Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
yokohama mt 30x9.5x15 arazi lastigi ve 7 inç 15 mangles krom jant takım halinde satılıkdır.takım fiyatı 900 tl dir.lastik ve jantlar şu an kullanmış oldugum cj7 resimdekilerdir.
Ynt: SATILIK 8 LIK ÖZEL ÇOK TEMİZ JANT TAKIMI
özelden atacaktım ama iletışim hatası var her halde özel kabul etmedıgı ıcın burdan yazdım jantlar hangı ılde bıde sah komdakı cj 5 altındakı jantmı merak ettım
iyi geceler fıyat konusunda bi fikir olusturdunuzmu benım verebılecegım rakam 500 cıvarı kargosuyla bana 600 bulur dıye dusunuyorum teskkur ederim
iyi akşamlar jantlar takım derken 4 adetmı yoksa 5 adetmi son fiyatını verırsenız sevınırım gıresun murat 0 539 231 70 80
Ynt: Satılık Goodyear Wrangler - Çok İyi Durumda
mustafa bey özür dilerim sonra gördüm aracımı 16 janta ceviriyorum lastik sorun olmuyo ama jant sorun gibi görünüyo ilginize teşekkür ederim
iyi akşamlar mustafa bey mesajıma cevap alamadım ama lastiklerin durumunu ve lastiklere ait elinizde jant varmıdır bilgi verirseniz sevinirim
mustafa bey lastikler kac km yapmıstır.fiyat konusunda bılgi verirseniz memnun olurum bu lastıklere ait 16 jant elinizde satılık mevcutmu yesekkür ederim
Ynt: Sıfır 10 inch cant 5 bijon cj,ler için
cantlar 10 ınc oldugu icin lastıklerınız küçük gelecektır hıc hoş durmayacaktır 33x12.5x15 ebat lastıkler daha hoş ve aracı ıstedıgınız sekılde dısa acar
kusurabakmayın ben yanlış anladım bayram beydekı cantları dusunursenız flanş gerek kalmaz cantlar her zaman bulunan cant degıldır tavsıye ederım
merhabalar sanırım piraziz yanılmıyosom demi cantlar 8 ınc su an aracın altında kullanıyorum 77 model cj7 GİRESUN MERKEZ bakmak ıstersenız görusebılırız.murat 0539 231 70 80
Ynt: Maxxis Mudzilla ve Marshall KL 71
ethem bey merhaba bugun bayram beyle görüstüm maxsıs lerı almak ıstıyorum sorun 16 canttı bayram bey hallederız deyınce karar verdım persembe gunu sızı arayacagım tesekkurler giresun dan muratcj7
Ynt: 5 x 139.7 Tekerlek Flanşı ( SPACER ) Suzuki ve CJ lere uyar.
bu flanşlar kaç cm acaba son fiyatı ne olur balans sıkıntısı oluyormu sıkıntılı oldugu ıcınmı cıkardınız tesekkür ederim