Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri
arkadaşlar 3 kasımda ankarada yapılan ihalelerden arqaç alan arkadaş varmı veyahutta kaça gittiklerini bilen ben işler nedeniyle yetişemedim ihaleye bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim tüm dostlara erzurumdan saygılar
Ynt: Land Rover'cılar, Bizler Kaç Kişiyiz ?
beyler bu Defender 2500 lerin vergileri nasıl bilgi verirseniz sevinirim araç edinmeye niyetim var araştırma ediyorum
Ynt: Mutlu Son Defender 110
allah hayırlı uğurlu etsin aracın değişmiş halini bekliyoruz
oki babanız kaportacı hiç düşünülecek bi şeyiniz yok en masrafsız yoldan siz onları adam edersiniz
Ynt: Lada Niva' ya Geniş Kaslı Çamurluk
abi haklısın bizde çok batırdık ama erzurumda ladayı her batırdığımızda 3-4 saat uğraşırdık o başka bir duygu onu tadmayan bilemez
Ynt: Lada Niva' ya Geniş Kaslı Çamurluk
abicim çok güzel olmuşta ben araca usta orjinali gibi yapamaz diye böle bi müdahale ettirmem çünkü sesilen şeyin düzeltilmesi mümkün değil
arkadaşlar lada niva 1.7 aracıma köpek römorku yapmak istiyorum elinde belirli örnekleri olan varmı illaki memnun kalıp kalmadığınız sebepleri eksiği fazlası vardır yardımlarınız için şimdidern tşk ler
Land Rover Defender Silindir Hacmi : 2495 cm³ Motor Gücü : 81 BG (60 KW) dizel araç acaba km rede nekadar yakar bilgisi olan varmı yardım ederseniz memnun olurum yorumlarınızı dadak_e@hotmail.com adresindende yapabilirsiniz
Ynt: Toyota Hillux'da Tadilat Bitti, Yorumlarınızı Bekliyorum
abicim nekadar masraf yaptın araca motorda herhangi bi sorun varmıydı yoksa sadece kaportayımı yaptırdın
Ynt: 1986 Hilux Ön Makasa Kavis ?
arkadaşla bana 1985 model toyota picup motor bloğu lazım nekadara teğmin edebilirim bilgisi olan varmı
dadak_e@hotmail.com dan bana ulaşa bilirsiniz
Ynt: Niva Yükseltme
arkadaşlar erzurumdan herkese slm lar bana bifiber çarluk ve demir on korkuluk lazım erzurumda bulamadım siparişle göndere bileceklerini bildiğiniz parçacı varsa adres veya tlf verirseniz sevinirim