Amasra'ya 14 Km Çakraz'a 3 Km Mesafede Kamp Alanı

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan onur akarsu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 29
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 29,648

Etiketler
Ynt: Amasra'ya 14 Km Çakraz'a 3 Km Mesafede Kamp Alanı

Onur Bey Kampınızı forumdan takip ediyorum. Yorumlar olumlu. Ben ve ailem çadırımızla 11-15 Ağustos arasında kalmak isteriz. Sitenizden rezervasyon yaptım. Dönüş yapmanızı bekliyorum. Teşekkür ederim

cebocan' Alıntı:
Yaz Bitmeden bir hafta sonu kalmak isterim güzel bir yere benziyor.
Merhabalar,
Ne zaman isterseniz misafir etmek isteriz. Facebook sayfamızda beğenmişsiniz eşiniz benim eşimin ilkokul arkadaşıymış. Tanışmak isteriz sizinle.
Iyi günler

Tekrar merhabalar.
Sonunda bu hafta sonu 2 günlüğüne oraya gelebilmek için işlerimi ayarlayabildim. Ailece (3 kişi) çadır olarak kalmayı planlamaktayız. Umarım yer durumu müsaittir. Hava durumu da hafta sonu itibari ile güzel görünüyor ama yine de sormaktan kendimi alamıycam. Geceleri hava çadırda konaklama için nasıl? soğuk oluyor mu. Denizin durumu içinde bilgi verebilirmisiniz. Malum çocuk olunca biraz daha dikkat etmek gerekiyor.
Bu hususlarda bilgilendirirseniz daha iyi hazırlık yapmış oluruz.
Saygılarımla...

Merhabalar.

Yerimiz müsait, hava durumu iyi olacak gibi görünüyor. Gündüzleri sıcak olsa bile akşamları biraz serin oluyor. Deniz gayet iyi rahatlıkla girilebiliyor, görüşmek dileği ile.

Açıklayıcı bilgileriniz için teşekkürler. Hava durumu değişmez ise cumartesi sabah 8 gibi oradayız.
Sağlıcakla kalın.

Onur Bey:
Geçtiğimiz hafta sonu kampınızdaydık , çok güzel bir haftasonu geçirdik. Anneniz ve babanız çok cana yakın sıcak insanlar. Onlara teşekkür ettiik ama size de herşey için çok teşekkür ederiz .Sizinle de tanışmak isterdim fakat anneniz Ankara da olduğunuzu söyledi, nasip artık başka bir güne diyelim . Ailece en kısa zamanda tekrar gitmeyi düşünüyoruz .
Görüşmek dileğiyle HOŞÇAKALIN...

Zafer bey kamp alanının adı nedir?Tam olarak nerde kalır?Nasıl gidilir ,yol durumu nasıl?
birde resim varsa paylaşmanızı rica ederiz

Kamp alanı Cide tarafına giderken Çakrazı geçer geçmez sola rampaya çıkıyorsunuz tabelalar sizİ Akkonak köyündeki Akarsu campinge götürüyor. İlgili mesajın başından itibaren verilen cevapları okursanız merak ettiğiniz tüm bilgilere ulaşabilirsiniz birde akarsu camping diye internette aratırsanız gerekli bilgi ve resimleri de orada görebilirsiniz.
Saygılar.

Zafer bey kusura bakmayın ben sadece 3.sayfanın başından itibaren baktığım için diger sayfaları görmemişim

Sorun değil öğrenmek istediğiniz husus olursa bilgim dahilinde yardıma hazırım.
Saygılarımla... :smiley:

Keyifli' Alıntı:
Onur Bey:
Geçtiğimiz hafta sonu kampınızdaydık , çok güzel bir haftasonu geçirdik. Anneniz ve babanız çok cana yakın sıcak insanlar. Onlara teşekkür ettiik ama size de herşey için çok teşekkür ederiz .Sizinle de tanışmak isterdim fakat anneniz Ankara da olduğunuzu söyledi, nasip artık başka bir güne diyelim . Ailece en kısa zamanda tekrar gitmeyi düşünüyoruz .
Görüşmek dileğiyle HOŞÇAKALIN...

Merhaba Zafer bey,

Hafta sonu geldiğinizi öğrendim, ben genelde Anakara'dayım ama hergün telefonla görüşüyorum. Yerimizi beğendiyseniz ve sizi rahat ettirebildiysek ne mutlu bize. Aynı tarihlere denk getirebilirsek bende tanışmak isterim sizinle. Güzel yorumlarınız için teşekkür ederim. Tekrar görüşmek dileği ile Iyi günler.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,854
Kayıtlı Üye Sayımız
166,648
Kaydolan Son Üyemiz
Kasim_Sabbag

Geri