizde tanışmak isteriz. Görüşmek üzere. Iyi günler.

6. onur akarsu

Merhabalar, Batı Karadeniz'in incisi Amasra'ya sadece 14 km. çakraz'a 3 km. Mesafedeki camping'imizin siz doğa ve kamp severlere tanıtmak için 20-21 Eylül 2014 tarihlerinde tanışma kampı düzenlemek istiyoruz. Bu konuda fikirlerinizi alabilirmiyiz. www.akarsucamping.com web sitemizi...

7. onur akarsu

Ynt: Amasra'ya 14 Km Çakraz'a 3 Km Mesafede Kamp Alanı Web sitemiz yayında www.akarsucamping.com
  8. onur akarsu

Ynt: Amasra'ya 14 Km Çakraz'a 3 Km Mesafede Kamp Alanı Merhabalar cygnet, Tavsiyeleriniz için teşekkür ederiz. Sizi ve diğer misafirlerimizi mutlu edebiliyorsak ne mutlu bize. Yolunuz bu tarafa düşerse tekrar misafir etmekten mutluluk duyacağız tekrar görüşmek dileğiyle Iyi akşamlar
  9. onur akarsu

Ynt: Amasra'ya 14 Km Çakraz'a 3 Km Mesafede Kamp Alanı Merhaba, Çakraz ile aramızdaki mesafe 3 km hertürlü ihtiyacınızı karşılayabileceğiniz marketler burada mevcut. Yanınızda gelirken getirirsenizde muhafaza etmek için buzdolaplarımızı kullanabilirsiniz.

10. onur akarsu

Ynt: Amasra'ya 14 Km Çakraz'a 3 Km Mesafede Kamp Alanı Siz gelin istediğiniz yere çadırınızı kurabilirsiniz. Bayramda kalabalık olabilir. telefonlarımızı arayıp yer ayırtırsanız daha iyi olur.

11. onur akarsu

Ynt: Amasra'ya 14 Km Çakraz'a 3 Km Mesafede Kamp Alanı Merhaba, Bartın'a geldikten sonra Kurucaşile tabelalarını takip edin. Çakraz'ı geçtikten 3 km sonra Akkonak köyü ve Akarsu camping tabelalarımızı göreceksiniz. Yaklaştığınızda 0 378 335 80 80 numaralı telefonu ararsanız tarif edip sizi...
  12. onur akarsu

Ynt: Amasra'ya 14 Km Çakraz'a 3 Km Mesafede Kamp Alanı KAMP ÜCRETİ ÇADIR İÇİN 30 TL. KARAVAN İÇİN 40 TL.DİR ÇIKIŞ SAATİ İÇİN HERHANGİ BİR ZORUNLULUK YOKTUR. ELEKTRİK,SU,İNTERNET GİBİ İHTİYAÇLARINIZI RAHATLIKLA KARŞILAYABİLİRSİNİZ.

13. onur akarsu

Ynt: Amasra'ya 14 Km Çakraz'a 3 Km Mesafede Kamp Alanı NE ZAMAN İSTERSENİZ. BEKLERİZ. İYİ AKŞAMLAR
  14. onur akarsu

Ynt: Amasra'ya 14 Km Çakraz'a 3 Km Mesafede Kamp Alanı DİĞER FOTOLAR..
  15. onur akarsu

MERHABALAR; KAMP ALANIMIZ AMASRA'YA 14 KM ÇAKRAZ'A SADECE 3 KM MESAFEDEDİR. YANINIZDA ÇADIR VE UYKU TULUMUNDAN BAŞKA HERHANGİ BİRŞEY GETİRMENİZE GEREK YOKTUR. KOORDİNATLARI 41°47'37.58"K 32°30'5.49"D. 0 378 335 80 80 NUMARALI TELEFONDAN DETAYLI BİLGİ ALABİLİRSİNİZ. FACEBOOK SAYFAMIZ...

16. onur akarsu

Amasra'ya 14 Km Çakraz'a 3 Km Denize Sıfır Kamp Alanı.

Merhabalar; Facebook üzerinden daha çok resim ve bilgiye ulaşabilir. Paylaşımda bulunabilirsiniz. Adresimiz aşağıdadır. https://www.facebook.com/akarsucamping Yeni resimler paylaşmaya bu adreste devam ediyoruz.
  17. onur akarsu

Bartın,amasra,akkonak Köyü Karavan Kamp Alanı

Merhabalar; Bahçemiz çadır ve karavancılar için uygundur. Kampçılar için 3 adet banyo ve 1 adet mutfak mevcuttur. 24 saat sıcak su ve isteğe bağlı olarak sabah kahvaltısı ve akşam yemeği de verilmektedir. Nisan ve Kasım ayı arasında hizmet vermekteyiz. Elektrik ve su ihtiyaçlarınızı...
  18. onur akarsu

Ynt: Amasra'ya 14 Km Çakraz'a 3 Km Denize Sıfır Kamp Alanı. MERHABALAR; https://www.facebook.com/akarsucamping facebook sayfamızdan bizi takip edebilirsiniz.

19. onur akarsu

Ynt: Amasra'ya 14 Km Çakraz'a 3 Km Denize Sıfır Kamp Alanı. BARTIN - AMASRA - AKKONAK KÖYÜ RESİMDEKİ YER.
  20. onur akarsu

MERHABALAR, AMASRA'YA 14 KM ÇAKRAZ'A 3 KM MESAFEDE BULUNAN KAMP ALANIMIZLA İLGİLİ BİLGİLERİ BURADA SİZLERLE PAYLAŞMAK İSTİYORUZ. TESİSİMİZ DENİZE 20 MT. MESAFEDE,ÖZEL PLAJLI, AĞAÇLARIN ARASINDA HER TÜRLÜ İHTİYACINIZI KARŞILAYABİLECEĞİNİZ BİR YERDİR. NİSAN VE KASIM AYLARI ARASINDA HİZMET...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,854
Kayıtlı Üye Sayımız
166,648
Kaydolan Son Üyemiz
Kasim_Sabbag

Geri