Arama sonuçlarınız

1. C

VX 100 Hakkında Bilgi Lütfen

Ynt: VX 100 Hakkında Bilgi Lütfen Ha bundan sonrada pek birşey sorup sizleri rahatsız etmem herhalde.Üyeliğimin silinmesinide isteyebilirim belkide.b civan

2. C

Ynt: VX 100 Hakkında Bilgi Lütfen Değerli arkadaşlarım.Zahmet buyurupta sahibim coma bakarsanız çobanoğlu otomotivde 45,000 ytl tiptonık vites VX 100 var.2000 mod-94.000km de.İşkembeyi kübradan atmıyorum Yargısız infaz yapmayın.Ha yoksada yanlış yazılmışsa eğer oda benim suçum olmasa gerek...
  3. C

Ynt: VX 100 Hakkında Bilgi Lütfen VX içinde genel bilgide olabilir sy çelikel

4. C

Ynt: VX 100 Hakkında Bilgi Lütfen Ve bu vites tipinin kullanılan yakıt çeşidine (lpg-benzin) uzun yolda-arazide müsbet veya menfi katkısı nekadardır
  5. C

Ynt: VX 100 Hakkında Bilgi Lütfen Değerli arkadaşlar.Tiptonik vites nedir.Artıları ve eksileri nelerdir.Sıradan bir otomatık vitese göre asvaltta ve arazideki avantajları ve dezavantajları nedir.Tercihte otomu tiptonikmi sizce.sevgiler b civan-bşk Yusufeli

6. C

Hangi Hilux ?

Ynt: Hangi Hilux ? Değerli arkdaşlar.2,4 ile 2,8 hilüx arasındaki performas farkı nedir.Hissedilir derecede (arazi ve asfaltta) fark varmıdır.Yoksa hangisi olsa birşey farketmezmi.Bir söz vardır(nasıl derler) beyaz koç siyah koç farketmez önemli olan Koç olmaktır.Önemli olan hilüx olmasımı...

7. C

Yapmadan Dönme

Ynt: Yapmadan Dönme Her av sezonu Yusufeli avlaklarında (gerekli izinler alınarak tabi) büyük av yapmadan dönme.Hele hele kızıl keçi-çengel boynuz kınalı keklik ve tavşan avı yapmadan asla dönme.sevgilerimle Rastgele.b CivanYusufeli-Sarıgöl Avc Der Bşk.
  8. C

1998 Land Cruiser FJ80

Ynt: 1998 Land Cruiser FJ80 Değerli arkadaşlar.Araç alırken araçta en fazla nelerin olmasına dikkat edersiniz.Misal;bir vinç i bir ABS ye tercihmi edersiniz-bir hava yastığinı bir defransıyel kilidinden önemlimi tutarsınız yoksa arkadaş yeterki rengi siyah olsun klıması ve bana uzun yolda da...
  9. C

1998 Land Cruiser FJ80

Ynt: 1998 Land Cruiser FJ80 Gerek arazide gerekse de asfaltta ABS-ESP-ASR-AFU-EDB olmazsa olmazlar arasındamı.+ve - nelerdir.sevgiler bCivan

10. C

1998 Land Cruiser FJ80

Ynt: 1998 Land Cruiser FJ80 Değerli arkadaşlar VX80 ile VX100 lerin arasında barız farklar nedir.100 ler biraz daha hantal vede ağirmıdır yoksa arazi performanslarıda nasıldırdır 80 lere göre kullanışlari sizce nasıl.80 ler daha hafif ve daha serimi arazi ve asfaltta tavsiye niteliğinde.sevgiler

11. C

1998 Land Cruiser FJ80

Ynt: 1998 Land Cruiser FJ80 Yapmayın sy assuva.Hadi XJ neysede G-serisini nasıl yabana atarsınız anlamıyorum doğrusu.sevgiler b Civan
  12. C

1998 Land Cruiser FJ80

Ynt: 1998 Land Cruiser FJ80 Değerli arkadaşlar.Mercedes-G /Jeep XJ ve Toyota VX 80 arasında kaç aydır gidip gidip geliyorum.Gidip gidip geliyorum.Nezamana kadar sürecek bu işkence onuda bilmiyorum.Vallahi dişlilerden birkaçını sıyırmaktan korkuyorum inanın.Sevgiler b Civan.Yusufeli Avcilar Der...

13. C

Tanışma Köşesi (Off-Road)

Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road) Değerli arkadaşlar herkese merhaba.Ava doğaya spora hevesli meraklı vede hizmet eden biri olarak aranıza yeni katıldım.Aklımda mercedes G serisi veya Jeep-JX var.Avda doğada ve gezinti için.sevgiler.birol Civan.Artvin-Yusufeli Avcilar Der Başk. Not:Yusufeline...
  14. C

Jeep Cherokee' nin Hangi Modeli Sorunsuz ve Sağlamdır

Ynt: Jeep Cherokee' nin Hangi Modeli Sorunsuz ve Sağlamdır değerli arkadaşlar cherokee nin classic modeli nasıl sizce.almaya değermi.3000cc benzinli-94 mod.110.000km avda ve gezintide.genelde kar ve kırık arazide.sevgiler b civan avc der bşk yusufeli
  15. C

Grand Cherokee 4.0 lt İle 5.2 lt. Arasında Seçim

Ynt: Grand Cherokee 4.0 lt İle 5.2 lt. Arasında Seçim değerli arkadaşlar.cherokee nin classic modeli nasıl sizce.3000cc benzinli 94.mod.avda ve gezintide.ama genelde karda ve kırık arazide.sevgiler b civan avc der bşk-yusufeli

16. C

Kaçkar Dağı Büyük Buzul Rotası

Ynt: Kaçkar Dağı Büyük Buzul Rotası Bakınız değerli arkadaşlar bu program vede teklif off-road çılar ve Raft çılar içinde geçerlidir.Bu gidilecek parkur aynı zamandada çok mükemmel off-road ve Raft parkurudurda demedi demeyin sakın.b Civan
  17. C

Kaçkar Dağı Büyük Buzul Rotası

Ynt: Kaçkar Dağı Büyük Buzul Rotası Değerli arkadaşlar.Eğer bu kaçkar gezisini yapmadıysanız (ki tarih biraz eskiyi gösteriyor) ve bu Kaçkarlar gezisine şayet Yusufeli tarafından başlarsanız alın benden size program.(parayla satılmaz)Şirin İlçemiz Yusufeli mize geliyorsunuz.Hemen bana...
  18. C

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Değerli arkadaşlar.Ben birol Civan.Artvin-Yusufeli Avcilar Der Bşk.Jip almak için başka bir siteyi dolaşirken ordaki adresten burayı tıkladım tesadüf.Ama memnunum.Güzel bir çalışma emeği geçen herkese derneğim ve şahsım adına teşekkürlerimi...

19. C

Araç Seçimi

Ynt: Araç Seçimi Değerli arkadaşlar.Aranıza yeni katıldım herkese merhaba.Sizden Daewoo nun Musso mod hakkında bilgi almak istiyorum.Sizce nasıl bir araç.Avda ve gezintide kullanmak için.Müsbet veya menfi bilgiye ihtiyacım var.Almaya değermi.Sevgilerimle birol Civan.Artvin-Yusufeli Avcılar Der...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,846
Kayıtlı Üye Sayımız
166,647
Kaydolan Son Üyemiz
Pw250

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri