2000-2001 Pathfinder

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mcank Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 13,214

mcank

Yeni Üye
Arkadaşlar merhaba, aranıza yeni katıldım uzun zamandır siteden ve arama motorlarından araştırma yapıyorum fakat tam olarak istediğim açıklayıcı bilgilere maalesef erişemedim. Müsadenizle bir kaç sorum olacak..

2000-2001 model makyajlı kasa Pathfinder ya da Infiniti QX4 almayı düşünüyorum. Ama araçla off road yapmayı düşünmüyorum üzerinde değişiklik yapmayacağım. En fazla yılda bir kaç kere karadenizde köylere yayla şenliklerine falan gidebilirim. Genel olarak İstanbul içi kullanacağım. Kullanan arkadaşların yaşadığı herhangi bir kronik sorun varmıdır veya araç kaç mil.den sonra sıkıntı yaratmaya başlar yakıt tüketimi nedir vs... Şuan baktığım bütçeme uyan araçlar 150.000 de QX4 200.000 de ve 225.000 de pathfinderlar var. Km leri çok olması beni korkutuyor açıkçası bu konuda yardımcı olabilirseniz sevinirim. Şimdiden teşekkürler...

Saygılar...

Etiketler
Ynt: 2000-2001 Pathfinder

Merhaba.Bu bahsettiğiniz araçların yaklaşık fiyatları 21.000-30.000 TL arası değişmekte.Pathfinder daha çok arazi performansıyla öne çıkan bir araç, yerden yüksekliği, donanımı, vs. tam bir arazici. Benim şahsi fikrim eğer çok fazla araziye girmeyecekseniz bence bu tip bir araç yerine daha yüksek modelli ve maalesef ülkemizde reklam eksikliğinden dolayı hak ettiği yeri bir türlü bulamayan SSangyong marka araçlara yönelmeniz. Araç Kore malı ve çok sağlam üstelik çok da konforlu.Ben 2011 model Ssangyong Actyon Sports (Pick-up) kullanıyorum ve çok memnunun. 4x2 ve 2.0 motrlu olmasına rağmen hafif arazi şartlarında gayet iyi işler çıkarabiliyor, yakıt konusuna gelince km'de yaklaşık (Şehir içi/Şehir dışı karma) 0,35 Kuruş tüketimi var ve 2 tonluk bir araç için oldukça düşük.Yedek parçası ve servis bakımları ucuz. Bu araçların Actyon, Kyron, Korando ve Rexton adlı SUV araçları mevcut. Ayrıca bu araçların motor ve şanzumanları Mercedes. Tercih sizin...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,854
Kayıtlı Üye Sayımız
166,648
Kaydolan Son Üyemiz
Kasim_Sabbag

Geri