Arama sonuçlarınız

1. COY

Akıllı Telefonlar Üzerinden PTT (Bas-Konuş) Haberleşme

Ynt: Akıllı Telefonlar Üzerinden PTT (Bas-Konuş) Haberleşme Sifre yollarmısınız lütfen iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

2. COY

satilik aksesuar

Ynt: satilik aksesuar Telsiz duruyor mu iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
  3. COY

Hudoff Muhabbet Köşesi

Ynt: Hudoff Muhabbet Köşesi Lopez kurumuş mudur ;D ;D ;D

4. COY

Hudoff 16.03.2014 Gezimizi Nereye Yapıyoruz

Ynt: Hudoff 16.03.2014 Gezimizi Nereye Yapıyoruz Kasko var bugün güzelce yıkattım, yarın başvuruda bulanacağım. Ayrıca çok keyif aldım, haftaya tekrar devam inşallah. ;D
  5. COY

Ynt: Hudoff 16.03.2014 Gezimizi Nereye Yapıyoruz uzun şasi standart terrano ii, 4 yaşında oğlum ve eşimle birlikte beni bile kabul eden ve yolda bırakmayan ekibe çok teşekkür ederim. çok keyifli bir haftasonu oldu. arka tampon ve arka plakayı yaptırınca halledeceğiz inşallah ;D nerede...

6. COY

Hudoff Çiftalan Gezimiz 16.03.2014

Ynt: Hudoff Çiftalan Gezimiz 16.03.2014 http://www.youtube.com/watch?v=DKzfATGGous&feature=youtu.be

7. COY

Hudoff Çiftalan Gezimiz 16.03.2014

Ynt: Hudoff Çiftalan Gezimiz 16.03.2014 http://www.youtube.com/watch?v=osuqkq6fWHw&feature=youtu.be
  8. COY

Ilk kareler iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
  9. COY

Nissan X-Trail Alacağım.

Ynt: Nissan X-Trail Alacağım. 2000 terrona 2,7 long'u mu satıp bir 2006 x-trail 2.0 benzinli aldım. en baştaki yorum gibi terrano bir tank, x-trail özelliği biraz fazla bir otomobil. ihtiyacın ne olduğu çok önemli. kıyaslamamak gerek.

10. COY

terrano 3.0 ddi vites kollarının oldugu bölümde ısınma sorunu....

Ynt: terrano 3.0 ddi vites kollarının oldugu bölümde ısınma sorunu.... aracın altında o kısımdan egzost geçiyor. egzost ile taban saçı arasında izolasyon saçı olması gerekir. eğer paslanıp düşmüş ise ısı yapar. Aynı saç arka sofor koltuğunun altında da var.

11. COY

4x4 Kamyonetin Boğaziçi Köprüsünden Geçmesi Yasak, Vergisi Binek

Ynt: 4x4 Kamyonetin Boğaziçi Köprüsünden Geçmesi Yasak, Vergisi Binek güncel...
  12. COY

Nissan Terrano II Hakkında Herşey

Ynt: Nissan Terrano II Hakkında Herşey bu sorun bende de olmuştu. Ön farları yakan kablolarda problem olduğu için çıktı. bu kablolar değişince sorun ortadan kalktı.

13. COY

Önemli Duyuru !!!

Ynt: Önemli Duyuru !!! yeni bir gelişme var mı?
  14. COY

Gezenbilir Kemerburgaz'da Off-Road (10.10.2010) Fotoğraflar

Ynt: Gezenbilir Kemerburgaz'da Off-Road (10.10.2010) Fotoğraflar U kilit, MT Lastik ve strap olmadan çok zor olur ;)
  15. COY

Gezenbilir Kemerburgaz'da Off-Road (10.10.2010) Fotoğraflar

Ynt: Gezenbilir Kemerburgaz'da Off-Road (10.10.2010) Fotoğraflar Ben Nissan Terano II standart lastik ile birinci bölüme geldim. Off-road organizasyonuna ilk defa katıldım ve çok eğlenceliydi. Düzenleyenlere çok teşekkür ederim. benim araç ile ikinci bölüme girseydim herhalde çıkamazdım :)

16. COY

Gezenbilir Kemerburgaz'da Off-Road'a Gidiyor! (10 Ekim 2010)

Ynt: Gezenbilir Kemerburgaz'da Off-Road'a Gidiyor! (10 Ekim 2010) Sizleri dinleyerek, vazgeçtim :( bir dahaki sefere
  17. COY

Ynt: Gezenbilir Kemerburgaz'da Off-Road'a Gidiyor! (10 Ekim 2010) 1- Hasan çalışkan (pancarmotorcu) 2- Murat&Uğur ( DAMAST) 3- Ahmet GÜNDÜZ ( Arwin ) 4- Selahattin - Kazım Doğan ( Doğan Oto ) 5- Hakan Bulu ( xano) 6- Esat...
  18. COY

Ynt: Gezenbilir Kemerburgaz'da Off-Road'a Gidiyor! (10 Ekim 2010) tüm bilenleri uyarılarını dinleyerek bu hafta sizlere iyi eğlenceler diliyorum. Umarım bolcana çamurlanırsınız...

19. COY

Ynt: Kemerburgaz'da Off-Road 'a Gidiyoruz (10 ekim 2010) tavsiyeleri dinlemeye çalışıyorum :) çoçuk koltuğu özel kenar kafalığı da var. Aracımız Nissan Terrano II 2.7 TDI. ısıtmada şimdiye kadar sıkıntı hiç yaşamadım ama tekrarlıyorum, tavsiyelere göre çok yemezse yoldan dönerim artık.
  20. COY

Ynt: Gezenbilir Kemerburgaz'da Off-Road'a Gidiyor! (10 Ekim 2010) Murat Bey, sizler gibi tecrübeli biri bu şekilde öneriyorsa dinlemekte fayda var ! şirketten 2 tane kamyonlarda kullandığımız spanzet ve çelik halat almıştım ama bebekle maceraya gerek yok anlaşılan :)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,846
Kayıtlı Üye Sayımız
166,646
Kaydolan Son Üyemiz
MentorMind

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri