Arama sonuçlarınız

1. dadak_e

Land Rover Defender Satış İhaleleri

Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri arkadaşlar 3 kasımda ankarada yapılan ihalelerden arqaç alan arkadaş varmı veyahutta kaça gittiklerini bilen ben işler nedeniyle yetişemedim ihaleye bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim tüm dostlara erzurumdan saygılar

2. dadak_e

1955 Chevrolet 3100 Pick-up

Ynt: 1955 Chevrolet 3100 Pick-up abicim aracın çok mükemmel olmuş iyi günlerde kullanman dileği ile
  3. dadak_e

Land Rover'cılar, Bizler Kaç Kişiyiz ?

Ynt: Land Rover'cılar, Bizler Kaç Kişiyiz ? beyler bu Defender 2500 lerin vergileri nasıl bilgi verirseniz sevinirim araç edinmeye niyetim var araştırma ediyorum

4. dadak_e

Mutlu Son Defender 110

Ynt: Mutlu Son Defender 110 allah hayırlı uğurlu etsin aracın değişmiş halini bekliyoruz oki babanız kaportacı hiç düşünülecek bi şeyiniz yok en masrafsız yoldan siz onları adam edersiniz
  5. dadak_e

Lada Niva' ya Geniş Kaslı Çamurluk

Ynt: Lada Niva' ya Geniş Kaslı Çamurluk abi haklısın bizde çok batırdık ama erzurumda ladayı her batırdığımızda 3-4 saat uğraşırdık o başka bir duygu onu tadmayan bilemez

6. dadak_e

Lada Niva' ya Geniş Kaslı Çamurluk

Ynt: Lada Niva' ya Geniş Kaslı Çamurluk abicim çok güzel olmuşta ben araca usta orjinali gibi yapamaz diye böle bi müdahale ettirmem çünkü sesilen şeyin düzeltilmesi mümkün değil

7. dadak_e

Niva için Köpek Römorku

Ynt: Niva için Köpek Römorku gardaş yardımın için tşk ler
  8. dadak_e

Niva için Köpek Römorku

arkadaşlar lada niva 1.7 aracıma köpek römorku yapmak istiyorum elinde belirli örnekleri olan varmı illaki memnun kalıp kalmadığınız sebepleri eksiği fazlası vardır yardımlarınız için şimdidern tşk ler
  9. dadak_e

Land Rover Defender'ın Yakıt Tüketimi Konusunda Bilgisi Olan ?..

Land Rover Defender Silindir Hacmi : 2495 cm³ Motor Gücü : 81 BG (60 KW) dizel araç acaba km rede nekadar yakar bilgisi olan varmı yardım ederseniz memnun olurum yorumlarınızı dadak_e@hotmail.com adresindende yapabilirsiniz

10. dadak_e

Toyota Hillux'da Tadilat Bitti, Yorumlarınızı Bekliyorum

Ynt: Toyota Hillux'da Tadilat Bitti, Yorumlarınızı Bekliyorum abicim nekadar masraf yaptın araca motorda herhangi bi sorun varmıydı yoksa sadece kaportayımı yaptırdın

11. dadak_e

1986 Hilux Ön Makasa Kavis ?

Ynt: 1986 Hilux Ön Makasa Kavis ? arkadaşla bana 1985 model toyota picup motor bloğu lazım nekadara teğmin edebilirim bilgisi olan varmı dadak_e@hotmail.com dan bana ulaşa bilirsiniz
  12. dadak_e

Niva Yükseltme

Ynt: Niva Yükseltme arkadaşlar çamurlukların etrafına takılan fiberlerden lastikleri genişlettim çamur atıyor gövdeye

13. dadak_e

Niva Yükseltme

Ynt: Niva Yükseltme arkadaşlar erzurumdan herkese slm lar bana bifiber çarluk ve demir on korkuluk lazım erzurumda bulamadım siparişle göndere bileceklerini bildiğiniz parçacı varsa adres veya tlf verirseniz sevinirim

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,634
Kaydolan Son Üyemiz
nivacikadir

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri