Arama sonuçlarınız

1. lucias

İlk 4x4 Aracim Olacak

İlana baktım, güzel duruyor. İstanbul'da Suzuki Grand Oto var (Arman bey) oraya götürüp gösterebilirsiniz. Hatta onda da güzel araçlar oluyor satılık.

2. lucias

İlk 4x4 Aracim Olacak

Haydi hayırlısı olsun o zaman, Allah mahçup etmesin, keyifle binmek nasip olsun.
  3. lucias

Arazi Görmemiş

Söylediklerinize harfiyen katılıyorum, ayrıca arazi yüzü görmemiş araçta niye spacer uygulanmış ve, A/T veya M/T lastik takılmış acaba? :)

4. lucias

İlk 4x4 Aracim Olacak

Bence en güzeli, bütçenizi biraz daha arttırıp Suzuki'ye bakın derim ;):smiley:
  5. lucias

İlk 4x4 Aracim Olacak

Çok eski araçlara bakmayın bence, yedek parça artık zor bulunuyor, malum döviz fiyatları sebebi ile, eskiden olsa gir internete, dünya önünde. Ama artık işler öyle kolay olmuyor, bir de üstüne gümrük vergisi çıkıyor. Piyasada çok ucuza bi sürü Ssangyon Actyon, Kyron araç var, alt yapısı tamamen...

6. lucias

Kamp Ve Arazİ İçİn Hangİsİnİ Almaliyim Suzukİ Grand Vİtara /duster/ Rav4

Bu arada geçen bu süre zarfında araç aldınız mı bilmiyorum, ama yinede kılavuz olması açısından bahsetmiş olduğunuz ve benim tecrübe ettiğim araçlar hakkında görüş belirtmek isterim; 4x4 olmak üzere Duster, Ssangyong Kyron/Actyon Sports ve son olarakta 2007 model Suzuki Grand Vitara sahibiyim...

7. lucias

Satılık Grand Vitara 2008 1.9 Ddis (yetkili Servis Bakımlı)

Umarım değerini bilen birisi alır, aracınız güzel görünüyor, hayırlı satışlar dilerim. Bu arada malum sitede ilan numaranız var mı? yok sa fiyat olarak ne düşünüyorsunuz? Benim aracı görenler Suzuki sormaya başladı, onları size yönlendirebilirim.
  8. lucias

Grand Vitara’mı Aldım

Rica ederim, umarım yardımcı olabilmişimdir.

9. lucias

Grand Vitara’mı Aldım

Size de merhabalar ve aracınız hayırlı olsun. Ülkemiz insanları ve özellikle ustayım diye geçinen arkadaşlar (gerçekten işini doğru dürüst yapanlar ayrı tabi ki) maalesef her türlü olayı ciddiye almadıkları gibi araç bakımını sadece yağını filtreyi değiştir, haydi yolun açık olsun mantığı ile...

10. lucias

Grand Vitara’mı Aldım

Tekrardan merhabalar. Öncelikle iyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Aracın 1,5 haftalık kullanım sonucu tecrübelerimi paylaşmak isterim; -Araçta kışlık lastikler takılı olmasına rağmen ses izalasyonu çoğu Japon üretimi araca göre iyi -Yol tutuşu çok güzel -Yakıtı daha tecrübe ediyorum ama dün...
  11. lucias

Grand Vitara’mı Aldım

Çok teşekkürler, daha iyisi sizlerin olsun. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

12. lucias

Grand Vitara’mı Aldım

Merhaba dostlar. Sonunda ilk Suzuki aracımı alarak aranıza katıldım. Daha önce 4x4 olarak Dacia Duster, Ssangyong Kyron kullanmıştım. Şimdi 2007 model Grand Vitara JLX-AL modelini aldım. Bakalım ilerleyen günlerde aracı değişik modifikasyonlar uygulamayı düşünüyorum imkanlar dahilinde. Herkese...
  13. lucias

2018 Karavanla Orta Avrupa

İyi gezmeler Mehmet Bey. Öncelikle bu kadar detaylı bilgi ve paylaşım İçin teşekkürler, Tebrik ederim sizi iyi cesaret etmişsiniz dil bilmeden farklı ülkeleri gezmek. Bizde hanımla yazıları ve fotoğrafları keyifle inceleyip okuduk. Sayenizde bize de cesaret geldi. Bende Adana’lı sayılırım (Aslen...
  14. lucias

Almanyada Geri çağırılan DUSTER lar.

Duster sağlam (!) araç arkadaşlar... Lütfen! Ne demek soğukta hortum donması falan.... Hiçbirşey olmaz taş gibi (pardon kum gibi) bir araç işte ... 2015 Duster'ın Tavan Kısmından Gelen Sesler Ve Servis Hakkında

15. lucias

2015 Model Dacia Duster Egzozdan Gelen Bariz Duyulan Islık Sesi

Merhabalar. Öncelikle geçmiş olsun. Bende 2015 kasım ayında günlerce hayallerini kurduğum Duster 4x4'ü büyük bir heves ile sıfır olarak aldım, ama 4 aylık bir kullanım sonrası hevesim kursağımda kalarak satmak durumunda kaldım. Nedenlerini şu başlıkta görebilirsiniz; 2015 Duster'ın Tavan...
  16. lucias

Hyundai Terracan

Bu arada 2,9 ve 2.5 dizel motorlu versiyonlarını biliyorum, vergi ve görece parça bulunabilirliği açısından 2,5'ler alınası gibi duruyor(tabi 100 bg'lik dizel üniteden fazla bir performans ve yakıt ekonomisi beklenmemeli) Saygılar Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  17. lucias

Hyundai Terracan

Bende bu araçlara baktım, lakin gördüğüm kadar ile çoğu gümrük ihalelerinden çıkma ve km'leri 250.000 ve üzeri. Bu yaş ve km'de ki bir araç motor ve şanzımanlı ne gibi sorunlar üretir, bilinmez. Tamam doğru Pajero ile aynı platformu kullanıyor acaba motor ve şanzıman parçaları birbirine uyar mı...

18. lucias

Vitara 91-94 Hakkında Yardım

Merhaba, yazıyı son cümlesine kadar okudum. Suzuki ve Nissan'lar gerçekten güzel araçlar, lakin 30.000 tl bütçe ile daha genç (2009 ve üzeri) Ssangyong Actyon Sports alınabilir. Ben daha önce kullandım 1,5 yıl ve çok memnundum hem arazi aracı hemde otomobil gibi konforlu, motoru 2.0 olduğundan...
  19. lucias

Unimog 411 Projesi ...

Emeği geçen herkese candan teşekkürler. Müthiş bir çaba ürünü. Aracı nerede ve nasıl görebiliriz?? Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,851
Kayıtlı Üye Sayımız
166,647
Kaydolan Son Üyemiz
Pw250

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri