Arama sonuçlarınız

1. lucias

Duster Niçin Satılır?

:):) Katılmamak elde değil

2. lucias

2008 Model Bir Arac Buldum Yorumlariniz

Bende 2011 Actyons Sports 4x2 var. 6 ileri otomatik (triptonik) vitesli. Kullanımı gayat rahat ve vites geçişleri kusursuz. Yakıt konusunda da oldukça cömert, normal hız lastikleri ile karma kullanımda 30-35 kuruş yakıt tüketimi var ben şu an All Terrain (A/T) lastik kullanıyorum yakıt tüketimim...
  3. lucias

Büyükeceli Şelalesi (Mersin)

Güzel ülkemizin güzel beldelerinden biri de Mersin ili Gülnar ilçesine bağlı Büyükeceli Kasabası. Aslında son günlerde diğer adını sıklıkla duyuyoruz, evet buranın kamuoyunda bilinen adı Akkuyu. Maalesef bu doğa harikası cennet koy yapımına başlanan nükleer santral ile yok edilmek isteniyor...

4. lucias

Sizce Kyron Almalı Mıyım (duster'dan Sonra) ?

Ynt: Sizce Kyron Almalı Mıyım (duster'dan Sonra) ? Aynen bende katılıyorum, zaten arazi tarzı araçlarda bence çok teknoloji olmamalı. Sensörüne çamur kaçar hata kodu verir sonra Düşersiniz usta peşine.Örneğin bizim şuan çalışdığım iş yerinde fiat linea kullanıyoruz. Şantiye ortamında kah tünele...
  5. lucias

Ynt: Sizce Kyron Almalı Mıyım (duster'dan Sonra) ? Koranda sport ile Actyon sports aynı araçlar (zaten yurt dışında Actyon Sport diye üretiliyor) sadece ön tarafı değiştirilmiş. Daha önceki yazdığım mesajlarımı okursanız oradan detaylı bilgilere ulaşabilirsiniz

6. lucias

Ynt: Sizce Kyron Almalı Mıyım (duster'dan Sonra) ? İkinci el araç kapalı kutu gibidir. Evet şans faktörü burada devreye giriyor. Ama sizden önceki sahibi ile görüşme esnasında, aracın internetteki satış metninde ve özellikle şoför koltuğu aslında dikkatli bakılırsa size aracın halini anlatır...

7. lucias

Ynt: Sizce Kyron Almalı Mıyım (duster'dan Sonra) ? Bu arada son bir ekleme artık ülkemize maalesef kyron ithal edilmiyor. Haliyle araçla ilgili katolog verilerine Ssangyong Türkiye sayfasından erişilmiyor. Aşağıda vereceğim linkten halen kataloglara erişim mümkün hatta sadece Kyron değil tüm...
  8. lucias

Ynt: Sizce Kyron Almalı Mıyım (duster'dan Sonra) ? Merhaba. Bende bu markanın Actyon Pick-Up'ını (2011 model 4X2 6 ileri triptonik)kullanmaktayım. Uzun araştırmalar sonrasında farklı markaların SUV, Pick-Up modellerini inceledim, gerek teknik gerek de ergonomik olarak. Şantiyeci olduğumdan...
  9. lucias

Actyon sports otomatik vites yardim

Ynt: Actyon Sports Otomatik Vites Yardim 6 ileri olanlar tercih sebebi olmalı bence, yakıt ekonomisi ve ara hızlanmalarda 4 ileriye göre oldukça başarılılar. Daha önce yazılanlarda olduğu gibi 2009 model ve üstlerine bakarsanız daha iyi olur. 2009 sonra iç kısımda biraz makyajlandı, teybi...

10. lucias

Ssangyong'la Anavatanına Dönüş...

Ynt: Ssangyong'la Anavatanına Dönüş... Merhaba Levent Bey. Konunun tarihi biraz geçmiş ama böyle bir yolada bu kadar kısa sürede çıkmamışsınızdır herhalde. Öncelikle böyle bir tur planladığınız için sizi tebrik ederim, gerçekten çok zorlu ve meşekkatli bir o kadar da zevkli rota. Rota konusuna...

11. lucias

Arka Bagaj Koruma Plastiği Bakımı

Merhabalar. Dün arabamı yıkadıktan sonra bagaj kapağının içini merak edip, koruma plastiğini söktüm ve o kötü manzara ile karşılaştım.Zamanla oraya dolan bitki,ot,çöp vs. kalıntıları yıkamalar esnasında nemlenip hemen alt tarafındaki,kilit mekanizması ve plaka lambalarının bulunduğu kesimi...
  12. lucias

Explorer Genel Bilgi Tazeleme

Ynt: Explorer Genel Bilgi Tazeleme Merhabalar. Bu araçlarda benimde gözüm kalıyor ama,en çok korktuğum konu bu araçların çözülmesi çok elemanlı denklemlere benzeyen "immobilizer" sorunu.Google'a "Ford Explorer immobiliser problem" diye yazın bakın karşınıza dağ gibi sorunlar çıkar.Sebebine...

13. lucias

Satılık Servis Bakımlı,triptonik 6 İleri, 74.000'de 2011 Model Ssanyong Actyon Sports

Ynt: Satılık Servis Bakımlı,triptonik 6 İleri, 74.000'de 2011 Model Ssanyong Actyon Sports Satış günceldir...
  14. lucias

Satılık Servis Bakımlı,triptonik 6 İleri, 74.000'de 2011 Model Ssanyong Actyon Sports

Merhabalar. Kredi borcu yüzünden yeni aldığım Ssangyong Actyon Sports Pick-Up' ımı satıyorum. Aracın 2. sahibiyim, aracın içi-dışı çok temizdir. Birkaç parça yüzeysel boyası bulunmakta.Araç yetkili servis bakımlıdır. İçerisinde daha yeni kokusu üzerindedir, klimanın ve teybin üzerindeki...
  15. lucias

2000-2001 Pathfinder

Ynt: 2000-2001 Pathfinder Merhaba.Bu bahsettiğiniz araçların yaklaşık fiyatları 21.000-30.000 TL arası değişmekte.Pathfinder daha çok arazi performansıyla öne çıkan bir araç, yerden yüksekliği, donanımı, vs. tam bir arazici. Benim şahsi fikrim eğer çok fazla araziye girmeyecekseniz bence bu tip...

16. lucias

SSANGYONG ARAÇ KAYIT LİSTESİ

Ynt: Ssangyong Araç Kayıt Listesi Mersin/Silifke'den 2011 Model 4X2 6 A/T
  17. lucias

Neden Dacia Duster?

Ynt: Neden Dacia Duster? Evet dacia duster ekonomik ve kullanıcı dostu bir araç, sağlamlık, güvenlik konularına gelince euro ncap test değerleri ortada, araç sadece 3 yıldız almış bu sanırım durumu özetliyor. Aracın sağlamlığı=şasesi . Bugün çoğu araçta artık monoblok şasi denilen, bağlantısı...
  18. lucias

Gerçek Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi

Ynt: Gerçek Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi Anlatılanlara bakıldığında sistem mantıklı geliyor, fakat anlamadığım nokta elektroliz hücresinde üretilen hidrojen için tüketilen enerji miktarı acaba kaç kalori? Ya da diğer bir ifadeyle 1 lt hidrojen için kaç litre yakıt harcanıyor? Bunu da anlamak...

19. lucias

Acil Satılık Ford Mondeo Ghıa

Ynt: Acil Satılık Ford Mondeo Ghıa Aracı satmaktan vazgeçtim. İlanı dikkate almayınız, teşekkürler...
  20. lucias

Terrano 3.0 Dizel'mi Yoksa Santa Fe 2.7 V6 Benzinli'mi??

Ynt: Terrano 3.0 Dizel'mi Yoksa Santa Fe 2.7 V6 Benzinli'mi?? Çok teşekkür ederim, evet ordaki 3.0 benzinli yanlış yazılmış araç dizel. Bilgileriniz çok aydınlatıcı oldu, önümüzdeki hafta izine çıkıyorum artık o zaman netleştireceğim.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,853
Kayıtlı Üye Sayımız
166,647
Kaydolan Son Üyemiz
Pw250

Geri