Arama sonuçlarınız

1. ta4co

Telsiz Hakkında Yardım

Ynt: Telsiz Hakkında Yardım Sayın istanbuldacom nick isimli arkadaşım. Bu sitede 2. kez başıma geliyor bu gayet saygılı ve kibar vaziyette fikir beyan etmek bilgi paylaşmak için yardımcı olamak için konuya yorum yapıyoruz anında agresif cevaplar yazılıyor sakin ve seviyeli yazışmayı...

2. ta4co

Telsiz Hakkında Yardım

Ynt: Telsiz Hakkında Yardım Bülent selam. Bu cihazı inceledim sadece GMRS frekasları var ve hava tahmini kanallarını dinliyor PMR uyumu söz konusu değil çıkış gücü 5 watt demekte zaten bizde PMR da 5 watt a izin yok sadece 0,5 watt legaldir. Bu cihaz bizde kullanılan PMR telsizler ile...
  3. ta4co

Telsiz Hakkında Yardım

Ynt: Telsiz Hakkında Yardım Beyler kusura bakmayın ama fikirlerimi beyan etmek istiyorum yanlış anlaşılmasın. Öncelikle GMRS ve FRS telsizler henüz Türkiye de legal değil frekansları lisanssız kullanım için onaylanmada sadece PMR frekanslar ve dolayısı ile telsizler lisanssız kullanım için...

4. ta4co

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Ayhan bey; Teşekkürler yazı için kapsamlı bir konu her türlü fikre saygım sonsuz. Selamlarımı sunuyorum saygılarımla.
  5. ta4co

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Güyadın arkadaşlar. Av konusu birazcık yanlış anlaşılıyor herlhalde,bu konu hakkında tartışmayacağım herkesin av dan avcı dan ne anlağına göre değişiyor ama avcı demek katil katilliamcı hayvan düşmanı demek değildir. Hayvansever'im diyen arkadaşlar kaç...

6. ta4co

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Teşekkür ederim arkadaşlar,bir gün aranızda olmak dileğiyle. Saygılar

7. ta4co

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Arkadaşlar herkese teşekkür ederim. Saygılarımla.
  8. ta4co

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Selam. ta4co amatör telsiz çağrı adım. Adım Özcan ASLAN Güneydoğu Gazisi Emekli Jandarma Komando Astsubayıyım.Yaralandıktan sonra ayrıldım ve şu an Dalaman Havalimanında özel bir şirkette Bilgi İşlem Sorumlusuyum. Hobilerim Amatör Telsiz-Arazi...
  9. ta4co

Uzun Mesafe Telsiz ile Haberleşme

Ynt: Uzun Mesafe Telsiz ile Haberleşme Bülent hocam bende arabama o sistemi kurmak için uğraşı içindeyim HF telsiz VHF ve UHF telsiz anten tuner hazır ama o linkte bulunan arabanın dışındaki gibi bir anten malesef Türkiye de yok yurdışını beklemekteyim. 73's

10. ta4co

Telsiz Hakkında Yardım

Ynt: Telsiz Hakkında Yardım hocam araç montajlı CB en iyi çözüm.Herkeste kolayca edinebilir gurup yada konvoy için lisans vs. sorun olmaz ben amatör olmama ragmen amatör arkadaşlarla konvoyda bile CB tercih ediyorum. Midland yerine çıkış gücü fabrikasyon olarak bira daha yüksek bir CB var...

11. ta4co

Uzun Mesafe Telsiz ile Haberleşme

Ynt: Uzun Mesafe Telsiz ile Haberleşme uzun mesafeden kasıt 10 ila 100 km arasında bir haberleşme yada haberleşme tekniğinde bilgili iseniz; uzak mesafede haberleşmeden kasıt isteğim yani ,deprem sel heyalan çığ göçük yaralanma düşme ölüm, terör savaş ve bunun gibi durumlarda bir insan bir...
  12. ta4co

Telsiz Hakkında Yardım

Ynt: Telsiz Hakkında Yardım Arkadaşlar selam. Aranıza yeni katıldım,hemen kısaca kendimi tanıtayım öncelikle elektrik bölümü kaynaklaı askeri okul mezunu güeydoğu gazisi emekli JçKomd.Astsubayı olup şu an Dalaman Havalimanı özel bir şirkette Bilgi İşlem de çalışmakatayım.Aynı zamanda burada...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,847
Kayıtlı Üye Sayımız
166,643
Kaydolan Son Üyemiz
ekstırimsever22

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri