Arama sonuçlarınız

1. A

Öyle mi, Böyle mi Derken Dacia Duster Araç Fiyatı Belli Oldu.

Ynt: Öyle mi, Böyle mi Derken Dacia Duster Araç Fiyatı Belli Oldu. tamamen katılıyorum.

2. A

Iveco LMV (Light Multirole Vehicle)

Ynt: Iveco LMV (Light Multirole Vehicle) mevcutta oturmuş bir entegrasyon sağlamışlar.İveco firması böyle bir araç üretebiliyor fakat gelişmiş pazar payı açısından fazla gelişememiş bu bir handikap olmuş.Askeri alandaki gelişmesi gayet başarılı . Tasarım ,ergonomi alanında beğendiğimi...
  3. A

Toyota Land Cruiser Hakkında Sohbet

Ynt: Toyota Land Cruiser Hakkında Sohbet şu anda da vazgeçemedim Toyota Corolla Sole'den :) 4 sene oldu.

4. A

Toyota Land Cruiser Hakkında Sohbet

Ynt: Toyota Land Cruiser Hakkında Sohbet Birgün Toyota corolla almak için Pendikte Toyota mağazasına gittim.Arabanın tüm satış işlerimi bitirdik.Otomobili çıkartacağız galeride bir LAND CRUSER gördüm .O ne heybetli bir arabadır.Aldığım arabadan önce :) Land Cruser 'un koltuğuna oturdum.Bu kadar...
  5. A

Öyle mi, Böyle mi Derken Dacia Duster Araç Fiyatı Belli Oldu.

Ynt: Öyle mi, Böyle mi Derken Dacia Duster Araç Fiyatı Belli Oldu. reklamını görmüstüm ,güzel bir binek otomobile benziyor.Ama tabi 4 çeker niteliğinde iyi bir çıkış yapabilecek mi çok merak ediyorum.Qaskai şu andaki favorilerimden açıkcası.Fiyat marjı Duster'ın gayet iyi gözüküyor...

6. A

Trenle Türkiye Turu

Ynt: Trenle Türkiye Turu trenle gezip fotoğraf makinasının denklanşörüne basmak gibisi yok.Tren rahatlığın konforun olduğu bir ulaşım yollar ,tren rayları bir ömür gibi çok güzel o duygu çok başka birşey ,tarihten bu yana sapasağlam kalmış demekki bir farkı var diğer ulaşım icatlarından.

7. A

Ford Focus ile Orman Gezintisi

Ynt: Ford Focus ile Orman Gezintisi focusta 4 teker birbirinden bağımsız değil miydi
  8. A

Bir Otomobilin İnanılmaz Evrimi

Ynt: Bir Otomobilin İnanılmaz Evrimi olay aynen görüntüden ibaret ama uğraşmış adam çok güzel tasarım olarak.
  9. A

Çekme Karavan Seçimi Hakkında Yardım ve Tavsiyeleriniz?

Ynt: Çekme Karavan Seçimi Hakkında Yardım ve Tavsiyeleriniz? evet bu konuda hemfikirim bende :) bende yeniyim ama sizin gibi düşünüyorum mobil karavan tabiri caizse

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,847
Kayıtlı Üye Sayımız
166,644
Kaydolan Son Üyemiz
sailortr

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri