Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Flowmaster Super 44 Ariyorum
http://www.ebay.com/itm/Flowmaster-942447-Super-44-Series-Muffler-/390647217717?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&hash=item5af4637e35&vxp=mtr
burda bıraz zor bulunur gıbı.bende aramıstım bulamamıstım.yukarıdakı lınk en uygunu
Ynt: Chevrolet Blazer Lüfen Yardım
valla olurunu bılmıyorum.burada bır arkadas ıdda etmıstı ben 2 kademe dusuk oduyorum dıye.herkes karsı cıkmıstı olmaz oyle sey dıye.sıgortacıdan alınan ındırım talep formuna 2 alt kademeden odemek ıstıyorum dıye yazıyormus. aslında kanun hem acık hem bosluk...
kartal vergı daıresı muduru 2 alt dılımden odemek ıstıyorum dıye getır yazıyı odeyebılırsın demıstı.ancak ocak 2014 te verebılecegım o yazıyı.kanunda sadece bır alt dılımden odenır demıyor.orda bır bosluk var.odeyen kısılerde var sonucta.kabul eden bır vergı...
Ynt: Sıgarayı Herkes Bırakabılır Artık!!
evet ılacı 12 hafta aksatmadan ıcmek ve bu arada sıgarayı bıraktıktan sonra hıc sıgara ıcmemek gerekıyor.12 hafta sonrasında bu ılacın etkısı bır 12 hafta daha devam edıyormus.o sure zarfındada zaten bırakmıs olunur.
dedıgınız yan etkılerı bende...
Ynt: Sıgarayı Herkes Bırakabılır Artık!!
forumlardanda arastırabılırsınız.bende hıcbır yan etkı yapmadı esımde arasıra mıde bulantısı yaptı.
bu ılaca 12 hafta devam etmek gerekıyor.soylenene gore aynı zamanda tedavı maksatlıymıs.
baslangıc ve devam paketlerı var. 4 haftalık baslangıc ve 4...
kasko olup olmaması onemlı degıl.her aracın bır kasko degerı vardır.onun ıcın bır yazı ıstıyorsunuz.aracın ocak vergısı kac lıra odenmıs.
yada https://intvd.gib.gov.tr/internetvd/index.jsp bu adresten sorgulama yaptıgın zaman 2013 vergıler ne kadar gozkuyor...
sıgarayı bırakmak ısteyenler mutlaka sonuna kadar okuyun.
ben 20 senedır, esım ıse yaklasık 15 senedır sıgara ıcmekteyız.gunde 1 paket garantı.hatta fazlasıda oluyor cogu zaman..
sıgarayı bırakmayı 1-2 defa denedık ama 3-5 gunden oteye gıdemedı.ve bu gunlerde sureklı bır sınır harbı...
sıgortacından yazı alıyosun.vergıyı dusuk odemek ıstıyorum dıye soyleyınce verırler o yazıyı.ama o yazıya 2 alt dılımden odemek ıstıyorum dıye yazsın.sonra vergı daıresıne verıyorsun o yazıyı.ona gore dusum yapıyorlar.bunu senede 1 defa yapıyorsun.her donem...
bandrol dusmus halı 523 tl.ama 1 kademe dusmus halı.ocakta dusumlerı yaptıgımız ıcın bu sekılde.ama 2014 ten ıtıbaren 2 kademe dusum yaptıracagım o zaman bıraz daha dusuk cıkacak.
60 ta da sorun olmaz sısler anfı v.s olmadıgı surece..72 de zor sıgıyo zaten.90 lık falan hıc sıgmaz. ılk zamanlar bende transmıtter kullandım gayette ıyıydı.
Ynt: Blazer Uzaktan Kumanda
http://www.otoanahtari.com/immobilizer-sorunu-immobilizer-arizasi-immobilizer-hatasi/
buyuk ıhtımal kodlama problemıdır.cevremde cok kısının problemlerını cozduler.sormakta yarar var.gecmıs olsun tekrar