Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sayın @janberkaydemir eğer aracınız hazırsa iç yerleşiminin fotoğraflarını paylaşabilirseniz çok mutlu olurum aynı araçla bende avrupa turu planlıyorum bu noktada bana çok yardımcı olabilirsiniz.
Ynt: Çadır Seçimi
Cevaplarınız için teşekkürler. yukarıda linkte verdiğim campus marka çadır hakkında ne forumda ne de internette kullanıcı yorumu bulamadım bu çadır hakkında bir bilginiz var mı?
Peki sizce husky çadırların zayıf ve güclü olduğu taraflar nelerdir? Umarım sorularımla sıkmıyorumdur sadece daha sonra keşke demek istemiyorum :)
Verdiğiniz örnekteki husky ne yazık ki boyut olarak bana uymuyor. :) Pinguin e gelirsek onun iç boyutlarını tam bulamadım. Uyku tulumu için dediklerinizi dikkate alacağım :) . Husky boyard ı daha önce kullanmışmıydınız ?
Merhaba arkadaşlar . Genellikle ilkbahar ve yaz aylarında kullanmayı planladığım bir çadır almak istiyorum. Kamp kuracağım yerler genelde sahil kesimi olacak. Aşağıda linklerini verdiğim 3 çadır hem maddi anlamda hemde fiziki yapısıyla bana uygun(Boyum 1.90 forumda bir...
Ynt: vw tiguan t&f 2.0 4x4 (aracıma modifiye)
tafsiyeleriniz ve görüşleriniz için cok teşekkürler. bu arada alacağım araçta güvenlik önlemleri şimdiki aracım kadar olmasa bile ona yakın olmasını isterim çünkü uzun yolda da kullanıcam ve bu kaza olayındaki düşüncem de şu şekilde ben her zaman...
sanırım biraz geç kaldınız:D aracımı satılıga cıkardım bile:D ama şöyle bir durum var benim arac toplamaya vaktim yok ben toplanmış bir defender alıp duruma göre ekleme ve çıkarma yapmayı düşünüyorum çünkü arazide kullanıcagımdan cok şehir içinde de...
gerçekten gezilerinize katılmayı cok isterim en kısa zamanda izmir ve çevresinde yapılan bir gezi olursa katılmaktan mutluluk duyarım.Hem de offroad dünyasını biraz daha yakından tanıyıp zorluklarını öğrenmiş olurum
tüm cevaplarınız için teşekkürler tiguanıma hiç dokanmamaya karar verdim ama içimdeki bir his hala çamura kara delicesine girmek istiyor :D
kısacası su an offroad merakımı beklemeye aldım hiç olmadı dayanamazsam cüzzi miktarlara satılan ikinci el...
cevabınız için teşekkürler
aslında cok güzel bi araç ama benim içime sinmeyen bir kaç kısmı var bunlardan biri kalıp
kalıplı bir arac istiyorum bu yüzdende büyük ihtimalle tiguanımı satıcam
yerine l200 4x2 düşünüyorum benim aracıma göre üzerinde...