Arama sonuçlarınız

1. karaibrahim

Yokohama MT Lastik

Ynt: Yokohama MT Lastik ilgilenen arkadaşlara lastik ve janttın net resimleri

2. karaibrahim

Yokohama MT Lastik

Ynt: Yokohama MT Lastik lastik olarak satmayı düşünmüyorum jant ve lastik olarak satmak istiyorum ilginize teşekkür ederim.
  3. karaibrahim

Yokohama MT Lastik

Ynt: Yokohama MT Lastik müfit bey net resimlerini pazartesi günü koyacağım iyi günler

4. karaibrahim

Yokohama MT Lastik

Ynt: Yokohama MT Lastik merhabalar tek lastik derken neyi kasdetdiniz anlamadım sadece lastiklermi yoksa bir jant bir lastik anlamındamı sordunuz.
  5. karaibrahim

Yokohama MT Lastik

Ynt: Yokohama MT Lastik ahmet bey çok haklısınız pazartesi lastiklerle ilgili yeni resim koyacagım tesekkür ederim.

6. karaibrahim

SATILIK 8 LIK ÖZEL ÇOK TEMİZ JANT TAKIMI

Ynt: SATILIK 8 LIK ÖZEL ÇOK TEMİZ JANT TAKIMI merhaba iyi günler 10 inc cantlar krommudur varsa resim atabilirseniz memnun olurum

7. karaibrahim

Yokohama MT Lastik

yokohama mt 30x9.5x15 arazi lastigi ve 7 inç 15 mangles krom jant takım halinde satılıkdır.takım fiyatı 900 tl dir.lastik ve jantlar şu an kullanmış oldugum cj7 resimdekilerdir.
  8. karaibrahim

Ynt: SATILIK 8 LIK ÖZEL ÇOK TEMİZ JANT TAKIMI özelden atacaktım ama iletışim hatası var her halde özel kabul etmedıgı ıcın burdan yazdım jantlar hangı ılde bıde sah komdakı cj 5 altındakı jantmı merak ettım
  9. karaibrahim

Ynt: SATILIK 8 LIK ÖZEL ÇOK TEMİZ JANT TAKIMI iyi geceler fıyat konusunda bi fikir olusturdunuzmu benım verebılecegım rakam 500 cıvarı kargosuyla bana 600 bulur dıye dusunuyorum teskkur ederim

10. karaibrahim

Ynt: SATILIK 8 LIK ÖZEL ÇOK TEMİZ JANT TAKIMI iyi akşamlar jantlar takım derken 4 adetmı yoksa 5 adetmi son fiyatını verırsenız sevınırım gıresun murat 0 539 231 70 80

11. karaibrahim

Satılık Goodyear Wrangler - Çok İyi Durumda

Ynt: Satılık Goodyear Wrangler - Çok İyi Durumda mustafa bey özür dilerim sonra gördüm aracımı 16 janta ceviriyorum lastik sorun olmuyo ama jant sorun gibi görünüyo ilginize teşekkür ederim
  12. karaibrahim

Ynt: Satılık Goodyear Wrangler - Çok İyi Durumda iyi akşamlar mustafa bey mesajıma cevap alamadım ama lastiklerin durumunu ve lastiklere ait elinizde jant varmıdır bilgi verirseniz sevinirim

13. karaibrahim

Ynt: Satılık Goodyear Wrangler - Çok İyi Durumda mustafa bey lastikler kac km yapmıstır.fiyat konusunda bılgi verirseniz memnun olurum bu lastıklere ait 16 jant elinizde satılık mevcutmu yesekkür ederim
  14. karaibrahim

Giroff (Giresun Off-Road Kulübü) Etkinliklerinden Seçmeler

Ynt: Giroff (Giresun Off-Road Kulübü) Etkinliklerinden Seçmeler kenan abi iyi geceler resimler harika görünüyo tabi senin canavar başka bi harika
  15. karaibrahim

Maxxis Mudzilla ve Marshall KL 71

Ynt: Maxxis Mudzilla ve Marshall KL 71 ethem bey cok özür dilerim rahatsızlıgımdan dolayı aracımla ilgilenemedim lastikler duruyormu acaba

16. karaibrahim

Sıfır 10 inch cant 5 bijon cj,ler için

Ynt: Sıfır 10 inch cant 5 bijon cj,ler için cantlar 10 ınc oldugu icin lastıklerınız küçük gelecektır hıc hoş durmayacaktır 33x12.5x15 ebat lastıkler daha hoş ve aracı ıstedıgınız sekılde dısa acar
  17. karaibrahim

Ynt: Sıfır 10 inch cant 5 bijon cj,ler için kusurabakmayın ben yanlış anladım bayram beydekı cantları dusunursenız flanş gerek kalmaz cantlar her zaman bulunan cant degıldır tavsıye ederım
  18. karaibrahim

Ynt: Sıfır 10 inch cant 5 bijon cj,ler için merhabalar sanırım piraziz yanılmıyosom demi cantlar 8 ınc su an aracın altında kullanıyorum 77 model cj7 GİRESUN MERKEZ bakmak ıstersenız görusebılırız.murat 0539 231 70 80

19. karaibrahim

Maxxis Mudzilla ve Marshall KL 71

Ynt: Maxxis Mudzilla ve Marshall KL 71 ethem bey merhaba bugun bayram beyle görüstüm maxsıs lerı almak ıstıyorum sorun 16 canttı bayram bey hallederız deyınce karar verdım persembe gunu sızı arayacagım tesekkurler giresun dan muratcj7
  20. karaibrahim

5 x 139.7 Tekerlek Flanşı ( SPACER ) Suzuki ve CJ lere uyar.

Ynt: 5 x 139.7 Tekerlek Flanşı ( SPACER ) Suzuki ve CJ lere uyar. bu flanşlar kaç cm acaba son fiyatı ne olur balans sıkıntısı oluyormu sıkıntılı oldugu ıcınmı cıkardınız tesekkür ederim

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,638
Kaydolan Son Üyemiz
kerimov

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri