Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Hudoff 16.03.2014 Gezimizi Nereye Yapıyoruz
Kasko var bugün güzelce yıkattım, yarın başvuruda bulanacağım. Ayrıca çok keyif aldım, haftaya tekrar devam inşallah. ;D
Ynt: Hudoff 16.03.2014 Gezimizi Nereye Yapıyoruz
uzun şasi standart terrano ii, 4 yaşında oğlum ve eşimle birlikte beni bile kabul eden ve yolda bırakmayan ekibe çok teşekkür ederim.
çok keyifli bir haftasonu oldu.
arka tampon ve arka plakayı yaptırınca halledeceğiz inşallah ;D nerede...
Ynt: Nissan X-Trail Alacağım.
2000 terrona 2,7 long'u mu satıp bir 2006 x-trail 2.0 benzinli aldım.
en baştaki yorum gibi terrano bir tank, x-trail özelliği biraz fazla bir otomobil.
ihtiyacın ne olduğu çok önemli. kıyaslamamak gerek.
Ynt: terrano 3.0 ddi vites kollarının oldugu bölümde ısınma sorunu....
aracın altında o kısımdan egzost geçiyor. egzost ile taban saçı arasında izolasyon saçı olması gerekir. eğer paslanıp düşmüş ise ısı yapar. Aynı saç arka sofor koltuğunun altında da var.
Ynt: Nissan Terrano II Hakkında Herşey
bu sorun bende de olmuştu. Ön farları yakan kablolarda problem olduğu için çıktı. bu kablolar değişince sorun ortadan kalktı.
Ynt: Gezenbilir Kemerburgaz'da Off-Road (10.10.2010) Fotoğraflar
Ben Nissan Terano II standart lastik ile birinci bölüme geldim. Off-road organizasyonuna ilk defa katıldım ve çok eğlenceliydi.
Düzenleyenlere çok teşekkür ederim. benim araç ile ikinci bölüme girseydim herhalde çıkamazdım :)
Ynt: Gezenbilir Kemerburgaz'da Off-Road'a Gidiyor! (10 Ekim 2010)
tüm bilenleri uyarılarını dinleyerek bu hafta sizlere iyi eğlenceler diliyorum. Umarım bolcana çamurlanırsınız...
Ynt: Kemerburgaz'da Off-Road 'a Gidiyoruz (10 ekim 2010)
tavsiyeleri dinlemeye çalışıyorum :)
çoçuk koltuğu özel kenar kafalığı da var. Aracımız Nissan Terrano II 2.7 TDI. ısıtmada şimdiye kadar sıkıntı hiç yaşamadım ama tekrarlıyorum, tavsiyelere göre çok yemezse yoldan dönerim artık.
Ynt: Gezenbilir Kemerburgaz'da Off-Road'a Gidiyor! (10 Ekim 2010)
Murat Bey,
sizler gibi tecrübeli biri bu şekilde öneriyorsa dinlemekte fayda var !
şirketten 2 tane kamyonlarda kullandığımız spanzet ve çelik halat almıştım ama bebekle maceraya gerek yok anlaşılan :)