Arama sonuçlarınız

1. H

kış kampında giyim

Ynt: kış kampında giyim Polar uyuyor ceketin içine sorun yok sadece bazı summit series'larda olan çift fermuar takım özelliği yok yani eğer fermuarı kullanarak poları takarsanız sadece ön bölümdeki cırt cırtlar ile önünüzü kapatabiliyorsunuz ama poların iç fermuara uyması konusunda bir sorun...

2. H

kış kampında giyim

Ynt: kış kampında giyim Takılıyor takılıyor fermuar mekanizması sağ tarafa konmuş ceketi takmak için north face'in kendi poları takılıyor ayrıca bende jack wolfskin'in poları var o da takılıyor.....
  3. H

kış kampında giyim

Ynt: kış kampında giyim Üst giyimimin uygun olmasına sevindim montumun su geçirmezliği gerçekten beni bile şaşırttı güzel bir montmuş açıkçası su geçirmeyen gore-tex botum zaten verdı. Tozluk konusunu hiç düşünmemiştim doğru bilekten ayakkabıya giren kar yürüyüşü mahvedebilir... Yardımlarınız...

4. H

kış kampında giyim

Merhaba arkadaşlar; Bu haftasonu için bir doğa yürüyüşü planlıyorum bolu taraflarında fakat genelde kışın yürüyüşe pek alışkın olmadığım için acaba elimdeki giyim malzemeleri doğru mu diye soru aklıma geldi... Elimde TNF'nin upland ceketi var içinde de yine TNF'nin takıp çıkarılabilen bir...
  5. H

Uygun bıçak boyu

Ynt: Uygun bıçak boyu Kısa olan 450g uzun olansa 380g kısa olanın daha ağır olması gerçekten garip, tabi çeyrek inç genişliği var en iyisi hafta sonu bir karaköy yapıp dediğinizi uygulamak olacak...

6. H

Uygun bıçak boyu

Ynt: Uygun bıçak boyu Öyle yapacağız anlaşılan ama şimdi bıçağı sipariş edicem gelir gelmez açıcam "aga bu da harbiden kısaymış" diyicem diye korkmuyor da değilim açıkçası. Bakıcaz artık, hayırlısı....

7. H

Uygun bıçak boyu

Ynt: Uygun bıçak boyu Valla ben ikisni de beğendim açıkçası o zaman size net olarak şu soruyu sorayım sizce bk2 gibi 12 cm'lik kısa bir bıçağı kamp ortamında her türlü ağıç işinde dezavantajı olur mu bence olur, siz katılıyor musunuz...?
  8. H

Uygun bıçak boyu

Ynt: Uygun bıçak boyu Bıçağın o kadar ağır olmasının sebebi çeliğinin inanılmaz kalın olmasından kaynaklanıyor yani esneme olayı o ancak 20 kişi asılırsa kırılır bıçak. Kalınlığı 0.25" parmak kalınlığında bir bıçak nerdeyse bu tarz ağır bir bıçağın dezavantajı olur mu yani alıp da pişman olmak...
  9. H

Uygun bıçak boyu

Ynt: Uygun bıçak boyu Aslında şöyle söyliyeyim bu yabancı sitelerde batonning diye geçen bildiğimiz odun kırma bıçağı baltaya yakın kullanmak üzerine alacağım bıçağımı yani kampta karşılaşabileceğiniz tüm durumlara karşı bk2 kısa olmasına kısa ama çok kalın bir bıçak ve çok dayanıklı vede ağır...

10. H

Uygun bıçak boyu

Ynt: Uygun bıçak boyu Eylem bey bu tarz malzemeler hakkında ve çelik kalitesi hakkında bahsettiğiniz nedir...

11. H

Uygun bıçak boyu

Merhaba arkadaşlar, Ben kamplarım için victorinox çakımı kullanıyordum ama bir kamp bıçağı almaya karar verdim araştırmamdan sonra ka-bar'ın iki modeline kadar indirdim adayları... Biri bk2 diğeri ise bk7 http://www.kabar.com/knives/detail/1 http://www.kabar.com/knives/detail/3 Verdiğim...
  12. H

Opinel çakı

Ynt: Opinel çakı İnox ve karbon çelik olarak ayrılmış bu bıçaklar ne anlama geliyor bu acaba bilen var mı ?

13. H

Kışlık tulum

Ynt: Kışlık tulum Öneriniz için teşekkürler bu ürünü de göz önüne alacağım...
  14. H

Kışlık tulum

Ynt: Kışlık tulum Tabi doğru ama dediğim gibi konfor derecesi bile -8 yani aslında sormak istediğim bu derecelere çok güvenilir mi yani -8 konfor derecesiyse -15'lerde falan rahatça yatılır demektir bu ondan sonra tulum içinde -2 derecede bile daral gelmesin... Emotio dağcılar için falan...
  15. H

Kışlık tulum

Ynt: Kışlık tulum Arkadaşlar konu güncel cevapları hala bekliyorum bana kalsa fiyatı düşüğü allırım ama sonra böbrekleri üşütmeyelim... :D

16. H

Kışlık tulum

Ynt: Kışlık tulum Arkadaşlar bir fikri belirtseniz ona göre indirimde bir yer budum alacağım...
  17. H

Kışlık tulum

Merhaba arkadaşlar, Ben forumu uzun süredir takip etmekteyim ama yeni üye oldum hepinize merhaba. Öncelikle kendimi tanıtayım adım hakan istanbulda oturuyorum, üniversite öğrencisiyim... Forumda takip ettiğim kadarıyla aladağlarda kışın kamp etkinliği düzenlenmekte gerçekten çok güzel bir...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,622
Kaydolan Son Üyemiz
mustgok

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri