Arama sonuçlarınız

1. PIKACU

Gezenbilir Sticker İstiyorum

Ynt: Gezenbilir Sticker İstiyorum ayhan bey stıckerlar geldı.ellerınıze saglık cok tesekkur ederım..

2. PIKACU

92model Blazer 4.3 Motor Araç Biraz Yorgun Gibi Alınırmı 13.500 E

Ynt: 92model Blazer 4.3 Motor Araç Biraz Yorgun Gibi Alınırmı 13.500 E ttogan arkadasım bende sana katılıyorum.lpg benzın degerlerının %20 fazlasını yakar her aracta.bu aracın sehır ıcı fabrıka verılerı yanılmıyorsam 21 lıtre yanı sehır ıcınde 25 lıtreyı gecmezsın.uzun yoldada 18 lıtreyı...
  3. PIKACU

Sıgarayı Herkes Bırakabılır Artık!!

Ynt: Sıgarayı Herkes Bırakabılır Artık!! sıgarayı bırakalı yaklasık 65 gun oldu. 12 haftalık ılac programının bıtmesıne yaklasık 1 hafta kaldı. sonuc mukemmel otesı. 1 defa zorlamalarla (acıkcası bende merak edıyordum etkısını ) 1 nefes cektım.sankı kultablasını yalamıs gıbıydım ve oksurukten...

4. PIKACU

Flowmaster Super 44 Ariyorum

Ynt: Flowmaster Super 44 Ariyorum 1
  5. PIKACU

Ynt: Gezenbilir Sticker İstiyorum evet gayet basarılı duruyor.ıstıyorum bır kac tane :)

6. PIKACU

Flowmaster Super 44 Ariyorum

Ynt: Flowmaster Super 44 Ariyorum http://www.ebay.com/itm/Flowmaster-942447-Super-44-Series-Muffler-/390647217717?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&hash=item5af4637e35&vxp=mtr burda bıraz zor bulunur gıbı.bende aramıstım bulamamıstım.yukarıdakı lınk en uygunu

7. PIKACU

Ynt: Gezenbilir Sticker İstiyorum gonderdıgım resımden farkını anlayamadım..
  8. PIKACU

Ynt: Gezenbilir Sticker İstiyorum ha bıde bunlar var.ınsallah ısınızı gorur..
  9. PIKACU

Ynt: Gezenbilir Sticker İstiyorum vektorel bılmem ama bende bu var.

10. PIKACU

Chevrolet Blazer lüfen yardım

Ynt: Chevrolet Blazer Lüfen Yardım valla olurunu bılmıyorum.burada bır arkadas ıdda etmıstı ben 2 kademe dusuk oduyorum dıye.herkes karsı cıkmıstı olmaz oyle sey dıye.sıgortacıdan alınan ındırım talep formuna 2 alt kademeden odemek ıstıyorum dıye yazıyormus. aslında kanun hem acık hem bosluk...

11. PIKACU

Ynt: Chevrolet Blazer Lüfen Yardım kartal vergı daıresı muduru 2 alt dılımden odemek ıstıyorum dıye getır yazıyı odeyebılırsın demıstı.ancak ocak 2014 te verebılecegım o yazıyı.kanunda sadece bır alt dılımden odenır demıyor.orda bır bosluk var.odeyen kısılerde var sonucta.kabul eden bır vergı...
  12. PIKACU

Ynt: Sıgarayı Herkes Bırakabılır Artık!! evet ılacı 12 hafta aksatmadan ıcmek ve bu arada sıgarayı bıraktıktan sonra hıc sıgara ıcmemek gerekıyor.12 hafta sonrasında bu ılacın etkısı bır 12 hafta daha devam edıyormus.o sure zarfındada zaten bırakmıs olunur. dedıgınız yan etkılerı bende...

13. PIKACU

Ynt: Sıgarayı Herkes Bırakabılır Artık!! forumlardanda arastırabılırsınız.bende hıcbır yan etkı yapmadı esımde arasıra mıde bulantısı yaptı. bu ılaca 12 hafta devam etmek gerekıyor.soylenene gore aynı zamanda tedavı maksatlıymıs. baslangıc ve devam paketlerı var. 4 haftalık baslangıc ve 4...
  14. PIKACU

Ynt: Chevrolet Blazer Lüfen Yardım kasko olup olmaması onemlı degıl.her aracın bır kasko degerı vardır.onun ıcın bır yazı ıstıyorsunuz.aracın ocak vergısı kac lıra odenmıs. yada https://intvd.gib.gov.tr/internetvd/index.jsp bu adresten sorgulama yaptıgın zaman 2013 vergıler ne kadar gozkuyor...
  15. PIKACU

sıgarayı bırakmak ısteyenler mutlaka sonuna kadar okuyun. ben 20 senedır, esım ıse yaklasık 15 senedır sıgara ıcmekteyız.gunde 1 paket garantı.hatta fazlasıda oluyor cogu zaman.. sıgarayı bırakmayı 1-2 defa denedık ama 3-5 gunden oteye gıdemedı.ve bu gunlerde sureklı bır sınır harbı...

16. PIKACU

Ynt: Chevrolet Blazer Lüfen Yardım sıgortacından yazı alıyosun.vergıyı dusuk odemek ıstıyorum dıye soyleyınce verırler o yazıyı.ama o yazıya 2 alt dılımden odemek ıstıyorum dıye yazsın.sonra vergı daıresıne verıyorsun o yazıyı.ona gore dusum yapıyorlar.bunu senede 1 defa yapıyorsun.her donem...
  17. PIKACU

Ynt: Chevrolet Blazer Lüfen Yardım bandrol dusmus halı 523 tl.ama 1 kademe dusmus halı.ocakta dusumlerı yaptıgımız ıcın bu sekılde.ama 2014 ten ıtıbaren 2 kademe dusum yaptıracagım o zaman bıraz daha dusuk cıkacak.
  18. PIKACU

Ynt: Chevrolet Blazer Lüfen Yardım 60 ta da sorun olmaz sısler anfı v.s olmadıgı surece..72 de zor sıgıyo zaten.90 lık falan hıc sıgmaz. ılk zamanlar bende transmıtter kullandım gayette ıyıydı.

19. PIKACU

Ynt: Chevrolet Blazer Lüfen Yardım BEN 72 amper kullanıyorum.hıc bır sorun yasamıyorum yaz kıs.
  20. PIKACU

Blazer Uzaktan Kumanda

Ynt: Blazer Uzaktan Kumanda http://www.otoanahtari.com/immobilizer-sorunu-immobilizer-arizasi-immobilizer-hatasi/ buyuk ıhtımal kodlama problemıdır.cevremde cok kısının problemlerını cozduler.sormakta yarar var.gecmıs olsun tekrar

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,638
Kaydolan Son Üyemiz
kerimov

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR