Arama sonuçlarınız

1. K

4*4 90 HP DUSTER

Ynt: 4*4 90 HP DUSTER Merhaba arkadaşlar, hafta sonu dacia bayisindeydim. Enine boyuna çok detaylı incelemelerde bulundum. Ve kararım da değişim oldu ;) laruette olacak bu kesin de kesin olmayan malum para durumları nedeniyle 4*2 mi 4*4 mü. Bakalım arabam satılana kadar enine boyuna tartıp...

2. K

Dacia - Duster'de Rüzgar Sorunsalı

Takip. Eee ne yapalım bende 1-2 aya kadar alacam nasipse Dusteri o yüzden sıkı markaja devam. Saygılar.
  3. K

4*4 90 HP DUSTER

Ynt: 4*4 90 HP DUSTER Çok teşekkür ediyorum. Vakit ayırıp vermiş olduğunuz bilgiler gayet tatminkar oldu. Kendi arabam satılık arayan soran oluyor ama henüz anlaşma olmadı. Gelişmeleri buradan sizlerle paylaşacam. Çok yakında bende aranıza katılmayı umut ediyorum. Saygılar.

4. K

4*4 90 HP DUSTER

Ynt: 4*4 90 HP DUSTER Sayın Mimar teşekkür ediyorum verdiğiniz cevaplar için. Bu başlıklardan hariç birkaç sorum olacak size. 1-Aracınızı hiç zorlu yol şartlarında deneme imkanınız oldu mu? olduysa ne gibi sonuçlar elde ettiniz. (Bu çok önemli benim için, malum bahsetmiştim Karadeniz de...
  5. K

4*4 90 HP DUSTER

Ynt: 4*4 90 HP DUSTER Sevgili Olgun, Mimar arkadaşa nasıl ulaşırım bilmiyorum. Bu yüzden bende form üzerinden görüş alayım dedim. Kendi arabamı web de satılığa koydum üç beş arayan oluyor. İllaki biriyle anlaşacaz. Ama hala karar verebilmiş değilim. Duster olacağı kesni de. Bütçeme göre hemen...

6. K

4*4 90 HP DUSTER

Ynt: 4*4 90 HP DUSTER Ben sadece 90 Hp 4*4 aracın arazi performansını merak ettiğimden sordum. Sadece zorlu yol şartlarında nasıldır diye sorayım dedim ama her zamanki gibi konu gene başka yerlere doğru sapmış gidiyor.

7. K

4*4 90 HP DUSTER

Ynt: 4*4 90 HP DUSTER Yüreğinin estiği yere git felsefesiyle hareket edeceğim gibi görünüyor. Yüreğim 4*4 90 Hp Duster diyor. Ama form susuyor. Bakalım hayırlısı.
  8. K

4*4 90 HP DUSTER

Ynt: 4*4 90 HP DUSTER Yok mu? 90 hp 4x4 Duster sahibi.
  9. K

4*4 90 HP DUSTER

Ynt: 4*4 90 HP DUSTER off road gibi bir düşüncem yok. sadece zorlu yol şartlarında gidebilecek bir araç. yaylada evim var, köyde evim var. bu yollar malum karadeniz yolu. karı var çamuru var. 110 hp ile 90 hp arasında 6 bin tl fiyat farkı oluşuyor donanım ekleyince. Kredi de kullanacağımıza...

10. K

4*4 90 HP DUSTER

Merhaba arkadaşlar; Allah nasip ederse birkaç aya kadar 4x4 90 HP DUSTER almayı planlıyorum. Şu an elimde Lada Vega 1.5 16V 2004 model aracım var. Onu da zamanında 0 km olarak almıştım. Karadenizin yaylalarında köy yollarında verdiğim her kuruşu, sonuna kadar helal ettirerek kullandım ladamı...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,846
Kayıtlı Üye Sayımız
166,643
Kaydolan Son Üyemiz
ekstırimsever22

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri