Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: İstanbul'a Yakın Kamp Alanları
Şile ilçesine bağlı Esenceli köyünde gölün (Ömerli Barajı) kenarında kamp yapılabilecek birkaç nokta var biz en ideal olan yere çadırları kurup güzel bir kamp yaptık 1.5 ay kadar evvel. Hem suya yakın hemde ormanlık bir yer olması ve sessizliği nedeni ile...
Ynt: Fotoğrafçılık Bölümü Tanışma Platformu
Tüm fotoğraf sevdalısı dostlara selamlar,
İstanbul'da yaşıyorum ağırlık olarak tarihi eser, mimari ve şehir manzarası fotoğrafları çekiyorum ama doğa fotoğraflarınada ilgim yok değil, bir fotoğraf turunda 8-10 saat gezip 300-400 kare fotoğraf çeken...
Ynt: Sensör ve Lens Temizliği
makineyi temizlemek ciddi bir risk ama ben sürekli temizletme ile uğraşacağıma kendim temizlemeyi tercih ediyorum sensörde bir çizik oluştuğuna şahit olmadım
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu
Herkese selamlar,
Sıkı bir gezginim, gezmeyi ve fotoğraf çekmeyi seviyorum onun dışında kamp ve doğa organizasyonlarında bulunmaktan hoşlanırım. Çektiğim fotoğrafları çeşitli internet sitelerinde paylaşıyorum ağırlık olarak tarihi eserler ilgi alanıma...