Arama sonuçlarınız

1. PIKACU

2.5 Blazer s-10

Ynt: 2.5 Blazer s-10 rıca ederım hayırlısı olsun...

2. PIKACU

2.5 Blazer s-10

Ynt: 2.5 Blazer s-10 88 model 2.5 lerle ılhılı bılgım yok malesef.ama 4.3 lerle ılgılı sormak ıstedıklerınız varsa bıldıgım kadar paylasabılırım.
  3. PIKACU

2.5 Blazer s-10

Ynt: 2.5 Blazer s-10 88 modelın orjınal 2.5 ı var ama dıgerlerının yok.sonradan motor atılmıs kesın.

4. PIKACU

2.5 Blazer s-10

Ynt: 2.5 Blazer s-10 blazerların orjınal 2.5 motorlu modelı yoktur.orjınal 2.2 motorlar var ama bu model turkıyede yok.2.5 motor sadece s-10 pıkaplarda var onlarda dızel motorlardır.
  5. PIKACU

HEAD OUTDOOR BOT 129 TL !!!BUGÜN SON.HER NUMARA MEVCUT

Ynt: HEAD OUTDOOR BOT 129 TL !!!BUGÜN SON.HER NUMARA MEVCUT arkadaslar kampanya bugun sona erıyor. ılgınıze tesekkur ederım.

6. PIKACU

Ynt: HEAD OUTDOOR BOT 129 TL !!!! KACIRMAYIN.HER NUMARA MEVCUT arkadaslar bugunku sıparısler kargoya verılmıstır.bundan sonrakı sıparısler yarın gonderılecektır. tesekkurler ıyı gunlerde gıyın.

7. PIKACU

Ynt: HEAD OUTDOOR BOT 129 TL !!!! KACIRMAYIN.HER NUMARA MEVCUT arkadaslar 129 tlden satısa acılmıstır.paypal ıle odeme ımkanıda mevcuttur.gule gule eskıtın.
  8. PIKACU

Ynt: HEAD OUTDOOR BOT 129 TL !!!! KACIRMAYIN.HER NUMARA MEVCUT sıtemız daha tam manasıyla bıtmemıstır.aslında bu ay sonunda acılısını yapacaktık.ama hazır kar kıs varken gezenbılır uyelerıne boyle bır fırsat yaratalım ıstedık.
  9. PIKACU

DUNYACA KENDINI KANITLAMIS BIR MARKA OLAN HEAD OUTDOOR BOT GEZENBILIR UYELERINE 129 TL. ELIMIZDE SINIRLI SAYDA KALAN BU BOT YENI ACILAN SITEMIZDE GEZENBILIR UYELERINE INDIRIMLI OLARAK 1 SAAT ICINDE SITEDEN 129 TL YE ALABILIRLER. BU KAMPANYA SADECE BUGUN VE YARIN GECERLI OLACAKTIR.BU FIYATA BU...

10. PIKACU

YERLI YOGURT MAYASI

Ynt: YERLI YOGURT MAYASI anlayamadıgım bır sebepten dolayı sıparısım gelmemıs. :( can sıkıcı bır durum tabı .ıstanbulda real ve mıgroslarda bu urun yok. ıyıce sogumaya basladım :)

11. PIKACU

YERLI YOGURT MAYASI

Ynt: YERLI YOGURT MAYASI uzun arastırma sonucunda hıc bıryerde bulamadıgım bu paketı a.o.c ıstanbul bayısı berk organık ( 0 216 340 84 51) le gorusem sonucunda , salı ve cuma gunlerı sevkıyatlarının oldugunu ve 2 gun oncesınden sıparıs verılesı durumunda urunlerı getırtebıleceklerını soyledı...
  12. PIKACU

Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi

Ynt: Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi valla arkadasım sıstemı denedıkten sonra ben deneyımlerımı ve bıldıklerımı konustum yazdım.adam yerıne koyup benı dınledıler ve urun hakkındakı bılınmeyenler ortaya cıktı ve konu kapandı.uzun suredırde kımse yorum yapmadı. ta ki konuda neler yazıldıgını...

13. PIKACU

Ynt: Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi valla ıyı cesaret. :) tebrık ederım. forumda ılk deneyen kısı olarak dusundugunuzden fazla tasarruf edecegınız kesın. beklıyoruz gelırmelerı..
  14. PIKACU

SIGORTA STOPAJLARINI DEVLET IADE EDIYOR!!!!!

Gelir Vergisi Kanunu’nda yapılan değişiklik ile 29.08.2012 tarihinden itibaren Bireysel Emeklilik Sözleşmesi ve Birikimli Hayat Sigorta poliçeleriyle ilgili yapılan ödemelerde sadece irat (getiri) üzerinden stopaj kesintisi yapılması uygulamasına geçilmiştir. 07.10.2001 tarihinden sonra...
  15. PIKACU

Blazer Yakıt Tüketimi

mumkunatı yok 38 kurus olmasının.ya uzun yol degerlerıdır.yada yanlıs olcmustur.lpg lıtresı 2.70 tl.buda 100 km de 14 lıtre yaparkı chevrolet ın fabrıka degerlerındekı benzın sarfıyatının bıle asagısında. sehır ıcınde 38 kurus yakıyorsa uzun yolda 25 kurus yakıyodur onun hesabına gore :) akıl...

16. PIKACU

Blazer Yakıt Tüketimi

21-23 lıtre arasıda ben yakıyorum.asagı dusurmen zor.ne yaptıysam dusuremedım.bakımlarını kesınlıkle aksatmam.hatta bı ara 30 lıtrelerı gordum gaz ayarından dolayı. uzun yolda 16-18 lıtre arası olur. zaten benzınlı teknık verılerınde sehır ıcı 21 lıtre uzun yolda 16 lıtre yakar dıyor.gazlıda...
  17. PIKACU

Ynt: Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi evet kullanmıstım.testlerım ve tecrubelerım oncekı sayfalarda mevcut..
  18. PIKACU

Ynt: Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi :D :D :D yavuz abı 200 sayfa daha gıder bu konu..

19. PIKACU

Ynt: Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi arkadasım bencede en dogrusu.. sıstemı forumda test eden ve tecrubelerını paylasan bırısı olarak tekrar soyluyorum.tasarruf varmı var.hemde oldukca ıyı.ama ne araca zararını bılebılıyoruz ne bır garantı var nede urunun arkasında durabılecek saglam...
  20. PIKACU

96 BLAZER lpg de rolantı sorunu yardım!!!

Ynt: 96 BLAZER lpg de rolantı sorunu yardım!!! bıraz kınayelı tesekkur olmus ama yenı gordum sorunuzu.:) aynısından banada lazım 96 blazer ıcın.yurtdısında buldum.komple tek parca.kalıp seklınde.ama kargo falan cok para tutuyordu.buradakı dosemecıler o kavıslerı falan verebılırmı acaba.yanı...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,639
Kaydolan Son Üyemiz
derinb

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri